Jump to content

Moto Zajednica

Moto Bike otvara radnju u Beogradu i izlaže na Motopassion sajmu

Recommended Posts

• Integrisan, 9483 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Sta god sam "kliknuo" sa njihovog sajta, stiglo je lepo upakovano i tacno onako kako sam narucio, jedini salju blanko "izjavu o odustankuod ugovora zakljucenog na daljinu" i fiskalni racun a bez da ga trazim.

Kulturni i poslovni, voleo bih da imaju i kvalitetnijih delova u ponudi ali ocigledno drze ono sto "ide"..

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
pre 28 minuta, N.F.S. je napisao:

jedini salju blanko "izjavu o odustankuod ugovora zakljucenog na daljinu" i fiskalni racun a bez da ga trazim.

Maxmonent i Barel imaju takođe sjajnu podršku i za online i za kupovinu u prodavnici.

Iz Barela sam naručio disk lock online koji je poslat iz njihove prodavnice iz Niša, ali mi nije odgovarao pa sam ga zamenio za drugi u njihovoj prodavnici u Beogradu bez ikakvih problema, dok kod vraćanja odeće ili obuće npr. to možeš da uradiš samo u prodavnici u kojoj je roba kupljena.

Sa Maxmomentom takođe sjajno iskustvo sa reklamacijom nosača za telefon, koji su mi zamenili BEZ fiskalnog računa. Iste nosače prodaje i Barel i pritom u smeni nije bio prodavac kod koga sam kupio nosač. 

Kapiram da je tema Moto Bike i ne sumnjam sa su odličan moto shop iako još ništa nisam kupio kod njih, ali malo je preterano reći da jedini šalju fiskalni račun jer ispada da su svi ostali moto shopovi nekorektni a nije tako.

• Hvala 1

Ne shvatati sve bukvalno, razlicitih smo iskustava i ja iznosim svoje :takoje:

Jesam narucivao od pomenutih, sa barelom nisam imao problema, maxmoment se ne secam, motoland mi ne salje racune ni kada dva puta trazim, onaj simi moto se ljuti kada par puta posalje pogresan deo?!?, motocrossteam mi je poslao par guma a na viber kaze "racun stize kada novac legne" a ja uzeo gume pouzecem! (Da bi preuzeo prvo moras platiti)... I tako :jee:

Za sitnice Moto bike, za bitne delove Delta... Tako kupujem.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 999 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
Pre 10 sati, Disko Nindža je napisao:

Drugi da rade subotom i nedeljom, a ti da se vozikaš motorom, e pa neće da može. 
Ne može se svima udovoljiti jbg :neznam:

Znam da u nekim zemljama ugostiteljstvo i trgovina rade subota i nedelja, a ponedeljak je slobodan. Isto tako prodavnice otvaraju od tipa 10 ujutru, ali rade do 20h. Šta da kaže onaj što radi u poljoprivredi ili građevini, taj ni nema subotu i nedelju.

pre 21 minuta, N.F.S. je napisao:

Ne shvatati sve bukvalno, razlicitih smo iskustava i ja iznosim svoje :takoje:

Jesam narucivao od pomenutih, sa barelom nisam imao problema, maxmoment se ne secam, motoland mi ne salje racune ni kada dva puta trazim, onaj simi moto se ljuti kada par puta posalje pogresan deo?!?, motocrossteam mi je poslao par guma a na viber kaze "racun stize kada novac legne" a ja uzeo gume pouzecem! (Da bi preuzeo prvo moras platiti)... I tako :jee:

Za sitnice Moto bike, za bitne delove Delta... Tako kupujem.

Ok je to što iznosiš svoje iskustvo sve dok ono ne stvara pogrešnu sliku o nečemu, kao u ovom slučaju o drugim moto shopovima, ili dok nije u marketinške svrhe.

Da li ti je Barel slao račune? Ja sam za obe online porudžbine dobio po dva računa, jedan od kurira, drugi je bio u pakovanju sa robom (poručio sam od njih i zimske rukavice). Što se tiče Maxmomenta, da si imao bilo kakav problem, setio bi se sigurno. Za ostale moto shopove, osim Moto Landa nisam ni čuo, ali ako ti ne izdaju fiskalne račune, onda ih lepo prijaviš poreskoj i to je to.

pre 4 minuta, Lone rider je napisao:

Ok je to što iznosiš svoje iskustvo sve dok ono ne stvara pogrešnu sliku o nečemu

Moja se slika mora sloziti sa tvojom? :D

Sta je garant da ti nisi izuzetak (u pozitivnom smislu?)... Da ne nastavljamo, kucnuo sam sta mislim i to je to. Licno, NIKAKVOG kontakta niti poznanstava nemam sa pomenutima.

Pre sat vremena, N.F.S. je napisao:

Moja se slika mora sloziti sa tvojom? :D

Sta je garant da ti nisi izuzetak (u pozitivnom smislu?)... Da ne nastavljamo, kucnuo sam sta mislim i to je to. Licno, NIKAKVOG kontakta niti poznanstava nemam sa pomenutima.

Naravno da moje pozitivno iskustvo ne znači da nema ljudi koji su imali loših, ali pogledaj ocene za oba moto shopa na Google Mapama npr. pa zaključi sam.

I naravno da tvoje mišljenje i iskustvo ne moraju da se slažu sa mojim, samo malo ne kapiram taj stav, to je moje mišljenje i kraj priče, a video sam ga već u nekoliko tema (ne mislim konkretno na tebe, nego uošte). Ovo je javni forum koji i služi za razmenu mišljenja i diskusiju, zar ne? Ali šta god.

Promenio član Lone rider

Hej, hej!

Sve ok drug, razgovaramo... Sto vise konkurencije to po nas bolje, ja ti datiram iz perioda kada kacigu nisi mogao u Srb kupiti a za motocikle od delova si jedino svecice mogao naci.

Kod ovih iz naslova teme (ovo ne znaci da drugi nisu ok!!!) mi se svidelo sto se prema kupcu (meni) isto odnose ako porucim jedan sraf ili dve kutije delova.

• Sviđa mi se 2

• Hronični Motociklopata, 7324 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ko zna zašto je to dobro, bar nam ne zabranjuju da vozimo motore po raznim delovima zemlje vikendom kao u Švabiji...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

pre 4 minuta, Disko Nindža je napisao:

Ko zna zašto je to dobro, bar nam ne zabranjuju da vozimo motore po raznim delovima zemlje vikendom kao u Švabiji...

Ma da. Reci da još počnu da smaraju sa elektrifikacijom zbog navodnog očuvanja životne sredine. Električni auto mi je još i ok (probao sam koleginog Teslu jednom), ali nema para za koje bih seo na električni motor.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja