Satelis 18476 Napisano pre 11 sati Integrisan, 9877 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, R3MAX1989 je napisao: Ljudi pozdrav, iscitao sam sve za akumulator vezano. Poceo da zeza DCT nece u N da ubacuje, cak mi se desilo na pumpi kad sam sipao gorivo i da krenem nece u D. Brine me da li je do akumulatora jer motor je godinu i po star. u aprilu sledece godine istice garancija od 2 godine. Realno premalo je vremena da bi stradao akumulator jos sam ga zimus drzao na punjacu sve vreme. I da drzi napon dok radi na 14,2 ali ide i na 14,0 a retko dodje do 14,3… Imam maglenke sa fabrickim prekidacem i punjac usb C fabricki, sto znaci da odma se sve gasi kad ugasim kontakt i ne bi trebalo da vuce struju nista… Gledam zamenski Yuasin ali onaj YTZ14s a meni je YTZ12s fabricki. Da li predlazete neki drugi ili da uzimam ovaj ukoliko je uopate do baterije? Svakako sam zakazao u ponedeljak u servis jer je pod garancijom jos motor. @Satelis sta predlazes? Po opisanom ne bi rekao da je problem u bateriji, to se dobrim unimerom ispita lako. Meni tu pre miriše da su kontakti desnog prekidača u problemu te da zato zeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 84 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da cesta gasenja, odnosno kratke voznje po gradu gde palim i gasim motor je doprinelo ovome. Zadnjih par dana sam imao duze voznje i radi lepo, nije mi ni jednom pravio problem. Ali napon je tu negde 14,1-14,2. Drzan je na punjacu iz lidla preko zime. Ipak mislim da je premalo da ne izdrzi makar dve pune sezone pa i trecu da zapocne. Maja prosle godine je kupljen motor, znaci ni 1,5 godina nije prosla… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 84 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Po opisanom ne bi rekao da je problem u bateriji, to se dobrim unimerom ispita lako. Meni tu pre miriše da su kontakti desnog prekidača u problemu te da zato zeza. Svakako u ponedeljak ga vozim u carbox, ipak je pod garancijom motor jos uvek pa cu videti sta ce da kazu. Nista me ne bi cudilo da je problem u prekidacu ali da ce me isforlirati da je do akumulatora jer sezona polako se privodi kraju i da vozim tako pa onda tamo kad istekne garancija maja sl godine sta god se desi o mom trosku ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...