bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, da odmah oređem na stvar, vozim skuter kinez, 4t, sve je bilo odlično do juče, išao sam na vožnju prešao sam 15-20km i skuter je počeo da trza, gorivo nije, steuja nije, doterao sam ga kući nekako i proverio sam ulje, nije bilo mnogo ulja, odmah ujutru sam istočio učje i bilo je učja toliko da ne može da se napuni ona šolja za kafu, kupljeno novo ulje i sve nasuto, znađ da sam pogrešio i zajebao se što nisam ulje proveravao, i sada u mašini nešto zuji, grebe, ne znam ni ja kalo da opišem taj zvuk, na leru se ne čuje toliko ali kada dam gas pa pustim baš se dosta čuje neli zvuk u mašini, rastaviću mašinu nije mi problem, samo ako neko od vas zna šta bi moglo da bude, hvala Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo da se nagadja, ne znam kakav zvuk ali mi po opisu deluje da je okrenuo lezaj na radilici. Pu pu da ne ureknem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo da se nagadja, ne znam kakav zvuk ali mi po opisu deluje da je okrenuo lezaj na radilici. Pu pu da ne ureknem Evo pokušaću da ti pustim glasovni snimak rada, ako može ovde tohttp://cloud.tapatalk.com/s/64567eb8e2eb0/motor.mp3Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Maj 6, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hucanje/huk iz masine su lezajevi radilice, uz ispravku da ovde idu obicni C3 kuglicni lezajevi (ne mogu se okrenuti)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Maj 6, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao, ne cujem hucanje nikakvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao, ne cujem hucanje nikakvo...Evo probao sam malo bolje da snimim zvuk, čuje se nešto, nikada se ovo nije čulohttp://cloud.tapatalk.com/s/64568276be201/Standardni%20zapis%201.mp3Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Maj 6, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja cujem fazni lanac, spaner i kao da radi bez filtera vazduha/raskacena kutija filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Maj 6, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjamo! Poslusacu kasnije na kvalitetnijem uredjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cujem fazni lanac, spaner i kao da radi bez filtera vazduha/raskacena kutija filtera.Ima k&n filter, da li je moguće da je do lanca, ulje sam promenio ali očigledno da je kasno promenjenoSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjamo! Poslusacu kasnije na kvalitetnijem uredjaju.OdličnoSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, da odmah oređem na stvar, vozim skuter kinez, 4t, sve je bilo odlično do juče, išao sam na vožnju prešao sam 15-20km i skuter je počeo da trza, gorivo nije, steuja nije, doterao sam ga kući nekako i proverio sam ulje, nije bilo mnogo ulja, odmah ujutru sam istočio učje i bilo je učja toliko da ne može da se napuni ona šolja za kafu, kupljeno novo ulje i sve nasuto, znađ da sam pogrešio i zajebao se što nisam ulje proveravao, i sada u mašini nešto zuji, grebe, ne znam ni ja kalo da opišem taj zvuk, na leru se ne čuje toliko ali kada dam gas pa pustim baš se dosta čuje neli zvuk u mašini, rastaviću mašinu nije mi problem, samo ako neko od vas zna šta bi moglo da bude, hvala Sent from my RMX3085 using Tapatalk Шта и да је, не може да те кошта више од 150€. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8177 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodiloi to sve novo da stavi,radilicu, komplet cilindar,klip pa čak i glavu cilindra i terajjjj,sve novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Још да буде 80 уместо 50Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Још да буде 80 уместо 50Sent from my SM-N960F using TapatalkI ovaj je 80, mislim bio, mali update zakovala je mašinaSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj je 80, mislim bio, mali update zakovala je mašinaSent from my RMX3085 using TapatalkStavljam staru mašinu 50cc, pa ću da kupim za koji dan 125cc hahaha pa da namontiram nekakoSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Уље код тих агрегата промена на 1500 највише. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bogdanvarnicic said: Ima k&n filter, da li je moguće da je do lanca, ulje sam promenio ali očigledno da je kasno promenjeno Sent from my RMX3085 using Tapatalk Nisi ti kasno promenio ulje nego si vozio bez ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti kasno promenio ulje nego si vozio bez ulja.Skinuto je sve, ležajevi su najverovatnije otišli, sutra ne znam da li ću da čačkam oko njega ali uglavnom ću nešto sastaviti od ove mašine i od stare, nadamo se najboljemSent from my RMX3085 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је лежај почео да риба у ову гусану кошуљицу, мораш нове блокове.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је лежај почео да риба у ову гусану кошуљицу, мораш нове блокове.Sent from my SM-N960F using TapatalkSve ću sutra da ispitamSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 6, 2023 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Ако је лежај почео да риба у ову гусану кошуљицу, мораш нове блокове. Sent from my SM-N960F using Tapatalk U tom slučaju može da pomogne i Loctite 603 ili 660, ne moraju novi blokovi. Nemam iskustva u primeni na sus motorima, ali za industrijsku primenu kod raznih mašina vrši posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 4817 postova Prijavi odgovor kao problematičan На овом блоку да, на другом је кључни уљни вод који напаја радилицу и та опција је ризик.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 7, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan На овом блоку да, на другом је кључни уљни вод који напаја радилицу и та опција је ризик.Sent from my SM-N960F using TapatalkEvo da vam se javim, nije mi se dalo da popravljam oko toga, izvadio sam neku staru mašinu što mi bila u garaži 50cc i rastavio nju i onda sam ubacio u nju kit i sada sve lepo radi, mogu vam reći da ima mnogo lepši zvuk nego pre, sada mi samo fali kaiš 729 tuda negde x17.7isto oko te širine i ova sve da bude odlično, ako neko slučajno ima neka javi, baš mi treba kaiš ovih danahttp://cloud.tapatalk.com/s/6457eecf9f7d5/VID_20230507202716.mp4Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...