KoleD 469 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Napravih 1348km, Beograd, Divcibare, Durmitor, Kotor, Krasici, Cetinje, neki starim putevima, Hladna Uvala, Skadar, SH20, Novi Pazar, Golija, Rasaka, Divcibare, Bg. Ni trenutka nisam osetio da fali snage ili kocnica, jesam se sam vozio, sve puno, napred bunker, bocni koferi, top. Sto se mene tice ovaj motor je neka zaokruzena prica. Vozilo smo negde bas ono oslobodjeno po brdima Cg i nije bilo e čekaj me ili daj vozi to sta se vuces. Sve ovo moze @KoleD da potvrdi. Mogu i hoću.. Nema kašnjenja, ide baš lepo, odlično ubrzava..Samo, meni se čini da je to od Rankovog poznavanja motora, tačnog korišćenja obrtaja i zgloba ruke.A za motorno kočenje sam siguran da je moćno jer nije pipao kočnicu tamo gde sam ja morao dobro da se potrudim sa usporavanjem. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...