Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Јел' камера на глави Забрањеног Човека?

mislim da su se dodavali sa kamerom. a sto zabranjenog?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Па видиш да га нема данима... Ако мислимо на истог? И ај на ПП да нас не етикетирају као политичке дисиденте! :moto3:

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Па видиш да га нема данима... Ако мислимо на истог? И ај на ПП да нас не етикетирају као политичке дисиденте! :moto3:

Je SpaVe, to je cijela f. family!

...jel se samo meni cini ili oni prebrzo voze preblizu drvecu? Pitao sam kamermana kolikom brzinom se voze? 86 u sumi najveca zabiljezena na satu. Kaze blato je pa ne pretjeruju...

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Je SpaVe, to je cijela f. family!

...jel se samo meni cini ili oni prebrzo voze preblizu drvecu? Pitao sam kamermana kolikom brzinom se voze? 86 u sumi najveca zabiljezena na satu. Kaze blato je pa ne pretjeruju...

Cela familija, pa se menjaju za kacigu na kojoj je kamera! Nekako je tata f. uspeo da izbaci

sve momente gde je on padao, tako da cemo morati da ubacimo ubuduce jos jednu objektivnu kameru :D

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Jes' malo zajebano po liscu. Srecom kad se padne ne boli kao na kamenjaru.

P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise

Mislim da je farbach keyword tamo negde u urednickom delu, a mislim da smo svi imali doboljno povoda da

trazimo da nas obrisu, tolerantni urednici su obrisali dosta materijala za koje su se neki od nas poprilicno

iscimali da napisu... sad, sto je mr.F malo stariji gospodin pa popustio sa zivcima...

Malo kad razmislim mislim da ne bi trebalo da se pozivamo na njega i da stavljamo njegove snimke, on misli da ih urednistvosmatra neprikladnim (iz koggod razloga) i zato je i otisao i trazio da se njegov nalog i poruke obrisu. Ako je on mogao da se odrekne svog dela i rada, sto ga mi ne bi ispostovali u toj odluci... Ja brisem

poslednji klip, a vi kako hocete...

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Mislim da je farbach keyword tamo negde u urednickom delu, a mislim da smo svi imali doboljno povoda da

trazimo da nas obrisu, tolerantni urednici su obrisali dosta materijala za koje su se neki od nas poprilicno

iscimali da napisu... sad, sto je mr.F malo stariji gospodin pa popustio sa zivcima...

Malo kad razmislim mislim da ne bi trebalo da se pozivamo na njega i da stavljamo njegove snimke, on misli da ih urednistvosmatra neprikladnim (iz koggod razloga) i zato je i otisao i trazio da se njegov nalog i poruke obrisu. Ako je on mogao da se odrekne svog dela i rada, sto ga mi ne bi ispostovali u toj odluci... Ja brisem

poslednji klip, a vi kako hocete...

E jbg ! :staa2::stabre:

Marko vidimo se na drugim forumima... :zdravo:

• Skuteras, 3707 postova

I ja kazem jbg, ali nisam u situaciji da molim nekoga da ostane. Mislim da su neki od tih obrisanih postova bili kolateralna steta, zbog nekih drugih, ali tako je valjda trebalo.

Mislim da je hladno vreme svima krivo, sem onima sto krosiraju i po takvom vremenu :zdravo:

EtBUZ_zapaljen.jpg

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Nemam pojma sta ste vi zabrijali, ali ja sam mislio na fucking family, ali nisam htio psovati na forumu. :neznam:

Dobra voznja je dobra voznja ma tko da je vozio. Vracaj klip Kvarisa! :takoje:

• Skuteras, 3707 postova

Nego, kako da promenim naslovnu sliku. Izgleda da na Vimeu to ne moze, ili ja ne znam?

Jbt, Vimeo i VEVO i sva ta sranja sto sporo ucitavaju snimke >:(

A moram doci negde da izfreziram tu glinaru. I vi volite da brljate po mom kraju

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

samo da ja naucim da vozim i polozim za kategoriju :moto3:

Krajnje je vreme da polazes! :D

Nego, kako da promenim naslovnu sliku. Izgleda da na Vimeu to ne moze, ili ja ne znam?

Jbt, Vimeo i VEVO i sva ta sranja sto sporo ucitavaju snimke >:(

A moram doci negde da izfreziram tu glinaru. I vi volite da brljate po mom kraju

Jbg, na youtube dva puta kacim i oba puta mi duplira duzinu. Ide prvo normalno, a kad se zavrsi nastavi jos jedan krug bez tona. :neznam:

Ma bre, Glindza je obicna deponija gradjevinskog shuta, nego nama blizu.

Al` dodji svakako. ;)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

I ja kazem jbg, ali nisam u situaciji da molim nekoga da ostane. Mislim da su neki od tih obrisanih postova bili kolateralna steta, zbog nekih drugih, ali tako je valjda trebalo.

Mislim da je hladno vreme svima krivo, sem onima sto krosiraju i po takvom vremenu :zdravo:

Xtv7v_zapaljen.jpg

Свака част овом кросеру (интересантан термин) у најк и адидас опреми и рукавицама у боји коже! :stabre:

Ето зашто, не да ниси у ситуацији да молиш неког, него немаш легитимно право да сугеришеш било шта било ком у овој теми, а и добро размисли ко је, када и зашто користио термин "колатерална штета" када кренеш да га употребљаваш... Убијени и смрскани у РТС-у су били колатерална штета, ако си случајно заборавио...

Слажем се да више не спомињемо Ф. ;)

• Podržavam 1

• Skuteras, 3707 postova

Ovaj na krosu je seo tek da obrne jedan krug tu na livadici, tako da mu je oprema koju ima na sebi bila sasvim dovoljna.

Sto se kolateralne stete tice izraz je nastao u Američkoj vojsci i često se koristi u objašnjavanju neke štete nastale vojnom akcijom, ali je vremenom stekao i širu upotrebu. Gde sam ja tu pogresio

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

na cross motoru je nekad dovoljno i 2m da se skrljas i izlomis tako je oprema uvek potrebna. A koliko vidim momak sem kacige od opreme nema nista. A krug na livadici po snegu nije bas vozikanje skutera po ulici. Ja cross necu ni da zakurblam bez cizama.

• Podržavam 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja