stari roker 4227 Napisano Januar 14 (promenjeno) motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovom komunikacijom? Takođe me interesuje ako sam povezan sa suvozačom i sa kolegom na drugom motoru, da li i kolega može da priča sa svojim suvozačom nezavisno od mene? https://wayxinmoto.com/products/wayxin-motorcycle-bluetooth-headset-r6s-motorcycle-communication-systems-supports-connect-6-riders-talk-between-any-of-2-riders-1200m-dsp-cvc-noise-cancellation-ip67-waterproof-motorcycle-for-full-half-face-helmet-interphon-single-pack PS. Ja sam naručio pa kako bude... Promenio Januar 14 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 8 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali zanima me da li je iko koristio komunikaciju u kombinaciji sa cepicima za usi Razmatram opciju kupovine komunikacije. Vecinom mi treba za duze ture, a prilikom duzih tura nosim cepice jer me ubi sustanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano April 8 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, boky327 je napisao: Mozda je glupo pitanje, ali zanima me da li je iko koristio komunikaciju u kombinaciji sa cepicima za usi Razmatram opciju kupovine komunikacije. Vecinom mi treba za duze ture, a prilikom duzih tura nosim cepice jer me ubi sustanje. Ja koristim...zavisi koje čepiće koristiš da li imaš vizir i koliki na motoru i td. Čuje se zvuk...utišano ali se čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 8 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na Transalpu fabricki vizir. Razmisljao sam da ga mijenjam/produzim ali nisam siguran bas da li ce rijesiti problem. A sto se tice cepica, najbolje su mi se pokazali oni jednokratni pjenasti. Znao sam i da ubodem neke pa da ne cujem nista, mali neprijatno kad ne cujes motor ni okolinu. Sad sam nasao neke sa osrednjim prigusivanjem, taman da me ne ubiaj vjetar a da opet i cujem sta se oko mene desava. Pretpostavljam da bi sa njima to i funkcionisalo. I jos jedno pitanje. Koliko su debeli zvucnici otprilike(na bilo kojoj ovoj sa Alija)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano April 8 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, boky327 je napisao: I jos jedno pitanje. Koliko su debeli zvucnici otprilike(na bilo kojoj ovoj sa Alija)? Svi kružni staju u deo kacige predviđen za zvučnike ako na to misliš...ne izlaze izvan postave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano April 8 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali zanima me da li je iko koristio komunikaciju u kombinaciji sa cepicima za usi Razmatram opciju kupovine komunikacije. Vecinom mi treba za duze ture, a prilikom duzih tura nosim cepice jer me ubi sustanje. Ja koristim MotoSafe cepice i cuje se odlicno. Cistiji tj jasniji zvuk nego bez cepova.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 8 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan @sasacg Sad bas gledam Ovi cepici mi djeluju zanimljivo. Gdje se mogu kod nas nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano April 8 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih na KP. Ja sam moje porucivao iz Nemacke.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 8 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto neki dan kupio te Motosafe Pro, i to obe verzije, tj Pro i Race. Za vikend napravio 200km, brujala mi glava nakon voznje pola sata, a cepice zaboravio staviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 44 Napisano April 13 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l uvezivao neko (uspešno) neku komunikaciju sa Alija sa Cardo? Ako da, koju? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 10 Napisano April 14 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povezivao sam EJEAS V6 pro sa Cardo Spirit bez problema.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1179 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje imate ovu V6 komunikaciju? Kakav je kvalitet zvuka muzike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 600 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je dobro. Lepo i cisto se cuje, moze i dosta glasno da se pojaca. Moja je V6 proSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1179 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @BorkosanKakav je bass? Razmisljam da je porucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Septembar 24 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno dobro i kvalitetno se cuje. Ali, preko 110 me niti cuje saputnik iza, niti ja cujem muziku kada sam sam. Moram da oborim na cca 90kmh da bih nesto cuo ili me neko cuo. Msm da nema "active noise control" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 24 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MaxiS said: Prilicno dobro i kvalitetno se cuje. Ali, preko 110 me niti cuje saputnik iza, niti ja cujem muziku kada sam sam. Moram da oborim na cca 90kmh da bih nesto cuo ili me neko cuo. Msm da nema "active noise control" Takodje isto kod mene sa Lexin B4FM ali mislim da je bucna kaciga, posto kada stojim onda cujem dobro cak i preglasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 600 Napisano Septembar 24 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @BorkosanKakav je bass? Razmisljam da je porucimBas je onako, solidan da kazem. Na nekim manjim i srednjim brzinama se jako lepo cuje, cisto i dovoljno jako. Zavisi dosta i od kacige, udara vetra itd. Ja sam licno bas zadovoljan, nesto ispod 3000 rsd sam platio preko Temu-a.Sent from my iPad using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 24 Napisano Septembar 28 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ejeas Q8 nije samo sa aliexpressa, ali spada u nižu, tj budžet seriju (a može da se kupi i na Aliju). Recenzije su dosta dobre, ali me interesuje od vas iskusnijih vozača, da li neko ima i kakvi su utisci. Bukvalno za mene i ženu 2 komada do 150€ max, mu dođe duplo jeftinije nego neki najjeftiniji Cardo ili ostale premium varijante, a nudi slično za manje para. Hvala svima na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bacio oko na ove nove Fodsports FX7. Slede dogovori oko nabavke za nas više, ima par dilema i konkurenata. Trenutno nas troje/četvoro/petoro imamo Parani M10, super je zvuk i funkcije ali je uparivanje serijski, stim što ima opciju A B C pa može da se upari i ostane 3 različita vozača. Za troje/četvoro je fantastičan, čim izađe jedan iz grupe odma ponovno uparivanje.... Elem, ovi Fodsports FX7 navodno imaju tri moda, 1:1 , grupni mod, i ''otvoreni'' mod. Navodno u grupnom jednom se upariš i to je to, kako ko dođe ode, sam se konektuje. I to navodno do 10 ( mada u uputstvu piše preporučeno 8, i to je mnogo ali super opcija). Sve ovo radi pod uslovom da svi imaju isti model. Trenutno su oko 140$ duo paket na Aliju. Konkurent #1 je EJEAS Q8, da li neko možda ima ovo? Isto ima taj dinamični mesh mod, do 6 u isto vreme. Cenovno tu negde, imaju interesantnu opciju daljinskog koji se montira kod ručke za lakše upravljanje. Konkurent #2 je ASMAX S1, malo skuplji a adut ovih je kontrola glasom. Do 8 u isto vreme, mesh. Svi su tu cenovno od 140-170$ za duo. Ukoliko neko ima neke od ovih modela, bio bi zahvalan na par reči utisaka Promenio Octobar 1 član zZavarivach Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas sa Temu-a Ejeas v6 pro+ plaćena 2800 dinara. Za te pare, kakva god da je... Probao sam je po sobi i ok se čuje, zvučnici su dosta jaki pošto sam morao da na minimum utišam... Videćemo kako će biti u vožnji.. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 3 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nas ovde samo zanima kakav je bas :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...