vasa.93 2641 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove, nikada korišćene pantalone Modeka Westport u 5XL veličini. Pantalone su troslojne, sa uklonjivom vodonepropusnom i dišućom kišnom membranom, kao i sa uklonjivom termo postavom. Izrađene od čvrstog 500D materijala sa ojačanjima od 900D materijala na zonama udara. Pantalone poseduju protektore na kolenima i kukovima, ventilacione otvore na butinama i čičak traku za zatezanje u članku. Pantalone i kišna postava postavljene su mrežastom postavom. Cena: 15000 RSD Na slikama se vidi cena po kojoj su bile u radnji. Ja sam ih uzeo na nekom popustu, ne sećam se tačno kolikom. Za kolege, naravno, moguća korekcija. SAFETY: Outer Shell: 500 D Polyester 900 D Polyester reinforcements on crash zones Weather protection: detachable Humax® membrane: 100 % waterpoof, 100 % windproof, breathable detachable thermo lining Protection: YF knee protectors certified according to EN 1621-1:2012 knee protectors are adjustable in height safety seams Visibility: 3M™ Scotchlite™ reflectors ERGONOMICS: Ventilation: AirVent ventialtion zips Features: anti slip material at bottom connection zip Pockets: 2 outer pockets 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2641 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Skupe ili svi smršali za leto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2641 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Možda za 12000 RSD? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10141 Napisano Mart 22, 2023 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem cena, već veličina...meni veelike ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7411 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Isto! 5XL?? Ne osuđujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2641 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to za velike dečake. Inače, pantalone danas otišle kolegi koji je malo stidljiv zbog veličine, pa da ga ne pominjem ovde. Nadam se da će mu biti velike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 27, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pih... kasno videh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2641 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imam i jedne 4XL koje isto kao i ove stoje nenošene. Letnje, sa mesh panelima. Treba samo da pogledam gde su tačno, pa mogu da se javim. Svakako sam i njih mislio da oglasim u nekom momentu… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 27, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da mi je i 5xl malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2641 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neko vreme uzeo Shima Hero 2.0 pantalone: SHIMA MOTO PANTALONE HERO 2.0 CRNE – DD MOTO DDMOTO.RS HERO 2 0 pantalone odlican su dodatak odgovarajucoj HERO 2 0 jakni koja pravi kompletan set za 4 sezone... Prvo sam uzeo 6XL poučen iskustvom sa ovim Modeka pantalonama iz oglasa, ali su mi one bile zaista velike. Zamenio sam ih za 5XL, ali i one su mi komotne i verujem da bih i u 4XL stao (polako sam krenuo naniže sa kilažom… ). Danas mi je stigla i Shima Hero 2.0 jakna, pa sam kompletirao…komplet. Jakna 4XL je kao šivena za mene. U svakom slučaju, oglašene pantalone su stigle do kolege i odgovaraju mu, tako da to je to što se tiče ove teme. Vidimo se uskoro u drugim oglasima… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...