BaneVuk58 7649 Napisano Maj 4 (promenjeno) Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako žao da ložim ispod ove Decatlon natkrivke pa sam kupio na istom mestu sklopive šipke i ovu uradi sam ceradu(deblju) ....i to 3x4 i 4x5....ova veća je na slici. Za kućnu opciju za roštiljanje po kiši imam već spremne motke,kanape i klinove.....španer traka izmedju dva drveta. Promenio Maj 4 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Maj 4 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan odma pored dekatlona je "uradi sam" gde za duplo manje para mogu da se kupe cirade duplo vece od tarpa ... ko sta voli... Rezultati pretraživanja za: Cirada URADI-SAM.RS Uradi Sam internet prodavnica nudi veliki izbor proizvoda po najpovoljnijim cenama. Kupi, naruči ili rezerviši online. Vršimo dostavu na kućnu adresu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Maj 4 (promenjeno) Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, banebeograd je napisao: odma pored dekatlona je "uradi sam" gde za duplo manje para mogu da se kupe cirade duplo vece od tarpa ... ko sta voli... Rezultati pretraživanja za: Cirada URADI-SAM.RS Uradi Sam internet prodavnica nudi veliki izbor proizvoda po najpovoljnijim cenama. Kupi, naruči ili rezerviši online. Vršimo dostavu na kućnu adresu. Ovu manju sam ortaku kupio za rodjendan kad idemo na kamp.....jedino ....malo su kabaste......imam jednu iz MMOC-a ..jeste bila 4000 rsd ali može da stane u džep Promenio Maj 4 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Maj 4 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Suština kupovine u Decathlonu je u šipkama, ne u samoj ceradi. Cerade koristim 10-15 god, ali dobre/zgodne šipke su uvek problem (skupe). Kad imaš drveće na sve strane, nebitno je, ali kad nema, muka živa za postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Maj 4 (promenjeno) Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šipke za šator (2 komada) - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Naši dizajneri su razvili ove šipke za stvaranje dodatnog hlada uz korišćenje vrata šatora, dnevne... Ima fora....vrlo jednostavno Promenio Maj 4 član BaneVuk58 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Вобихаус 1100+ дин 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo ovo i tiganj Napravio od konzerve piva Trba samo malo špiritusa i možeš skuvati kavu iili nešto ispeći 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo ovo i tiganj Napravio od konzerve piva Trba samo malo špiritusa i možeš skuvati kavu iili nešto ispeći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 5 član john314 Duplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...