GR 46 4816 Napisano Maj 3, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , da li neko zna nekog da donosi ili šalje robu iz Luisa ... Trebalo bi mi nešto sitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Maj 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se pitao isto pre nekog vremena: https://forum.bjbikers.com/topic/50690-roba-iz-luisa/page/30/#comment-2852860 Ukratko - izgleda da se niko više ne bavi zvanično time. Csaba je meni tada rekao da će možda ići za par nedelja, možda ne, a ako ide može da mi uzme šta treba... U međuvremenu se javio kolega koji mi je kupio i doneo taj alat. Promenio Maj 3, 2023 član antir3ality 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi trebalo nešto iz LuisaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Maj 4, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu druga da pitam da poruci, ali nzm kad ce za Srb da dodje da mi donese. Jedino ako po nekom kombiju moze da mi posalje. Mozda cu i ja da idem za Bec ovaj mesec. Ako budem isao mogu da uzmem ako se ne snadjes do tad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba ovo Lid lock without cylinder for Journey 42 sidecases and topcase | 710136 WWW.HEPCO-BECKER.DE Komplette Kunststoffschließeinheit. Zylinder kann vom Altteil übernommen werden. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Maj 4, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, ja se javljam kad budem isao. Pa kome stra treba saljite. Ako se ne snadjete do tad 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan DE Prevoz – Profesionalna usluga prevoza iz Nemačke za Srbiju DEPREVOZ.COM Dobio sam kontakt na BJB forumu. Donesu vam sve cakum pakum ,do vrata 4 kg =20 eur,dodatni 1 kg= 5 eur neograničena težina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za ovo redovno koristim, ali mi glupo da za deo od 45e dam 20e za poštarinu.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vas dvoje,troje odavde naručite u jednoj pošiljci sve. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 11, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 5. 2023. at 11:32, vidakn je napisao: Ma znam za ovo redovno koristim, ali mi glupo da za deo od 45e dam 20e za poštarinu. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Nije glupo,ja sam sa aliexpresa kupio deo i platio postarinu x3 Elem,idem u Holandiju 21.05,vracam se krajem meseca. Icicu u Louis i neke moto radnje u Roterdamu. Ako nekome treba nesto sitno za sta se necu cimati na granici,donecu do BG ,drugarski. Ko hoce ,neka mi pise privatnom porukom pa mozemo viberom da se cujemo kad budem tamo. Kacige i krupne stvari ne mogu da donosim,jer hocu sebi da kupim kacigu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72Ja bih voleo da mi uzmes,ako naidjes na enduro torbicu za prednji branik.E sad,ne vidim da ima u Luisu,mozda budes u nekoj drugoj radnji pa da pitas Ovako nesto,to je za alat i kaci se na prednji branik.Ne mogu da nadjem kod nas nikako.... https://www.motoin.de/Accessories/Luggage/Tool-bags/Acerbis-Fender-tool-bag::45894.html?refID=02&language=en&gad=1&gclid=Cj0KCQjwpPKiBhDvARIsACn-gzC4MCo6VDj9UbJhxlbfEc9-I53kafr5DjZa62ot2J7FhgHMaQQPG1EaAjwuEALw_wcB Promenio Maj 11, 2023 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 11, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Bojan82 je napisao: @zemunac72Ja bih voleo da mi uzmes,ako naidjes na enduro torbicu za prednji branik.E sad,ne vidim da ima u Luisu,mozda budes u nekoj drugoj radnji pa da pitas Ovako nesto,to je za alat i kaci se na prednji branik.Ne mogu da nadjem kod nas nikako.... https://www.motoin.de/Accessories/Luggage/Tool-bags/Acerbis-Fender-tool-bag::45894.html?refID=02&language=en&gad=1&gclid=Cj0KCQjwpPKiBhDvARIsACn-gzC4MCo6VDj9UbJhxlbfEc9-I53kafr5DjZa62ot2J7FhgHMaQQPG1EaAjwuEALw_wcB Mogu da pogledam,imacu 2 dana free dok mi se auto popravlja. Ajde javicu ovde u temi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 11, 2023 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 ako naiđeš na ove čepove za uši bio bih zahvalan za jedan par. Bez obaveze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Maj 11, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih isto uzeo pre par meseci u Gracu, te race i one druge, valjda turing. Bio neodlučan pa uzeo obe varijante, nisam još testirao ali ću uskoro. Nadam se da nisam bacio parice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 12, 2023 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam one žute silikonske koji potpuno blokiraju zvuk i to je bila milina. Ali nisu udobni kao ovi race. Ove race ne osećam, štite dovoljno dobro a čuje se po malo i spoljni svet. Mislim da touring malo manje štite što mi nije dovoljno jer nemam veliki vizir i kaciga mi je u čistom vetru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72našao sam torbicu u MRG Kula. Nema na sajtu al sam zvao i opisao, imaju na stanju. Tako da ne moraš oko mene da se cimaš. Hvala svakako, izvini na deranžiranju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 12, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: @zemunac72našao sam torbicu u MRG Kula. Nema na sajtu al sam zvao i opisao, imaju na stanju. Tako da ne moraš oko mene da se cimaš. Hvala svakako, izvini na deranžiranju. Super sto si nasao ovde. Sve ok,tu sam ako zatreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Septembar 15, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da li neko zna kako da nađem, na njihov sajtu, opciju da poručim robu u neku od njihovih radnji i tamo preuzmem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 648 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @MF morate da imate napravljen profil na sajtu, gde cete ukucati Vase podatke - ime, prezime, adresa, telefon i slicno. Zatim, dok je Vas profil ulogovan, odaberete artikal, stavite ga u korpu (warenkorb) onda Weiter Zur Kasse skrolujete stranicu do dna i na dnu odaberete opciju pa klikom na Weiter pa opet Weiter, itd... Ovo sigurno radi kada je kreiran profil sa nemackom (verujem i austrijskom) adresom i brojem telefona. Nisam probao opciju sa srpskom adresom. Evo prilike da isprobamo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @saxomofon i @dragan_alumiroi Uspeo sam. Mora na austrijski sajt i ne može sa srpskog profila Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 19, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam. Mora na austrijski sajt i ne može sa srpskog profila Onda ne vraćaš PDV? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ne placam porez i carinu...A probaću da uzmem iz radnje taxfree pa na hrvatsku da mi izlupaju pečate...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To obavezno uzmi, obrazac za Global blue su davali, preko njih ide naplata.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 648 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @MF kao sto rekose - obavezno uzmite, jer Louis sigurno ima taxfree obrazac - isprobano i radi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...