mick 3089 Napisano Octobar 26 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, demo0007 je napisao: Je l' probao neko srk 800 rr? Ne vidim da je negde spominjan? Trenutno ga ''vlogeri'' probaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16387 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan QJMOTOR SRT 600 SX A2 AKCIJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SRT 600 SX A2 AKCIJA, 2025. godište, Enduro / Cross, Novi Sad. Cena 5.490 € - Motori - Polovni Automobili Ne poznajem konkretan model ali 5500 je skroz ok cena. Promenio Octobar 26 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10426 Napisano Octobar 26 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najzad su zaokružili na 600ccm, oni modeli sa 550ccm su besmisleni na nasem tržištu, plaćaš skuplju regu zbog bednih 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 136 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Šta su zaokružili? Motor ima 554 cm3 po specifikacijama, isto kao i 550ka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Octobar 26 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sreo dečka, prešao za dve godine 30.000 km sa 550 žutim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 26 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, BaneNS said: Danas sreo dečka, prešao za dve godine 30.000 km sa 550 žutim. Znači još 6k i u oglase... 36.000 je gornja granica u našim oglasima. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ću moj prodavati kad napuni 3 ipo godine, pa opet novi... Takav je plan. Mislim da ću napraviti oko 20.000 za to vreme. Promenio Octobar 26 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko_sd 0 Napisano Novembar 1 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Skoro mesec dana sam vlasnik modela qj 800sx, neko gore napisa da je klot pa čisto da kažem da od opreme ima BT pa "instrument tabla" odnosno tablet kako ja to zovem moze da prikazuje pozive, google mape tačnije bilo šta preslikano sa telefona, klot verzija poseduje ozbiljne grejače sedišta i ručica, takodje ima dvokanalni abs, asistent na kvačilu, elektronski gas, mekano kvačilo(uživancija), meceler gume, kreš barove, pozadinsko osvetljenje tastera, macoki vešanje... jedino se doplaćuju alu koferi gde vam prodavac za sva tri komada naplati 600e a takvi su da bmw-ovim alu koferima od oko 2soma beže za dve generacije i naravno ne puštaju vodu kao sto bmw-ovi prokišnjavaju. nedostaci: - kazu težina jer ima oko 280kg sa punim rezervoarom, ja sam pre njega imao hondu pan evropu od 360kg pa mi ovaj qj dodje kao perce. - sedište mora na aftermarket odnosno preradu pošto je fabrički napravljeno da vozača malo gura napred što na turama do 100-120km nećete osetiti, prerada nije skupa rade momci u zrenjaninu pa mi je sediste sada savršeno sa puno memorijiske pene. - navikavanje na motor je nekih 1000-2000km dok ne nadjete brzine za gradske guzve, mozda je ovo i do mene jer sam predugo vozio jedan motor a novi nikada nisam imao pa mi je qj prvi. - ono što kinez uvek izostavi a to je ono što cakće kada dam žmigavac pa se desi da ga zaboravim. ako nekoga još nešto zanima, pišite ovde a moze na email. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Novembar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan SX nije klot, ali je zato 800X, prethodni model klot. On nema ni Brembo, ni Marcoki, a nema ni rolbarove... Ali mu je i cena bila u sezoni 7.800 eura. A i dosta je slabiji od SX-a, ima svega 76 konja, a istu kubikažu i težinu. Troši kao tenk. Sada je 6.990 eura. SX je mnogo bolja opcija... Promenio Novembar 1 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Novembar 1 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan QJMOTOR SRT 800X ZAPREMINA754 C. C. SNAGA 56 KW (76 KS) NA 8.500 OBRTAJA/MIN UPOTREBLJIVA ZAPREMINA TANKA18,5 L menzija (mm) 2260 x 950 x 1405 Visina sedišta (mm) 855 Masa vozila (kg) 260 Tip 4 Takta / 2 cilindra u redu DOHC / 8 Radna zapremina (cc) 754 Sistem hlađenja vodeno Max. snaga (ks/rpm) 76.5 / 8500 Max obrt (Nm/rpm) 67,0/6500 Sistem paljenja anlaser Kap. rezervoara (L) 18.5 Tip prenosa Manuelni menjač - 6 brzina Gume (PR/ZA) Tubeless/Tubeless Dimenzije (PR) 110/80-R19 - MAXXIS MAXXVENTURE - Tubeless Dimenzije (ZA) 150/70-R17 - MAXXIS MAXXVENTURE - Tubeless Tip felni Žbice Tip kočnica PR 2 Diska 320mm sa 4 klipa Ø32mm Tip kočnica ZA Disk 260mm sa 2 klipa Ø34mm ABS Dual channel, BOSCH 9.1MB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 31 Napisano Novembar 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , Danas sam skoknuo do salona u Novi Sad , QJ Auto Promet i CF Moto , to sam stigao , htedoh i do Culeta da vidim Kawasakije ali ne stigoh , desilo se to sto se desilo danas , nazalost....bio je opsti haos guzve ... strasna tragedija. Ali , no .. juce sam pozvao oba salona da pitam dal sta imaju od stanja da se ne vozam za dzabe do NS , QJ /zontes , sam sa prijateljima gledali jedno sat vremena, jako ljubazni prodavci , sve su objasnili itd... ali ono u cemu je glavna razlika , koliko QJ i Zontes su kvalitetnije uradjeni od CF-a i Benelija , sad govorim o vizuelnom stanju , nisam ih vozio , seo sam na par model QJ-a , 550 RS , 800 RS i SRK 650 ako se ne varam , plastika , materijali , sediste , ivice ma sve jednostavno ... po meni za 2 klase bolje od CF-a ,pa cak i prodavci ,RS 800 sa fabrickim loncem brutalan zvuk sa 4 cilindra . CF je sav mekan , plastike te nestabilne , nar modela zabice vire napolje , a o osoblju da ne pricam , jedva su nam rekli dobar dan , neki lik je nesto progundjao ako nesto vam treba tamo sam, to je jedna svar , druga stvar sto su rekli da imaju sve modele pa cak i kvadove, zapravo su imali 3 nejkeda , jedan sr-s , 1 turnig test vozilo par benelija i tjt . Tako da ako dodje do neke opcije kupovine Kineskog brenda , definitivno QJ . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 0 Napisano Novembar 4 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, u procesu sam traženja i kupovine novog motora pa bih voleo savete i sugestije. Elem izbor sam sveo na dva modela a to su CF MOTO MT 450 i QJ SRT 550 SX (novi model što ima far kao KTM). I jedan i drugi motor mi se mnogo sviđaju, CF ima veliku prednost u ceni registracije ali QJ ima trenutno vrhunsku ponudu gde daje i 3 ALU kofera za cenu od nekih 5500 evra. Molim vas za iskustva i savete. Takođe, ono što bih odmah stavio na motor su rol barovi i maglenke, QJ to daje po default-u a kod CF-a se naknadno ugrađuje a osećam da cena toga nije mala. Što se tiče vožnje to je nekih 80% asfalt i 20% lagani off road. Takođe u opisu za QJ piše da je moguć neki dodatni upgrade da se motor digne na 56 KS koliko sam razumeo. Promenio Novembar 4 član tihi_ue Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan 450 je dosta slabili motor, a registracija je jednom godišnje... Ja ne bih puno razmišljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Novembar 4 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nećeš u off mnogo, onda ti 450 ne treba a ne trebaju ti ni kreš barovi. Pre 10 godina niko to nije ni poimnjao, ni tri kofera a sada bez toga nije motor. imam motor sa tri kofera ali retko kada ih stavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 0 Napisano Novembar 4 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kofera slažem se ni meni 3 nisu neophodna al kad već daju:) Što se tiče kraš barova i maglenki to ni baš pojačava utisak kod ovakvog tipa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Novembar 4 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, tihi_ue je napisao: Pozdrav ljudi, u procesu sam traženja i kupovine novog motora pa bih voleo savete i sugestije. Elem izbor sam sveo na dva modela a to su CF MOTO MT 450 i QJ SRT 550 SX (novi model što ima far kao KTM). I jedan i drugi motor mi se mnogo sviđaju, CF ima veliku prednost u ceni registracije ali QJ ima trenutno vrhunsku ponudu gde daje i 3 ALU kofera za cenu od nekih 5500 evra. Molim vas za iskustva i savete. Takođe, ono što bih odmah stavio na motor su rol barovi i maglenke, QJ to daje po default-u a kod CF-a se naknadno ugrađuje a osećam da cena toga nije mala. Što se tiče vožnje to je nekih 80% asfalt i 20% lagani off road. Takođe u opisu za QJ piše da je moguć neki dodatni upgrade da se motor digne na 56 KS koliko sam razumeo. Ako ti je put više na meniju nema svrhe gledati 450MT a ako gledaš QJ 550ica je ok varijanta za početnika i mogu reći da je on onako knap za početnika. Probao sam ga i jako se lepo vrti taj agregat...onako mami osmeh ali je moožda bolja opcija da pogledaš SVT. Jači agregat, jako se lepo vozi, registracija slična kao i 550 a imaš 76ks i V2 agregat. Svakako dobijaš popust pri kupovini na kofere...ako ti trebaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 0 Napisano Novembar 4 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je put više na meniju nema svrhe gledati 450MT a ako gledaš QJ 550ica je ok varijanta za početnika i mogu reći da je on onako knap za početnika. Probao sam ga i jako se lepo vrti taj agregat...onako mami osmeh ali je moožda bolja opcija da pogledaš SVT. Jači agregat, jako se lepo vozi, registracija slična kao i 550 a imaš 76ks i V2 agregat. Svakako dobijaš popust pri kupovini na kofere...ako ti trebaju.Razmatrao sam i SVT ali mi on u ovom trenutku malo prevazilazi budzet. I za ova dva navedena je poprilicno natezanje. Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dovoljan je 550, ako ga dignu na 56 konja skroz će to biti ok. Pominjao sam da je momak sa 550X napravio 30.000 za nepune dve godine. I ne žali se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 31 Napisano Novembar 5 U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan On 11/4/2024 at 1:29 PM, tihi_ue said: Pozdrav ljudi, u procesu sam traženja i kupovine novog motora pa bih voleo savete i sugestije. Elem izbor sam sveo na dva modela a to su CF MOTO MT 450 i QJ SRT 550 SX (novi model što ima far kao KTM). I jedan i drugi motor mi se mnogo sviđaju, CF ima veliku prednost u ceni registracije ali QJ ima trenutno vrhunsku ponudu gde daje i 3 ALU kofera za cenu od nekih 5500 evra. Molim vas za iskustva i savete. Takođe, ono što bih odmah stavio na motor su rol barovi i maglenke, QJ to daje po default-u a kod CF-a se naknadno ugrađuje a osećam da cena toga nije mala. Što se tiče vožnje to je nekih 80% asfalt i 20% lagani off road. Takođe u opisu za QJ piše da je moguć neki dodatni upgrade da se motor digne na 56 KS koliko sam razumeo. Opisao sam u mom postu gore , sto se tice izbora ja sam siguran da bi birao QJ . Gledaao sam oba brenda , CF je sav mekan nekako , plastika previse jeftina, a i druga najbitnija stvar , nema truda prodavca da me uveri u taj brend , onda mogu zamislim kako resavaju reklamacije , servise i ostalo ... QJ mi deluje dosta ozbiljnije napravljeno , sami prodavci , pa cak prepipska preko mejla , i razgovor preko telefona , maksimalno su dostupni. Srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...