hard enduro 13 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazi ne gori mi kada budu draza i muljaz tu ja cu ih pitati, reko samo da znam. jesi li ti iz sapca gavrolini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan - Prvo uploaduješ sliku na neki od image housting sajtova: http://tinypic.com/ http://photobucket.com/ http://www.imageshack.us/ http://dodaj.rs/ (pojedini zahtevaju registraciju) - nakon toga dobiješ direktan link/adresu slike koja treba da uzgleda otprilike ovako: http://pa ime sajta/ pa nešto drugo... - tu adresu kopiraš i prebaciš u tvoju poruku na forumu klikom na ikonicu koja se nalazi u zaglavlju polja za kucanje poruke (desni klik/paste) To je to. Nadam se da sam bio jasan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 12, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Na jednu stranu, linkovane slike malo usporavaju ovaranje strane, ali ove male, kad hocu da otvorim u prozoru... ala je bljak... koci, smercuje, otvori previse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1892 Napisano Februar 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hostujes - uploadujes slike na neki drugi sajt (imageshack, photobucket, flikr...) i onda iskopiras forum link ovde ili direct link kopiras i kad kucas tekst poruke kliknes na onu zelenu kvadratnu ikonicu iznad(pise "ubaci sliku", ubacis i to je to. A ima i cela jedna tema o tome. klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazi ne gori mi kada budu draza i muljaz tu ja cu ih pitati, reko samo da znam. jesi li ti iz sapca gavrolini jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A imaš i ovde "lenju" varijantu koju ja koristim Uploadovanje slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi kada bude trebalo pokusacu. Ali sam razumeo nije tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt . Vec 2 nedelje ni jedna slika sa voznje . Sramota !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1892 Napisano Februar 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se vozim kad ovi preprecili sve puteve sa cistacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 12, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva voznja, u sredu sam vozio motor na -15 ... prvo sto treba biti junak pa stisnuti kurblu, ko da med ima u karteru a ne ulje. A onda sam ostao bez perifernih delova tela, trebalo mi je pola sata da dodjem sebi. A motor je tek tad poceo da radi normalno! Kad prebaci nulu, udri. U par drugih pokusaja voznji na nekim "vodenim" krosevima, doslo je do pucanja semeringa na radilici, a upside-down vile su pokidale semeringe na prvom doskoku... Tako da, cuvajte zdravlje i masine, brzo ce ovo proci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1892 Napisano Februar 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kros stoji na toplom, 25 stepeni, tu se i pali i odatle krece pa i nema nekih problema. Ja ga vozio po nekim kolotrazima i tu stvarno ne pomaze ovo sto smo safili. Zadnji gura kako treba, ali prednji ne jebe 2%. Mozda da je i napred uradjeno kao nazad , ovako jok. Vozio sam nekoliko km prema Goliji i bio sam sav u goloj vodi. Valjda od silne borbe. Nije bilo zima ni malo. Jedino je problem kad zbog necega morate da stanete. Onda i zadrzavanje od 3 minuta moze da bude gadno. Po ravno utabanom ide kao po suvom i tu se vozi brzo i zna da bude bas bas zajebano. Trazi mnogo ozbiljnu opremu i jaku volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz , sto ih nisi zaobiso ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bori se Jovan zmajski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bori se Jovan zmajski ! Ja mu kazem da je preduboko. Zato je ortak uzeo 6x6. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Bori se Jovan zmajski ! Ja mu kazem da je preduboko. Zato je ortak uzeo 6x6. kako bih ja ovo posedovao! Kakva ala od mašine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano Februar 14, 2012 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakva masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan masina je strava ali na samo malo duzem usponu usro bi se ko zec duboki sneg ge nepremostiv za tockase samo gusenicari imaju prolaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ing.Kvarisa Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ing. Kvarisa porastao ili se XR sprcio od zime....nesto mi deluje minijaturno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ing. Kvarisa porastao ili se XR sprcio od zime....nesto mi deluje minijaturno brate ja gledam fotku i razmisljam neki naglo izrasli klinja na mini bike-u... a onda procitam kvarni... mozda tako deluje zato sto je beli bike a okolo sneg, ili ugao fotke ili... ili je stvarno poras'o kvarisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas lep i topao dan pa svi izvezli svoje zveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 19, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa kolko ja znam, nije mi porastao... sad jbg, nisam dugo merio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kvarisa mnogo si ti nesto u zadnje vreme opterecen muskim polnim organima, ne izlaze ti iz glave i ne ispustas ih iz usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...