RankoBg87 4265 Napisano Maj 18 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probaj bez icega da pomeris prema sebi, tako sam meni i ok je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 325 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Svi podizaci kormana Osim sto idu u visinu Idu i prema vozacu Montiraj slobodno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 25 Napisano Maj 18 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi konkretan predlog a da radi tj da ne moraju da se menjaju instalacije, creva... Nasao sam i ovaj: HONDA CB400X/NC750X Bar Risers LOBOO.COM High strength aluminum alloyLossless installationCNC processComfortable and safer for long time riding Promenio Maj 18 član mimahitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 18 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora biti zrtveno jagnje tako da uzmi pa da vidimo da li moze. Ima nekih varijanti i na AliExpressu ali treba traziti neke manje. Koji si uzeo nosac kofera, nisi valjda sivi za to god posto je mnogoooo skup, odgovara od predhodnog modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 25 Napisano Maj 18 U prolazu, 65 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, RankoBg87 said: Neko mora biti zrtveno jagnje tako da uzmi pa da vidimo da li moze. Ima nekih varijanti i na AliExpressu ali treba traziti neke manje. Koji si uzeo nosac kofera, nisi valjda sivi za to god posto je mnogoooo skup, odgovara od predhodnog modela. Moracu nesto da uzmem, videcu, jos uvek istrazujem... Jesam, sivi sam porucio ali nikako da stigne-400e. Znam da je preskup ali mi se jedino on uklapao u kolor semu. Gledao sam i Givi i Sw-motech ali mi ruzno stoje. Naravno ovo je samo moje misljenje. Uzecu i OEM kofer koji ima sivu onu alu plocu na sebi a verovatno i rostilj preko Ima bude okicen ko Bozicna jelka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 18 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Valja malo da se razbije crnilo. Nosac kofera odgovara sa predhodnog modela, uzeo sam ga i sve super, ok mi je što je u boji plastike. Kofer mi je alu ls2. Oem nema kres bar, to je samo nosac maglenki, vodi se kao gelender za maglenke. Znaci bilo sta samo da nije plastika sama. Vidi stavi nesto manje da zasititi masinu, ima vise opcija tih manjih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 25 Napisano Maj 18 U prolazu, 65 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Valja malo da se razbije crnilo. Nosac kofera odgovara sa predhodnog modela, uzeo sam ga i sve super, ok mi je što je u boji plastike. Kofer mi je alu ls2. Oem nema kres bar, to je samo nosac maglenki, vodi se kao gelender za maglenke. Znaci bilo sta samo da nije plastika sama. Vidi stavi nesto manje da zasititi masinu, ima vise opcija tih manjih. Za masinu mi se najvise svidja Sw-motech alu zastita, prelepo izgleda i zaista stiti ali nije kompatibilna sa OEM stenderom koga sam dobio gratis Sw-motech ima rolbar ali je u crnoj boji i jako lepo izgleda-moj poznanik ga ima... Trazim nalepnice za bunker/rezervoar i bocno od rezervoara-gde dolaze kolena...ako nadjem nesto pristojno, javljam. Gume su Dunlop-cini mi se da je neko komentarisao da su nikakve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 18 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas para odmah ih zameni i zahvalices mi posle. Uzeo sam u XMoto Miselin road 5,za 300e, preporodio sam se kad sam ih zamenio, bas je bila patnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 325 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mimahitna je napisao: Dajte mi konkretan predlog a da radi tj da ne moraju da se menjaju instalacije, creva... Nasao sam i ovaj: HONDA CB400X/NC750X Bar Risers LOBOO.COM High strength aluminum alloyLossless installationCNC processComfortable and safer for long time riding Kod mene je ovaj I just found this on AliExpress: 22,34€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser https://a.aliexpress.com/_EIF3NmA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 25 Napisano Maj 18 U prolazu, 65 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Limeni67 said: Kod mene je ovaj I just found this on AliExpress: 22,34€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser https://a.aliexpress.com/_EIF3NmA I sve radi bez modifikacija-sajla, instalacije... Hvala puuuno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 18 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nisam mogao kod mene, sve zategne a nisam hteo da sajilu skidam sa njenog nosaca i creva su nategnuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 685 Napisano Maj 18 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 495 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odustao od podizanja kormana zbog zategnutog creva kočnice (DCT model). Samo sam približio maksimalno sebi i ok mi je. Pazite da ne dodiruje rezervoar kad mu daš pun levi ili desni. Sto se tiče tiplova za vizir, trebalo bi staviti nove pri svakoj montazi ako mislite da bela podloska ide iza nosaca. U suprotnom je nemoguće jer ostaju zgužvani prilikom skidanja. Iskreno ni sam ne znam kako sam montirao kod sebe ali stoji vizir čvrsto vec 2000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 13 Napisano Maj 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao usb kit. Za vikend planirana ugradnja. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 20 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo, koliko para? , gledao sebi da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 13 Napisano Maj 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sa Ebay-a. Oko 35$ + 15$ poštarine. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4265 Napisano Maj 20 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je izbacivalo vece cifre od toga, mozda spustili posto izasao nov model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 13 Napisano Maj 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i link: Honda USB Charger Kit, 08E73-MKW-D00 | eBay EBAY.US Arctic Cat Cam Arm Repair Kit (Wide), 4639-674. © Ken's Sports, Inc. Arctic Cat Ignition Switch w/ Keys, 0430-036. Arctic Cat Bearing w/ Lock Collar, 0302-118. PICK UP OPTION. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 13 Napisano Maj 21 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usb uspešno ugrađen. Probao sam bez rasklapanja pola motora, samo sa skidanjem gornjeg poklopca i unutrašnjeg zida od frunk-a.Malo tesno, pogotovo sa ovakvim rukama, ali dosta jednostavno. Potreban je samo ravni šrafciger kako bi se džek uz istovremeno podizanje 1-2 cm otkačio sa držača.Kada se otkači, izvuče se na donju stranu, skine poklopac džeka, prikači kabl iz seta i sve ponovo izvuče do samog usb-a koji se lagano montira iz frunk-a.Vezicom se fiksira, mada i ne vidim neku potrebu za tim. Prve dve slike su sa neta, druge dve su moje. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 107 Napisano Četvrtak u 09:09 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan taj isti dzek se koristi i za kacenje maglenki ali onda treba da se koristi sub-harnes koji sa tog jednog dzeka daje 3. jedan je sa 4 pina (3 se koristi) i dva sa 2 pina (usb i grejaci). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 325 Napisano Četvrtak u 15:09 (promenjeno) Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, dejanmaksimovic37 je napisao: Usb uspešno ugrađen. Probao sam bez rasklapanja pola motora, samo sa skidanjem gornjeg poklopca i unutrašnjeg zida od frunk-a. Malo tesno, pogotovo sa ovakvim rukama, ali dosta jednostavno. Potreban je samo ravni šrafciger kako bi se džek uz istovremeno podizanje 1-2 cm otkačio sa držača. Kada se otkači, izvuče se na donju stranu, skine poklopac džeka, prikači kabl iz seta i sve ponovo izvuče do samog usb-a koji se lagano montira iz frunk-a. Vezicom se fiksira, mada i ne vidim neku potrebu za tim. Prve dve slike su sa neta, druge dve su moje. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Dobar posao. Sada mozes sa jednim kablom od ca 50cm usb c muski da se ukacis a drugi kraj usb b zenski da provedes na korman kroz rupicu kroz koju prolazi gumeni drzac za alat u trapu i tako dobijes struju za navigaciju itd. Kad ti ne treba smotas taj kabl u rupu iza alata da ne smeta. Ima sigurno i bolje - majstorsko rjesenje a ovo koje sam ja uradio je za nas entuziaste i uopste nije lose Promenio Četvrtak u 15:09 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...