KoleD 480 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Napravih 1348km, Beograd, Divcibare, Durmitor, Kotor, Krasici, Cetinje, neki starim putevima, Hladna Uvala, Skadar, SH20, Novi Pazar, Golija, Rasaka, Divcibare, Bg. Ni trenutka nisam osetio da fali snage ili kocnica, jesam se sam vozio, sve puno, napred bunker, bocni koferi, top. Sto se mene tice ovaj motor je neka zaokruzena prica. Vozilo smo negde bas ono oslobodjeno po brdima Cg i nije bilo e čekaj me ili daj vozi to sta se vuces. Sve ovo moze @KoleD da potvrdi. Mogu i hoću.. Nema kašnjenja, ide baš lepo, odlično ubrzava..Samo, meni se čini da je to od Rankovog poznavanja motora, tačnog korišćenja obrtaja i zgloba ruke.A za motorno kočenje sam siguran da je moćno jer nije pipao kočnicu tamo gde sam ja morao dobro da se potrudim sa usporavanjem. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1282 Napisano Avgust 21 BJB Maxi scooter club, 1698 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2025. at 8:36, sreckovicrobert je napisao: Da, desava se u 70% slucajeva . Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Za godinu dana mozda samo jednom. 70% ako je,nesto ne valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 710 Napisano Avgust 22 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 500 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo par puta, posle prvog su mi resetovali dct u Delti, jos sam u garanciji, spremam se da trazim nov prekidac. Rekli su mi da snimim kad se desi. Jesam. Uspevao sam sa pritiskanjem prekidaca vise puta ali ne i poslednji put. Tacno je do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 58 Napisano Avgust 27 U prolazu, 72 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2025 at 12:57 AM, SQTR said: Ptanje za DCT vlasnike: Da li se kome desilo da staneš i neće da izbaci u N kad pritisneš taster? Da meni se dešava a nov je motor. Na nekom stranom forumu sam čitao da se kao malo unazad vrat motor dok je tako u prvoj. Ne znam sad da li bi to moglo da našteti kvačilu ali uradio sam tako i u zadnje vreme ne pamtim da nije hteo u N da prebaci. Uglavnom mi se dešavalo to na putu iz Grčke i onda na granici ili naplatnoj rampi nije hteo u N. Generalno mislim da to nije neki problem za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5210 Napisano Avgust 27 Drug član, 2591 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne veruj da steti kvacilu posto ono radi kad se da gas, kad se gas pusti motor sam ide u nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5210 Napisano Avgust 31 Drug član, 2591 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na satu 20900km, red je da se zameni filter vazduha. Po ovom stanju ja bi ovo na nekih 15k km menjao, 20e nije puno tako da sto bi cekao 20k. Uzeo sam pre i K&N al on ce da ceka neko drugo vreme. U kućištu filtera sve cisto i suvo. Dotegao lanac ali primetih da mozda na jednom mestu glavi lanac. Na jednom mestu labavo bas a na drugom zategnut onako. Sta ciniti po tom pitanju, voziti, menjati samo lanac ili nesto trece? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13402 Napisano Avgust 31 Drug član, 1772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zameniti lanac i lančanike. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...