Slammer 843 Napisano pre 13 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 500 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi od inoksa ili titanijuma. Sve mogu direktno, ali su ove dve bolje opcije. Imas na Temu za 700 dinara samo glavu gorionika, koja se navrce na one Primus kertridze od 100g. Isti takav kertridz staje taman u celicnu solju kakva se moze kupiti u Decathlonu. To ti je bas pakljiv setap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1142 Napisano pre 12 sati MK SO Zandarmerije, 825 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala,kertridzi su dostupni,lako ih je naci ? msilim na te sa navojem,onih sto se buse ima svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 843 Napisano pre 12 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 500 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u Iglu Šport. Cena je jaca, te je najbolje uzeti adapter sa Temua i dopunjavati ih iz obicne, narandzaste, goleme plinske boce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1142 Napisano pre 12 sati MK SO Zandarmerije, 825 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pf to mi komplikovano. nista,zavrsice posao i obicni onaj sa buvljaka i kertridzi koji se buse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 843 Napisano pre 12 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 500 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj komplet je glomazan. Tri puta veci od ovog. Plus ako je boca pri kraju, treba nositi jos jednu. Imas temu o gorionicima, pogledaj i druge opcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 361 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan I na motorima od truckanja hoće da se olabavi spoj i iscuri gas kod tih običnih kartuša. To nikako ne bih preporučio iako sigurno ima ljudi koji nisu imali problema. Ja imam dekatlon komplet i zadovoljan sam, jedino ću dodatno istražiti opciju da punim sam iz velike boce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 843 Napisano pre 5 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 500 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, ima ga adapter na Temu sa kojim te plin kosta neuporedivo manje nego kupovati bilo kakve kartuse. A pritom imas odlican set koji zauzima pola litra prostora. Mozda je malo cimanje u startu i izadje oko 20e, ali si kvalitetno resio stvar dugorocno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...