Jump to content

Moto Zajednica

Od koga kupiti polovan motor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

posto smo krenuli i sa narodnim umotvorinama,cisto imaj u vidu i ove:

moj te mota oko plota ili

najsladja je tresnja u dvoriste komsijsko ili

devojka se najbolje udava tamo gde ju ne poznaju

da i obavezno vodi meAnicara sa sobom (obavezno)

posto sam u slicnoj situaciji kao ti, ja ti predlazem

da poslusas iskusnije ljude i batalis odredjenu boju,

ma koliko ti to bilo 'bolno'.

ja takodje nisam procitao nesto lose za Gordana ,pa vala majci

bi se naso neko i da ga napljuje...meni su ljudi neki preporucili

i Nebojsu iz Kraljeva (pp za mail)...

u svakom slucaju iako te srce vuce na sad i odma` ,lepo izbrojis novce

(ja ih proklete jos uvek skupljam ) i cekas pravu priliku,u medjuvremenu pogledaj

sto vise motora (naravno ako je moguce).

poz i da nadjes onaj pravi!

p.s.moram da napomenem onog koler1 lika, e to ti je primer za uvoznika

njegove honde uglavnom voze svajcarkinje i to one starije (jbg.vole babe cbr pa to ti je)

i on ih je licno uvezao sto je, jel te jako bitna informacija...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2880 postova
  • Motocikl: strom 650

Moj utisak je bez obzira na prethodnii post da nije bitno od kog uvoznika vec kakav motor,svi uvoznici pre ili kasnije imaju po neki ekstra primerak samo treba na njega natrcati,sto znaci mnogo trcanja.Elem zbog mnogo biranja kad odaberes i prodje neko vreme shvatices da je bilo i boljih motora koje si gledao ali si im tog trenutka nasao manu.

Zakljucak sta god da kupis kvarice se cak i novo tako da odaberi tip i model i vozi.

• U prolazu, 23 postova

Hvala vam,a sto se tice boje naveo sam plavo-beli ta mi se svidja ima nas raznih pa neko i ne gleda boju.Sto se tice masine o tome ne moze da se pise to mora da se pogleda cuje kako radi proba menjac i jos hiljadu sitnica.Ali ipak mislim ako neko kao ja skupla od plate za motor njemu je sve bitno zato sam i trazio savet od koga kupiti.Hteo bih da vam svima postavim jedno pitane.Imate neki motor nije bitno koji resite da ga prodate,motor ima kilometrazu 50.000 km.javi se kupac dodje pogleda malo se dvoumi zbog velike kilometraze ali ga ipak kupi vi zadovoljni on zadovoljan. Sutra dan vidite u oglasima motor koji je bio vas lik ga prodaje ali pise da je presao 20.000 km. KAKO NAZIVATE TAKVE LJUDE.Izvinjavam se zbog velikih slova

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Hvala vam,a sto se tice boje naveo sam plavo-beli ta mi se svidja ima nas raznih pa neko i ne gleda boju.Sto se tice masine o tome ne moze da se pise to mora da se pogleda cuje kako radi proba menjac i jos hiljadu sitnica.Ali ipak mislim ako neko kao ja skupla od plate za motor njemu je sve bitno zato sam i trazio savet od koga kupiti.Hteo bih da vam svima postavim jedno pitane.Imate neki motor nije bitno koji resite da ga prodate,motor ima kilometrazu 50.000 km.javi se kupac dodje pogleda malo se dvoumi zbog velike kilometraze ali ga ipak kupi vi zadovoljni on zadovoljan. Sutra dan vidite u oglasima motor koji je bio vas lik ga prodaje ali pise da je presao 20.000 km. KAKO NAZIVATE TAKVE LJUDE.Izvinjavam se zbog velikih slova

To se kod nas zove: Nakupac, Prekupac ili Svercer. Moralni lik takvih ljudi je vec odavno i na hiljade mjesta opisan, tako da se ne treba sa tim zamarati.  ;)

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Najbolje je kupiti motor od vlasnika koji je pritom picajzla. Ja sam jedan od takvih, na motoru uvek mora da mi bude sve 100% ispravno i funkcionalno. Al' jbg ne prodajem motor :)

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Najbolje je kupiti motor od vlasnika koji je pritom picajzla. Ja sam jedan od takvih, na motoru uvek mora da mi bude sve 100% ispravno i funkcionalno. Al' jbg ne prodajem motor :)

A shto vozish na tochku to nema veze?  ;D

Pa to je dobro, štedi prednju gumu ;D

link=topic=29150.msg411775#msg411775 date=1232295802]

Skoro sam cuo jednu dobru pricu o prodaji-kupovini motora:Poslije obavljenog telefonskog razgovora sa prodavcem i Bog zna kako nafaljenog motora od strane vlasnika, kupac zapuca da vidi i proba motor.Stigao kod prodavca pogledao motor i vec poceo da razmislja o kupovini kada mu prodavac rece, nije sto dobro izgleda vec sto ide. Upali motor, onako na hladno dva-tri puta zavrnu u crveno pa zapali zadnju gumu i propevsi motor na zadnjaka, da fascinira kupca ode niz ulicu. Vrativsi se sav ozaren veli:Jel vidis kako motor dobro ide, na sta mu potencionalni kupac rece, vidim vidim, ali taj motor nije za mene i ode razocaran. :D A prodavac osta u razmisljanju, zasto ovaj nece da kupi tako dobar motor. ???

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja nisam rekao da motor cuvam pod staklenim zvonom, vozim ga kako mi se vozi u tom trenutku, brzo, sporo, na tocku, bez tocka :) ali mu zato svaku falinku otklanjam cim se pojavi i redovno servisiram ;)

Ja nisam rekao da motor cuvam pod staklenim zvonom, vozim ga kako mi se vozi u tom trenutku, brzo, sporo, na tocku, bez tocka :) ali mu zato svaku falinku otklanjam cim se pojavi i redovno servisiram ;)

Aco pa rekao si da tvoj motor nije na prodaju, prema tome ovaj moj post je uopsten, sa tim da su mi samo vasi postovi dali povod da napisem ovo sto sam cuo. ;)

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Pa to je dobro, štedi prednju gumu ;D

link=topic=29150.msg411775#msg411775 date=1232295802]

Skoro sam cuo jednu dobru pricu o prodaji-kupovini motora:Poslije obavljenog telefonskog razgovora sa prodavcem i Bog zna kako nafaljenog motora od strane vlasnika, kupac zapuca da vidi i proba motor.Stigao kod prodavca pogledao motor i vec poceo da razmislja o kupovini kada mu prodavac rece, nije sto dobro izgleda vec sto ide. Upali motor, onako na hladno dva-tri puta zavrnu u crveno pa zapali zadnju gumu i propevsi motor na zadnjaka, da fascinira kupca ode niz ulicu. Vrativsi se sav ozaren veli:Jel vidis kako motor dobro ide, na sta mu potencionalni kupac rece, vidim vidim, ali taj motor nije za mene i ode razocaran. :D A prodavac osta u razmisljanju, zasto ovaj nece da kupi tako dobar motor. ???

Imao sam jako slichnu situaciju u Valjevu na samom pochetku proshle sezone.  :-\

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Barem mu je pokazao kako se vozio taj motor do tad,pa je mogao lepo da sagleda celokupnu situaciju,

A ne kao neki, nije usao nikad u crveno,nikad preko 200,nikad na tocak,a ono sve suprotno

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja