Bigor 7640 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek nosim oktenisept i jedini put kada se kolega rasjekao na skoljku mi je trebao i ja zaboravio da ga nosim. Morali smo ustetiti vrhunsku rakiju na njega zbog moje gluposti Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 20, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš za posekotine. Inače nosim staru prvu pomoć i bočicu alkohola. Sada ću da dodam hidrogen i prašak za rane.....zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Avgust 20, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ovo je baš za posekotine. Inače nosim staru prvu pomoć i bočicu alkohola. Sada ću da dodam hidrogen i prašak za rane.....zlu ne trebalo. Alkohol ti ima igraniceno i malo efekta i ne koristi se za rane inace,on je za povrsine i nije cid nego bakteriostatik. Prasak ne znam na koji mislis ranije je bio Bivacin sprej odlicna stvar ali ga Galenika vise ne pravi i nema zamene na trzistu. Donose ga iz Madjarske i Grcke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 20, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na bivacin sam mislio. Nisam znao da ga nema....a alkohol ...old school....umesto rakije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Avgust 20, 2023 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan E svašta moram da pogledam, ipak se ja držim alkohola Najčešće prijavljivani neželjeni efekti bivacin spreja su oštećenje uha, osetljivost na svetlost, zamućenje vida, groznica, teška alergija, a mast bivacin može izazvati zapaljenje očne površine. Navešćemo listu mogućih neželjenih efekata, koji se ne javljaju uvek. Neki neželjeni efekti mogu biti retki, ali ozbiljni. Ukoliko primetite neki od neželjenih efekata, obavezno se obratite lekaru. * oštećenje uha; * osetljivost na svetlost; * zamagljen vid; * groznica; * teška alergija; * iritacija očiju; * dezorijentacija; * povraćanje; * višestruki čirevi u i oko usta; * prevremeno odumiranje crvenih krvnih zrnaca; * svrab; * konfuzija; * nagon za povraćanjem; * abnormalne senzacije oka; * nekontrolisano brzo kretanje očiju; * dijareja; * oštećenje bubrega; * abnormalne kožne senzacije; * pojačano suzenje očiju; * pojačana proizvodnja pljuvačke; * bilirubini u krvi; * crvenilo i oticanje; * promena u veličini zenice; * gljivična infekcija. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imal i jedan pozitivan efekat, to kao da si muharu pojeo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16122 Napisano Avgust 20, 2023 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mradomir said: E svašta moram da pogledam, ipak se ja držim alkohola Najčešće prijavljivani neželjeni efekti bivacin spreja su oštećenje uha, osetljivost na svetlost, zamućenje vida, groznica, teška alergija, a mast bivacin može izazvati zapaljenje očne površine. Navešćemo listu mogućih neželjenih efekata, koji se ne javljaju uvek. Neki neželjeni efekti mogu biti retki, ali ozbiljni. Ukoliko primetite neki od neželjenih efekata, obavezno se obratite lekaru. * oštećenje uha; * osetljivost na svetlost; * zamagljen vid; * groznica; * teška alergija; * iritacija očiju; * dezorijentacija; * povraćanje; * višestruki čirevi u i oko usta; * prevremeno odumiranje crvenih krvnih zrnaca; * svrab; * konfuzija; * nagon za povraćanjem; * abnormalne senzacije oka; * nekontrolisano brzo kretanje očiju; * dijareja; * oštećenje bubrega; * abnormalne kožne senzacije; * pojačano suzenje očiju; * pojačana proizvodnja pljuvačke; * bilirubini u krvi; * crvenilo i oticanje; * promena u veličini zenice; * gljivična infekcija. Tja ! Pa ja pola od ovoga imam i bez Bivacina Takva je praksa i procedura, da se piše svako moguće neželjeno dejistvo bez obzira na učestalost. A zgodno dođe i proizvođaču kao odricanje od odgovornosti. P.S. Povidon-jodid odgovarajuće koncentracije (rastvor za kožu) - cenim da je najbolji drug za lake povrede tokom naših zajebancija u prirodi. P.P.S. Deep-Relief gel, bez toga se ne ide nigde (ne mislim na rakiju, ona je deep-relief za dušu i mozak, ovo je za mišiće i zglobove) Dodatni info za @mradomir : Spoiler Povidon jod HF, 100 mg/mL, rastvor za kožu Retka neželjena dejstva (mogu da se jave kod najviše 1 na 1.000 pacijenata koji primenjuju lek): - preosetljivost (u vidu reakcija preosetljivosti na koži), - crvenilo stopala kod bolesti perifernih arterija, - iritacija kože, - svrab kože, - mehurići (vezikule) na koži. Veoma retka neželjena dejstva (mogu da se jave kod najviše 1 na 10.000 pacijenata koji primenjuju lek): - anafilaktičke reakcije (nagli otok lica, usana, usta, sa otežanim disanjem i gutanjem, osipom po koži ili svrabom), - pojačana funkcija štitaste žlezde (hipertireoidizam). Nepoznata učestalost: ne može se proceniti na osnovu dostupnih podataka. - povećana kiselost krvi (metabolička acidoza), - poremećaj elektrolita, - oštećenje funkcije bubrega - poremećaj gustine krvi (poremećaj osmolarnosti seruma). DEEP RELIEF gel 1 gram gela sadrži: 50 mg ibuprofena 30 mg levomentola Lek Deep Relief ne smete koristiti: ako ste alergični na ibuprofen, mentol ili bilo koju komponentu leka ako ste alergični na apirin ili neki drugi lek protiv bolova iz grupe nesteroidnih antiinflamatornih lekova, uključujući i lekove koji se uzimaju oralno ako bolujete od astme i znate da aspirin i drugi nesteroidni antiinflamatorni lekovi mogu da izazovu napad astme, rinitis (zapaljenje nosne sluzokože), svrab ili osip. ako ste trudni više od 6 meseci ako dojite ako je koža oštećena, upaljena ili inficirana. Nemojte upotrebljavati Deep Relief: kod dece ispod 12 godina starosti na sluzokožu, usne, nozdrve, oči, genitalnu i analnu regiju. Ukoliko gel slučajno dospe na neko od ovih mesta, isperite sa puno čiste vode. na istom mestu na koži, na kome već primenjujete neki drugi lek. Deep Relief se upotrebljava samo na koži. Nemojte ga uzeti oralno (popiti). Kada uzimate lek Deep Relief, posebno vodite računa: Obavezno se obratite lekaru pre upotrebe Deep Relief gela: ako ste bilo kada imali alergijsku reakciju, kao što su osip ili svrab, posle primene nekog leka ili kozmetičkog sredstva ako imate preobleme sa bubrezima (sada ili ste ih imali u prošlosti) ako patite od čira na želucu ( sada ili u prošlosti) ako ste trudni manje od 6 meseci ili sumnjate na trudnoću ako imate problema sa začećem ili se lečite od neplodnosti Izbegavajte upotrebu Deep Relief gela u blizini očiju ili drugih osetljivih područja. Promenio Avgust 20, 2023 član drs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 22, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Napolju upekla zvezda....sam u kući ....i do jaja mi je dosadno...uvek treba nači zanimacijuNapravio španer za dušekBane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo čekam šta će novo biti. Ja imam ovakve generalno za vezivanje čega god. Ostali sa neke torbice/pederuše, a čvrsti samo tako, pa iskoristio… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 22, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, vasa.93 je napisao: Samo čekam šta će novo biti. Ja imam ovakve generalno za vezivanje čega god. Ostali sa neke torbice/pederuše, a čvrsti samo tako, pa iskoristio… Imao neke kopče ko zna od čega. Ništa ne bacam ....svojstveno penzionerima...jer može da zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8409 Napisano Avgust 23, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005003637774119.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.332.204f1802F2xuU6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 23, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005003637774119.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.332.204f1802F2xuU6 Woby Haus rules Toliko je i ovde Isporuka odmah Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8409 Napisano Avgust 23, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Aj zezaš da su iste cene??? Dotle došlo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, zaludan je napisao: Aj zezaš da su iste cene??? Dotle došlo... I to 2.5m......ona cena je bila za 1m. Bane lonerider sa osmehom i stolicom Promenio Avgust 23, 2023 član BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste crvene gurtne iz Woby-a, još ih nisam seftelisala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 23, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alexandra995 je napisao: Imam iste crvene gurtne iz Woby-a, još ih nisam seftelisala. Ok nosim žute ....da se ne pomešaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Ok nosim žute ....da se ne pomešaju Ma jok. Kupiću crne da idu uz motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 23, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok. Kupiću crne da idu uz motor. Kad spomenu ....šta bi sa prodajom ?Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Kad spomenu ....šta bi sa prodajom ? Bane lonerider sa osmehom i stolicom 16.08. prodat CBR, 18.08. stigao CBF... Promenio Avgust 23, 2023 član Alexandra995 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 23, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alexandra995 je napisao: 23.08. prodat CBR, 25.08. stigao CBF... Čestitam u zdravlju te služila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo da je prodat 23.08. je ok, ali kako je stigao prekosutra Promenio Avgust 23, 2023 član DarkoB 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BaneVuk58 je napisao: Čestitam u zdravlju te služila Hvalaaa! Ovo je pravi motor za mene, samo mi je trebalo dve godine da skapiram. Preporodila sam se. pre 1 minut, DarkoB je napisao: Ovo da je prodat 23.08. je ok, ali kako ke stigao prekosutra Pa u sredu sam prodala crveni CBR, u četvrtak kaparisala crni CBF, u petak sam ga uzela. Zato napisah da sam bila čitav jedan dan bez motora. Da ne teram temu u off, radujem se što imam prostora da ponesem svašta nešto sa sobom, a ne da vezujem i mislim da li će tovar da odleti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Avgust 23, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i neka te sluzi odlicnoooo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, DarkoB je napisao: Cestitke i neka te sluzi odlicnoooo! Hvala lepo! Sada mogu bez muke da se spakujem za naredni BJB kamp. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, DarkoB je napisao: Ovo da je prodat 23.08. je ok, ali kako je stigao prekosutra Jaoooo ja sad tek vidim... Ispravila sam. Oprostite, u pitanju su 16. i 18.08... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...