Jump to content

Moto Zajednica

HONDA NC750X 2023

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Honda nc750xa

Dajte mi konkretan predlog a da radi tj da ne moraju da se menjaju instalacije, creva...

Nasao sam i ovaj: 

LOBOO.COM

High strength aluminum alloyLossless installationCNC processComfortable and safer for long time riding

Promenio član mimahitna

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2320 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Neko mora biti zrtveno jagnje tako da uzmi pa da vidimo da li moze. 

Ima nekih varijanti i na AliExpressu ali treba traziti neke manje. 

Koji si uzeo nosac kofera, nisi valjda sivi za to god posto je mnogoooo skup, odgovara od predhodnog modela. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 65 postova
26 minutes ago, RankoBg87 said:

Neko mora biti zrtveno jagnje tako da uzmi pa da vidimo da li moze. 

Ima nekih varijanti i na AliExpressu ali treba traziti neke manje. 

Koji si uzeo nosac kofera, nisi valjda sivi za to god posto je mnogoooo skup, odgovara od predhodnog modela. 

Moracu nesto da uzmem, videcu, jos uvek istrazujem...

Jesam, sivi sam porucio ali nikako da stigne-400e. Znam da je preskup ali mi se jedino on uklapao u kolor semu. Gledao sam i Givi i Sw-motech ali mi ruzno stoje. Naravno ovo je samo moje misljenje. Uzecu i OEM kofer koji ima sivu onu alu plocu na sebi a verovatno i rostilj preko😁 Ima bude okicen ko Bozicna jelka

• Sviđa mi se 1

Valja malo da se razbije crnilo. 

Nosac kofera odgovara sa predhodnog modela, uzeo sam ga i sve super, ok mi je što je u boji plastike. 

Kofer mi je alu ls2. 

Oem nema kres bar, to je samo nosac maglenki, vodi se kao gelender za maglenke. 

Znaci bilo sta samo da nije plastika sama. 

Vidi stavi nesto manje da zasititi masinu, ima vise opcija tih manjih. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 65 postova
1 hour ago, RankoBg87 said:

Valja malo da se razbije crnilo. 

Nosac kofera odgovara sa predhodnog modela, uzeo sam ga i sve super, ok mi je što je u boji plastike. 

Kofer mi je alu ls2. 

Oem nema kres bar, to je samo nosac maglenki, vodi se kao gelender za maglenke. 

Znaci bilo sta samo da nije plastika sama. 

Vidi stavi nesto manje da zasititi masinu, ima vise opcija tih manjih. 

Za masinu mi se najvise svidja Sw-motech alu zastita, prelepo izgleda i zaista stiti ali nije kompatibilna sa OEM stenderom koga sam dobio gratis😁

Sw-motech ima rolbar ali je u crnoj boji i jako lepo izgleda-moj poznanik ga ima...

Trazim nalepnice za bunker/rezervoar i bocno od rezervoara-gde dolaze kolena...ako nadjem nesto pristojno, javljam.

Gume su Dunlop-cini mi se da je neko komentarisao da su nikakve...

Ako imas para odmah ih zameni i zahvalices mi posle. 

Uzeo sam u XMoto Miselin road 5,za 300e, preporodio sam se kad sam ih zamenio, bas je bila patnja. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X
Pre 4 sati, mimahitna je napisao:

Dajte mi konkretan predlog a da radi tj da ne moraju da se menjaju instalacije, creva...

Nasao sam i ovaj: 

LOBOO.COM

High strength aluminum alloyLossless installationCNC processComfortable and safer for long time riding

Kod mene je ovaj

I just found this on AliExpress:
22,34€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser
https://a.aliexpress.com/_EIF3NmA

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 65 postova
15 minutes ago, Limeni67 said:

Kod mene je ovaj

I just found this on AliExpress:
22,34€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser
https://a.aliexpress.com/_EIF3NmA

I sve radi bez modifikacija-sajla, instalacije...

Hvala puuuno !!!

Ovaj nisam mogao kod mene, sve zategne a nisam hteo da sajilu skidam sa njenog nosaca i creva su nategnuta. 

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 495 postova
  • Motocikl: NC750X '24

Ja sam odustao od podizanja kormana zbog zategnutog  creva kočnice (DCT model). 

Samo sam približio maksimalno sebi i ok mi je. Pazite da ne dodiruje rezervoar kad mu daš pun levi ili desni.

Sto se tiče tiplova za vizir, trebalo bi staviti nove pri svakoj montazi ako mislite da bela podloska ide iza nosaca. U suprotnom je nemoguće jer ostaju zgužvani prilikom skidanja.

Iskreno ni sam ne znam kako sam montirao kod sebe ali stoji vizir čvrsto vec 2000km.

• U prolazu, 17 postova

Usb uspešno ugrađen. Probao sam bez rasklapanja pola motora, samo sa skidanjem gornjeg poklopca i unutrašnjeg zida od frunk-a.
Malo tesno, pogotovo sa ovakvim rukama, ali dosta jednostavno. Potreban je samo ravni šrafciger kako bi se džek uz istovremeno podizanje 1-2 cm otkačio sa držača.
Kada se otkači, izvuče se na donju stranu, skine poklopac džeka, prikači kabl iz seta i sve ponovo izvuče do samog usb-a koji se lagano montira iz frunk-a.
Vezicom se fiksira, mada i ne vidim neku potrebu za tim.
Prve dve slike su sa neta, druge dve su moje.

3d96938e83b4091a24f409e60973d7ac.jpg803cfe98d563ca83a2c247e9192b5564.jpg90e01f252ecda1702c7bbb31efea3a0a.jpgb13294de9602c2aacc92c6e54c7bbaae.jpg

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: NC750xd

taj isti dzek se koristi i za kacenje maglenki ali onda treba da se koristi sub-harnes koji sa tog jednog dzeka daje 3. jedan je sa 4 pina (3 se koristi) i dva sa 2 pina (usb i grejaci).

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X
Pre 19 sati, dejanmaksimovic37 je napisao:

Usb uspešno ugrađen. Probao sam bez rasklapanja pola motora, samo sa skidanjem gornjeg poklopca i unutrašnjeg zida od frunk-a.
Malo tesno, pogotovo sa ovakvim rukama, ali dosta jednostavno. Potreban je samo ravni šrafciger kako bi se džek uz istovremeno podizanje 1-2 cm otkačio sa držača.
Kada se otkači, izvuče se na donju stranu, skine poklopac džeka, prikači kabl iz seta i sve ponovo izvuče do samog usb-a koji se lagano montira iz frunk-a.
Vezicom se fiksira, mada i ne vidim neku potrebu za tim.
Prve dve slike su sa neta, druge dve su moje.

3d96938e83b4091a24f409e60973d7ac.jpg803cfe98d563ca83a2c247e9192b5564.jpg90e01f252ecda1702c7bbb31efea3a0a.jpgb13294de9602c2aacc92c6e54c7bbaae.jpg

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Dobar posao.

Sada mozes sa jednim kablom od ca 50cm usb c muski da se ukacis a drugi kraj usb b zenski da provedes na korman kroz rupicu kroz koju prolazi gumeni drzac za alat u trapu i tako dobijes struju za navigaciju itd.

Kad ti ne treba smotas taj kabl u rupu iza alata da ne smeta.

Ima sigurno i bolje - majstorsko rjesenje a ovo koje sam ja uradio je za nas entuziaste i uopste nije lose

Promenio član Limeni67

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja