eurokrem 231 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan TOP!! Konačno nešto za moje mršavo dupe , kakva je procedura...koliko se čeka, poručivanje...itd itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 28 Napisano Avgust 10 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2025. at 6:48, miki je napisao: Ko je radio dizajn, ti ili on? Ko god da je, svaka mu čast, odavno mi se nije nešto ovako dopalo. Na njegovom Instagram profilu ima da se pogleda stvarno dosta sedišta za razne marke motora. Mozeš da pogledaš pa da mu kažeš hocu nešto ovako ili da mi pošalješ sliku sedišta koju si ti negde pronašao i on ti takvo napravi. Inače njemu sam prepustio da napravi idealno sediste. Sa ovim čovekom mozeš da se dogovoriš kako hoces. Zaista preporuka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 28 Napisano Avgust 10 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, eurokrem je napisao: TOP!! Konačno nešto za moje mršavo dupe , kakva je procedura...koliko se čeka, poručivanje...itd itd.. Jesi li mislio na sediste? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 28 Napisano Avgust 10 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2025 at 11:44 PM, ceri said: Konačno je stiglo Po udobnost ne može da se meri sa originalnim sedistem,ovo je sad sasvim neki drugi motocikl. Skidam kapu bratu Srdjanu svaka mu čast! Pitanjece, deluje mi više sedenje nego na originalu, da li stvarno podiže ili je optička varka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20666 Napisano Avgust 10 Integrisan, 6413 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2025 at 7:11 AM, ceri said: https://www.instagram.com/motosedista_srdjan?igsh=MXNkeTEzc2h2Yzk1ag== Ovaj momak ubija kako radi. Cekam sledecu sezonu pa cu poslati i moje kod njega za svoj motor. Ako ne upali to, jos neke modifikacije ako ne onda trazim motor sa nagibom sedenja od 0 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20666 Napisano Avgust 10 Integrisan, 6413 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, eurokrem said: TOP!! Konačno nešto za moje mršavo dupe , kakva je procedura...koliko se čeka, poručivanje...itd itd.. Imas na fejsu stranicu mozes mu poslati poruku na mesendzer, ima i broj pa na viber. Dogovoris se kad je slobodan termin, posaljes mu i uradi ti. Modifikacija i presvlacenje moto sedista Srdjan | Belgrade WWW.FACEBOOK.COM Modifikacija i presvlacenje moto sedista Srdjan, Belgrad. Gefällt 2.501 Mal · 7 Personen sprechen darüber. Nasa firma se bavi modifikacijom i presvlacenjem moto sedista.Kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 28 Napisano Avgust 10 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, EnduroFun je napisao: Pitanjece, deluje mi više sedenje nego na originalu, da li stvarno podiže ili je optička varka? Jeste malo višlje. Pošto sam tražio da bude udobnije i da me nagib sedišta ne navlači na rezervoar logično je bilo da ce biti malo višlje. Ja apsolutno nemam nikakvu zamerku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ceri said: Jesi li mislio na sediste? Aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Motorcyclist said: Imas na fejsu stranicu mozes mu poslati poruku na mesendzer, ima i broj pa na viber. Dogovoris se kad je slobodan termin, posaljes mu i uradi ti. Modifikacija i presvlacenje moto sedista Srdjan | Belgrade WWW.FACEBOOK.COM Modifikacija i presvlacenje moto sedista Srdjan, Belgrad. Gefällt 2.501 Mal · 7 Personen sprechen darüber. Nasa firma se bavi modifikacijom i presvlacenjem moto sedista.Kontakt... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 8/10/2025 at 9:35 PM, eurokrem said: Hvala Promenio Avgust 14 član eurokrem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 8/10/2025 at 9:35 PM, eurokrem said: Hvala Dogovorio, Tražio sam identično, po njegovim rečima kaže da je iz njegovog iskustva to najbolja varijanta ( verujem vam obojici ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2025 at 5:00 PM, savavavan said: jedino neces moci da vratis dve donje bocne plastike Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Konačno montiran skid plate , uspeo sam uz malo mozganja da vratim i plastike,toliko se uklopilo da ko ne zna teško da može i da ga primeti Rešenje je max. jednostavno, dve produžene matice m6 , par cm brezona m6 i baš minimalna prepravka bočnih plastika. Legle su bez ikakvog natezanja uz originalne šrafove. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2311 Napisano Avgust 17 BJB Maxi Scooter Club, 864 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vodžislav pošteno odradio još jedan vikend. Žabalj - Durmitor - Sarajevo - Kremna - Nedeljice - Žabalj, 1250km. Malo autoputa, brdo lepih predela i krivina. Plan je bio da vozim track sa SORE na Tari ali me je mrzelo da ustajem iz tople vreće da postignem sve Fino natovaren, kompletna kamp oprema. Dodao sam torbe na crash barove, spas su za osnovnu opremu koja je uvek na motoru. Potrošnja oko 3l na magistralama, 3.5 na AP, išao sam i preko 300km s rezervoarom ovaj put. Pali radi koči skreće ide, šta više tražiti. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3289 Napisano Avgust 17 8-bit, 1982 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam malo, doduše samo na putu. Koji šok - u odnosu na moju šklopociju, ovo je mercedes. Jedino kad zavrnem gas... mora malo da se čeka Sasvim pristojan motor za eduro vožnju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1277 Napisano Avgust 18 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja dopišem , ja sam ga vozio po offu samo (menjali smo se na njemu ko na seoskoj kurvi ). Iznenadjujuće dobar za taj novac. Vozio sam ga po dobrom makadamu sa dosta suvih udubljenja od vode, i to nekih 70km/h (to retko ko normalan radi) i uz par uzbrdica, rasuto kamenje i sl. Motor je jako udoban, veselo se vrti. Vešanje je naravno mekano, oseti se kada se ulazi i izlazi iz rupa velikom brzinom, ali zato udobno. Samo sam jednom uspeo da ga doteram do kraja. Verovatno bi se malo zabrinuo kada bih sa 50-60-70km/h udario u neki veći kamen koji nisam video, ali ovaj motor nije ta to i ne kupuju ga vozači koji tako voze. Snage ima dovoljno za opuštenu voznju, ako neće drugom uzbrdo ima prva. Za početnike to i nije neka mana, rakao bih da je prednost, jer se ne može lako pogrešiti. Recimo na 690/701 malo jače otvaranje gasa na izlasku iz krivine može lako dovesti do problema Raalno nije rally mašina kako što piše, ali za te para za opuštenu enduro vožnju meni sasvim ok rešenje, bolje nego što sam očekivao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1979 Napisano Avgust 19 Drug član, 1354 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas zagrejao za ovu masinu. Listam grupe na fejsu, vlasnici prijavljuju bas dosta problema i to na malim kilometrazama. Suvi svi lezajevi, osovine suve kao barut, nedovoljno stegnuti srafovi, lezaj kormana u vecini slucajeva, problemi sa elektronikom, gasenje motora, pucanje sajle kvacila. Kuciste filtera ne dihtuje, prednje vile glave u nekom polozaju. Rezervoar pušta gorivo. Rdja na modelima starim par meseci. Ima jos... Al me mrzi da pisem. Izgleda strasno kad se navede sve ovako. I sad se razmisljam vredi li to drndanja do servisa svako malo obzirom da bih vrv morao svaki put motor na prikolicu jer mi je najblizi servis 60tak km u NS ili kupiti polovnog japanca. Problem sto kod nas na oglasima ima svega par modela koji su legalni za upotrebu i na asfaltu. DRZ 400, star 20god 4500eur ojoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2311 Napisano Avgust 19 BJB Maxi Scooter Club, 864 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga, ja se sit navozah, sad će 7k za 3 meseca. Imao sam ono curkanje antifriza, dotegnuto sve i to je to. Uskoro će mi servis na 10k, tu ću videti sa njima kakva je situacija oko tih ležajeva (koje je kolega menjao par stranica pre). Ako me odjebu, biće odradjeno u sopstvenoj režiji kad prodje sezona i to je to. Kad bi gledali FB grupe i slično (gde se javljaju ljudi samo kad imaju problem), ne bi se prodao nijedan 1300GS posle prve isporuke, a ne ova jeftina govanca. Najjeftiniji motor na tržištu, pritom se realno kupuje da se gazi po raznoraznim terenima i prodato ih je baš mnogo u Evropi.. čudi me što nema više problema prijavljenih 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1979 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 1354 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pa da kapiram ja to. Nego ono malo bezveze, kupis nov, a vec znas da nisu u fabrici podmazali vitalne komponente kako treba, pa se pitas sta li ce jos isplivati. Mislim kad bih ga uzeo, da ja ne bi silazio s njega. Ovako i ne vozim motor lokalno jer nemam gde, sve su pravci, do prve krivine 200km, barem makadama i letnjih puteva ima koliko hoces Promenio Avgust 19 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2311 Napisano Avgust 19 BJB Maxi Scooter Club, 864 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga zato kupio - ne mogu baš svaku vožnju na Frušku goru, dosadi.. ovako i kad imam sat-dva, provozam se lenijama ili dolmom.. a posluži i za ostalo, stvarno mi nije naporan ni za 500-700km u danu kad zatreba, a bilo ih je. I po NS kad odem je odličan zbog vešanja, penjem ga gde hoću, pregledno.. jedino što baš greje (moj je 2024, novi je pretpostavljam još gori ako je E5+), to sam skontao sad za vikend, prvi put vozio u šorcu malo, crvena mi bila noga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1277 Napisano Avgust 19 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Nema puno alternativa, video si. Honda 300l je 50% skuplja. Nema ništa bolje vešanje, naprotiv, ali je ostalo bullet proof. Od polovnih starijih ima taj jedan DRZ (biće i moj jednog dana ). DRZ je za bar klasu bolji motor, a verovatno i dve, ali ga gaze godine, karburator, nema abs... @andrej. nisi to vozio ove veće novije motore, ne bi ti noga bila crvena nego reš pečena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1979 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 1354 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, andrej. je napisao: Ja sam ga zato kupio - ne mogu baš svaku vožnju na Frušku goru, dosadi.. ovako i kad imam sat-dva, provozam se lenijama ili dolmom.. Upravo ovo sto si napisao. Ako mi se voze krivine ja mogu jedino na FG ali to znaci treba mi sat i po u jednom pravcu plus voznja plus povratak kuci. Ovako bi se vozao skoro svaki dan, da moze i Strom to verovatno ali mi nije to to, mucenje mi je. Necu da razmisljam da l ce mi pasti, izuljati se itd... Ovo ako mi i padne ne zalim ga i lagan je za podici. Cudi me da toliko isijava toplotu agregat od 300cc. Ja na Stromu euro 5 ne osetim toplotu u toj meri @lemy da bas nema alternative... Jedino jos KTM EXC 300/350 ali nemam pojma kakvi su sto se pouzdanosti tice. Novi Voge 300 rally ili drz star 20god Novi DRZ 9200eur, lele al' preterase Promenio Avgust 19 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4429 Napisano Avgust 19 Drug član, 2819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andrej. je napisao: Ja sam ga zato kupio - ne mogu baš svaku vožnju na Frušku goru, dosadi.. ovako i kad imam sat-dva, provozam se lenijama ili dolmom.. a posluži i za ostalo, stvarno mi nije naporan ni za 500-700km u danu kad zatreba, a bilo ih je. I po NS kad odem je odličan zbog vešanja, penjem ga gde hoću, pregledno.. jedino što baš greje (moj je 2024, novi je pretpostavljam još gori ako je E5+), to sam skontao sad za vikend, prvi put vozio u šorcu malo, crvena mi bila noga Mislim da je i tvoj e5+...potpuna glupost!!! Svaki motocikl sa e5+ se greje katastrofa....kriminal čisti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 662 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Pažljivo prati, 680 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jbg čudni smo mi malo. Realno za te pare šta možeš da očekuješ nego neke mane ili u proizvodnji ili u procesu sklapanja. Ako si već odlučio da nedaš mnoo para onda pazariš i rastaviš ga dok je sve novo i ne zarđalo i lagano sve podmažeš stegneš na meru iz manuala i teraš. Sa vremena na vreme baciš pogled da vidiš šta se dešava i opet teraš. Ipak je to motor koji se prodavao čini mi se u Gigatronu po nekom popustu za nešto preko 3500. Pa za te pare nema oćekivanja kao novi DRZ CRF KTM. @savavavan svog tera svuda i ne razmišlja. Promenio Avgust 19 član Boban EN 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1979 Napisano Avgust 19 Drug član, 1354 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 231 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Rider000 said: Ja se bas zagrejao za ovu masinu. Listam grupe na fejsu, vlasnici prijavljuju bas dosta problema i to na malim kilometrazama. Suvi svi lezajevi, osovine suve kao barut, nedovoljno stegnuti srafovi, lezaj kormana u vecini slucajeva, problemi sa elektronikom, gasenje motora, pucanje sajle kvacila. Kuciste filtera ne dihtuje, prednje vile glave u nekom polozaju. Rezervoar pušta gorivo. Rdja na modelima starim par meseci. Ima jos... Al me mrzi da pisem. Izgleda strasno kad se navede sve ovako. I sad se razmisljam vredi li to drndanja do servisa svako malo obzirom da bih vrv morao svaki put motor na prikolicu jer mi je najblizi servis 60tak km u NS ili kupiti polovnog japanca. Problem sto kod nas na oglasima ima svega par modela koji su legalni za upotrebu i na asfaltu. DRZ 400, star 20god 4500eur ojoj. Ovako : Treća sezona u toku... od kvarova do sada : - raspala mi se gumica na sajli kvačila ( zamenio sa ALI za 1.5 evra ) mesec dana po kupovini i kao nova od tada. - procurio ( vlažilo ) antifriz , zamenjena podloška i od tad bez greške ,izgubio par ml. ukupno. - zamenio lančanik sa 42 ( potpuno nov motor ) za moje potrebe mnogo bolji. - čep rezervoara ( to već računam u ozbiljan kvar) nije radio dobro od prvog dana ali sam podsvesno to prevideo i ostao mi je zaglavljen,nisam mogao da ga otvorim, nekako sam uspeo na pola da ga iščupam i odnesem u servis, popravili i od tad radi kako treba ( brava je otvarala samo jedan klin). - dotegnuo sve plastike po kupovini i drže i dalje, sve dostupne šrafove pregledao, bili su dotegnuti po papirima, tu i tamo pregledam i dalje su kako treba. - što se tiče ležajeva nisam ništa dirao ali nisam ni primetio nikakav problem sa bilo kojim, od "lufta" do raznih zvukova ( što ne znači da možda neki nije suv ) - filter sam otvarao, nisam primetio da negde ne dihta. Napomena, ja sam rekreativac, vozim opušteno ,uživam, ne teram ga preko 100 ( baš retko ) , 80 : 20 asfalt (magistralini putevi : blagi off ) tako da nisam reper za neke iole ozbiljnije izazove ali ga vozim,često, svuda,skoro svakodnevno i motorche je pravo uživanje i daje osećaj pouzdanosti a upravljivost , voznost ( al ga sročih ) je u odnosu na bilo šta što sam pre vozio neuporediva. I gde ti vidiš rdju? upravo opran I da dodam, imao sam kle500 2005g uzeo ga mislim sa 7000 km i na njemu sam odmah po uzimanju morao da menjam dumper gumu, ležajeve zadnjeg točka, lanac, lančanike,sajlu gasa, čistio karburatore,sinhronizirao, menjao lamele ( jer je kvačilo lepilo ) a uzeo sam ga kao očuvanog i zaista je bio relativno pažen od vlasnika prvog tako da je pitanje kvaliteta vrlo upitno bilo i pre. Nakon toga je bio potpuno ok godinama... Promenio Avgust 19 član eurokrem 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...