Dane Deda 2685 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2023. at 20:29, stari roker je napisao: Ja sam zato rezervisao smeštaj sa mogućnošću otkazivanja 7. juna. Ako sedmog uveče prognoza bude loša, jebi ga, nepopularne mere... Sad gledam neke druge prognoze. Kaze petak kiša, subota i nedelja lepo. To se ne zna do pred polazak, Nije moguce da ti odjednom smeta kisa, a kisnes od rodjenja, kao i ja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4310 Napisano Jun 1, 2023 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Dane Deda je napisao: Nije moguce da ti odjednom smeta kisa, a kisnes od rodjenja, kao i ja. Ma salim se Dane. Kisnjaci su spremni,motor spreman. Nismo od šećera... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 196 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se oštrio za BL pa nisam otišao...svadba kod koleginog sina....za Trebinje opet neke porodične obaveze u subotu...međutim, ima naznaka da će te obaveze biti pomerene za nedelju....tako da se nadam odlasku u petak preko Žabljaka i Vilusa, a u subotu povratak kući preko Foče, Višegrada....Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8566 Napisano Jun 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pošto definitivno ne mogu za Trebinje a imam bukiran smeštaj, da ga ne otkazujem ako nekome treba da mu ustupim. Nalazi se u gradu na dobroj lokaciji, za dva noćenja 54 evra. Detalje šaljem u pp. Promenio Jun 3, 2023 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8104 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kakvi ste vi sa stavovima za skup dole? Ići ili ne? Da i prebolim motor, pa da odem kolima, što mi se ne radi, opet, šta dole da radim(o) ako kiša odluči da sipa bez prestanka? Da sedim u sobi? Planirao sam možda Subotu i do mora da se spustim. Nije problem malo pokisnuti uz put, al ostalo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Jun 3, 2023 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu, u junu 5 dana bez kiše...danas bilo suvo, znači još 4... Ne vredi pričati unapred, znaće se dan pred polazak. Dole će sigurno biti sunčano, samo treba stići... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre bilo suvo? Kod nas potop, krenule nam plovne kožice. Znači imate 5 dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8104 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Blaza je napisao: Dole će sigurno biti sunčano, samo treba stići... Da li si siguran? Ulazim sad već u metorološku nauku, teoretišem. 7mm kiše, kao. Pa ako je to po metru kvadratnom... Pa da li misle na 24h ili po satu? Sludeh se, tražim prodju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Jun 4, 2023 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Muke doktore, slatke muke ! Nisam gledao prognozu za Trebinje, lupio sam. Zadnji put sam vozio (ka Trebinju) od Višegrada do ulaza u grad po kiši. A dole sunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Jun 4, 2023 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim ovde https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-3188893/Bosnia and Herzegovina/Republika Srpska/Trebinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Jun 4, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Razliciti provajderi koriste razlicite algoritme za prognozu. Cuo sam da je YR.no medju najboljima i ovo je njihova prognoza. Bilo bi dobro da je pogode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je to ovako! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan А код мене овако Иначе Бугари имају најтачнију временску прогнозу, кажу за данас је било кишовито а за сутра ћемо да видимо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17530 Napisano Jun 6, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ovako mada me zanima i vreme u CG jer planiramo iz Trebinja do'mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Izaberite prognozu po kojoj ce biti suncano i resen problem 7 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 191 Napisano Jun 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Što više gledam prognozu, ona sve gora Mi krećemo u četvrtak, pa šta bude Promenio Jun 7, 2023 član Ognjen_Nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8104 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Teško iz ovoga izvući bilo kakvu pozitivu. Kad krenem padaće, po svemu sudeći na pola puta će biti potop, a i u Trebinju će nas sačekati kiša. Do mora u Subotu, bila je ideja Dubrovnik, isto s. Po svemu ovome ja verovatno teška srca odustajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5644 Napisano Jun 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Константних пљускова неће бити. више ће падати местимично. Ко буде има среће можда уопште не покисне. Е сад, ко је планирао да иде да се вози, Мостар, Дубровник, Јадранка... чисто сумњам да ће бити време за то. А ко хоће дружење и кафану, свеједно да л' пада или не. Нас пар сутра ујутру крећемо за ЦГ, најбитније да не пада кад га истерам из гараже. После може како год она 'оће. Promenio Jun 7, 2023 član Marko05 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem za sat-dva iz Beča i kiša pada. Tako da ako mogu ja....... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Jun 7, 2023 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine, kada sam išao za Trebinje skuterom, ni jednom nisam pogledao prognozu, kakvo će biti vreme. Bilo sunčano jutro, petak. Skupili se, i krenuli sa 5 mašina. Ja, u nepoznato... Ko ide prvi put, lakše mu je, ne zna šta ga čeka, oprezan 100 % Do cilja 3 puta smo oblačili i skidali kišna odela. Doručak kod Loja, kafa u Višegradu, ostalo gass... Dočekalo nas sunce u Trebinju ! Povratak, isto kiša, ona sitna, sve do Višegrada. A zatim sunce, sve do Beograda. Te godine je proklizalo tridesetak bajkera. Bez većih posledica. Što ovo pišem ? Sada je kiša u najavi za ceo put, i tamo, i nazad. Velika je to odgovornost i prema sebi, a i (ne daj bože) drugima. A niko te na putu ne vidi, po kiši. Zato, samo lagano, švaler gas... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 7, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo planirali polazak 9.6 u jutarnjim-prepodnevnim satima. Do sarajeva preko Loznice pa tamo prespavamo i 10.6 u prepodnevnim satima za Trebinje. Videćemo kako će biti. Ova tri drugara se nešto ne bune u vezi prognoze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2783 Napisano Jun 7, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Momačka je vožnja do Trebinja samo polako i oprezno, plan mi je u petak rano ujutru oko 6h da krenem polako pa sto bi rekli sta mi Bog da 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17530 Napisano Jun 7, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Preskačem ove godine, nazalost, splet nesrećnih okolnosti, smrtni slučaj, moram da ispoštujem i budem prisutan... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 37 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 10 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Isto je bilo i za Banjaluku što se tiče kiše. Prognoza je bila jako loša i nacrtana kiša sve vreme, a u praksi je to bilo drugačije. Iako smo svaki dan vozili i kisli po malo, većina dana je bila sunčana i da sam ostao kući tačno bih se nervirao. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Ja na putu. Austrija prolom oblaka 70 km. Gaće su mi mokre bile . Slovenija i Hrvatska umereno oblacno sa sunčevim intervalima . Vozio magistralnim putevima i sada ću na autoput kod Zagreba i spavanje Senj. Sutra Jadranskom pa šta bog da 16 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...