Motorcyclist 21138 Napisano juče u 16:06 Integrisan, 6543 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jedno vreme razmisljao o tome ali skontao sam da vozim radi zabave a ne prakticnosti. I onda probah 890 adv i sada su mi vecina motora sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 198 Napisano juče u 16:53 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Pa.. Kad zavoliš skutere zavoliš njihovu praktičnost.. Samo sedneš i gas.. Kao papuče kad navučeš... I onda.. Moš do Futoga, moš do Kaća.. Moš do Karlovaca, Čortanivaca... jel.. To je sve lokal.. A ima izazove kad si na 125.. Banstol.. Banstol je problem i sa 350... Zakuca sa dvoje na 100 i neće dalje. Iz iskustva kažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2604 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 925 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da ide sa dvoje na Banstolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 198 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da kamion i bus idu 90, bilo bi lepo da možeš da obiđeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12151 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2880 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ga nek odleti,ako si sporiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...