BaneVuk58 8382 Napisano April 7, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Proširujem kapacitete i otvaram mogućnost za neophodne drangulije Sad može da se razmišlja i o stolici, tendi... Bez stolice ne ide se nigde Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18642 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ne mora da znači. Nije isto ako skuter 125 ccm vozi neko od 70 kg. i 40 kg tereta ili neko kao ja kome bi i sa kondomom bio u "overweight" Mislio sam prvenstveno na enduro motore, gde teret od npr već 20kg na motoru, nevezano za vozača, nosi puno problema. Za asfalt, slažem se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano April 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si resetku malo lepse napraviti. ali za prvi put bice dobra. Promenio April 7, 2023 član Dane Deda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8382 Napisano April 7, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nek' mu služi svrsi...to je najbitnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Nek' mu služi svrsi...to je najbitnije Slazem se, samo treba staviti sto vece podloske da vetar ne iscupa srafove iz poklopca ( ja to iz iskustva). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 7, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, severian je napisao: Ma Lone Rider je vrh ponude, hotel. I nije 5.5kg previsoka cena za udobnost koja se dobije, pogotovo kada se priča o gs-u kao vozilu. Za manje motore to je nepremostiva okolnost, ceo teret svega ukupno ne treba da predje npr 15ak kg. Vise nije vrh. Sada je tu Lone Rider Moto House! Overkill cak i za BaneVuk58 i mene PS. Zanimljivo da u temi o satorima pricamo o drangulijama i obrnuto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18642 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar za poljsku bolnicu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 736 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovu skalameriju,ne da je dobar nego nemam reci...nema puno veze sa moto kampovanjem al cisto da se pohvalim 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti. Odlican je. Uzeo sam mu i tendu za predsator. Odlicna stvar. Inace u satoru smo proveli 4 sata jake kise i vetra . Nista mu nije bilo. Trazi idealno ravnu podlogu zbog naduvavanja.Ne treba ga jako utezati kao obicne satore.Moj ovako izgleda u my campu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1599 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Dane Deda je napisao: Mogao si resetku malo lepse napraviti Mogao, ali s'obzirom da je u pitanju polu-čelična šipka nije pogodna za savijanje. Dizajn mi nije ni bitan već svrha i izdržljivost. Podloške su veće i ispod njih idu i gumice u veličini podloški. Šrafovi sa upuštenom glavom se zavrću u rešetku, znači nema matica i glava šrafova sa unutrašnje strane da ne bi slučajno došlo do oštećenja kaciga. A da može lepše, može 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio, pa hromirao (volim da lepo izgleda a i sluzi svrsi. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 8, 2023 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako lijepo sredjena garaza, svaka cast Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2023 at 3:24 PM, lalajko said: Sve mi se cini da cu i ja to uzeti... tamo imaju i kanape, zar ne? Ja sam kanape uzimao ovde: Statička užad, prusici i gurtne - Penjačka oprema - Oprema WWW.IGLUSPORT.RS Jeftiniji su od Decathlona i prodaju se na metar. U Decathlonu imaš pakovanja 5-7m u zavisnosti od debljine. Koristio sam i original Paracord 550 ali mi se ova klasična alpinistička užarija pokazala bolje jer se ne tegli, manje kliza i lakše se vezuje. Ja inače imam svoj sistem. Nosim 4mm uže jer mi je to najbolji odnos snage i mesta/težine. Nosim 30m izdeljeno na 1x10, 2x5, 4x2,5. Ovo 1x10 najčešće ide za štrik ili vezivanje kera za drvo kad treba. Ova 2,5 upravo da zategnem sklopive šipke iz Decathlona o kojima pričaš a koje je preporučio kolega sa foruma ili da učim sa decom vezivanje čvorova Promenio April 10, 2023 član Direktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam danas u Lidlu, 3299 din komad. Deluju odlično i udobno, kopče za spajanje na stranicama, silikonske šare protiv klizanja vreće za spavanje... Promenio April 19, 2023 član ekozelj 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo uzeh i sasvim finu i kompaktnu kampersku lampu u Lidlu. Sa jedne strane difuzno svetlo sa druge spot svetlo i kukica za kačenje. Oba svetla dimabilna plus storb mod za neku vrstu SOS-a. Jačina sasvim dobra za u šator ili za ispred šatora. Sve radi na 4 AAA baterije koje su uključene u pakovanju. Edit: Nije strob mod nego tako treperi pa stane (duži pritisak na taster od 3 sec.) kao znak da je lampa zaključana da se ne bi slučajno sama upalila u recimo rancu. Promenio April 19, 2023 član ekozelj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2023. at 11:46, Slammer je napisao: Da ne umaramo druge usmerene teme, evo jedne za sve i svasta. Ovde mozemo pisati o raznim drangulijama koje volimo poneti na kamp. Da sada nastavimo o stolicama Ova je jedina koju sam nasao da ima naslon za glavu, a da je "pakljiva". Ima i dzep za pivo. Cena jest velika, ali mislim da vredi razliku od one krace, bez naslona za glavu. Ne mogu da kazem da je udobna kao one prave, ali je sasvim zadovoljavajuca. Lako se i rasklapa. Atestirana ne na 110kg. Moja preporuka je da se proba pre kupovine. Ja sam danas isao da je probam, ne znam da li je samo lose namestena ili je nesto drugo bilo, ali mi je manja bila udobnija i nekako me je bolje drzala. Ja sam ~185 i 70Kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 679 Napisano April 23, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam i preporucio probu pre kupovine. Tu oko ramena je malo tesnija. Meni bilo bitno da mog glavu da naslonim. Svakako, mislim da ima bolji izbor od ove za te novce. Cini mi se da i McKinley ima svoju XL varijantu. Nisam je probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8382 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Лежаљке је закон. Понео и шпанер да ме зафали до дрвета(бај декатлон)Bane solorider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4878 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1041 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Dekatlonu i ona mala stolica, ali ne tronožac, nego kao na ovom postu iznad, samo bez toliko visokih leđa. Razlika između nje i ove iz posta iznad je 500 kinti, ali se ova manja lakše spakuje. Ovih dana ću da popakujem šator-dušek-vraću, pa da vidim koliko mesta mi ostaje za te drangulije, pa možda i pazarim tu stolicu. Promenio April 23, 2023 član Forsberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8382 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Gril na kofer pod obavezno.....topla preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hamoh je kralj uz motor, najmanje mjesta zauzne i najlaksi je. Ja nikad ne idem bez njega.Provalio sam da posle voznje svi sjede da odmore, a ja imam izbor i da legnem, pa cak i odspavam, a udoban je i za sjedenje u njemu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4878 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1041 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, nikad mi nije palo na pamet da okačim ležaljku o motor! Kakva ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam ovo,za kampovanje a u medjuvremenu sluzi kao top case za stvari. Razmislite CAMPINGAZ Hemijski toalet 20l WWW.OLIMPSPORT.RS Idealno rešenja za kampovanje, putovanja ili vreme provedeno na brodu, prenosivi toalet pruža pogodnosti ma gde da ste. Veća visina i ergonomsko sedište pružaju udobnost, dok je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vidjeo od Kawazokija ali se mora podupreti necim motor. Moze se i namjenska sipka napraviti, pa da se stalno nosi uz opremu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8382 Napisano April 25, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna asortimana Bane soloridersa stolicom 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...