P.S. Dzon 105 Napisano Maj 1, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Kako pise u opisu, vozac i suvozac motorcikla povredjeni. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12678 Napisano Maj 1, 2023 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako smi postali otpad od ljudi ja pojma nemam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Maj 1, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo da istera pravdu,jer ja kao deo ove grupe verujem da smo mnogo iznad proseka inteligencije ljudi koji se svadjaju na portalima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neće mu biti oduzeta dozvola doživotno. Zavisi od povreda, ali dobiće neki uslov ili kućni zatvor do godinu dana. Ovi komentari su stvarno solidno glupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I za uvredu časti na Fejsbuku se sad dobijaju kazne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne ako te brani sposoban advokat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1947 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su oboje, javio je kolega u grupi.Supruzi je puklo rame, on blagi potres mozga.Pusteni su, koliko znam.Sent from my iPhone using Tapatalk 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...