draza 548 Napisano April 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Kao sto naslov kaze kupujem neki veci skuter . Do nekih 2000e Mogao bih da dam ako nekome treba auto i doplatu . Burgman 400 2007- Kymco xciting Aprilia Yamaha ........ Hvala svima . Promenio April 11, 2023 član draza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drug.Mislim da je Rajko @Arakis danas baš preporučio Burgmana od nekog svog prijatelja. Ne znam da li si video. Ako nađem post linkovaću ti ovde. Ili se javi kontaktiraj Arakisa za detalje.Pozdrav i srećno sa potragom.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga (sad videh da je dosta stariji i jeftiniji od onoga što tražiš - izvini)https://forum.bjbikers.com/topic/113328-moto-elektrika-%C4%8Dika-rajko-arakis/?do=findComment&comment=2870538Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje @Blaza svoju Apriliu, imaš na forumu šta je sve sređeno. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Препорука за Блажину макину. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E da, bravo! I Blaža još nije prodao svog skarabea.A ima na oglasu prilično detaljno ispregledan, sa slikama, što puno znači kad se kupuje polovno... A I dosta toga izmenjeno iz domena redovnog održavanja. Par stotina evra uštede u najaviПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga i moj u sektoru "prodajem" Nema ga na PA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima na zakasnelim odgovorima . Ne stizu mi obavestenja o porukama a i nesto mi se ovde koci i ne radi kako treba . Ja sam kupio klincu Transalp-a i vozi se sa a2 . Imam Burmana 250 i kako klinac ima srecu da proda motor prodao je i njega . E sada trazim nesto malo jace i brze da bi mu parirao na otvorenom putu jer kako je dobio veci motor tek ove godine planiramo neka malo ozbiljinja putovanja . A i leti ovde kod mene u Sokobanji bez skutera ili tako neceg za USLUGU od ove guzve je kao da nemam noge . Zato i trazim tako nesto da ubijem vreme dok ne stingne neki GS Scarabeo mi ne odgovara . Hvala . MaxiS imas poruku . Trazimo dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...