Jump to content

Moto Zajednica

HONDA NC750X 2023

Recommended Posts

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 512 postova
  • Motocikl: NC750X '24

Comfort sedište (oba) 280 eur u Delti.

Bele Brembo plocice ca Carpimoto 40eur, stizu dhl-om, zamena nek vam bude izazov, svako bi trebao da zna da ih zameni sam.

Brembo disk na Carpimoto je 100eur, kažu da je mnogo bolji od fabrickog, zajeb je slanje.

Da li ga je neko kupio, voleo bih da znam? Afrikanac mi reče da je čovek kom ga je ugradi prezadovoljan. Nije nazubljen kao fabrički.

Ako vam baguje prekidač DCT-a, zameniće vam ga u Delti ako je motor u garanciji.

DID lanac zlatno crni sa zamenom 12 000din kod Afrikanca.

Metzeler roadtec 1  330 eur, odlične, pravi malo zvuk prednja ali ga vise ne čujem.

Servis u Hondi na 12000km 18000.

Prednji amortizeri da se urade i "unaprede" 150 eur , zadnji 250 eur kod Teša u GM. Mora da mu se odnesu ili pošalju.

Promenio član SQTR
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi scooter club, 1718 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)
On 20. 4. 2026. at 10:17, Predator016 je napisao:

Meni je to komfor  sedište nešto sumnjivo jeftino. Skuplje je da preradiš sedište kod bilo kog majstora, nego ovo novo.

Maltene isto koštaju i štitnici ruku...🙄

Treba proveriti to, za svaki slučaj..

EDIT: Sad tek vidim da je posebna cena za vozačevo, a posebno za suvozača. To već ima smisla... 👍

Ja pre 2 godine sebi iz FR narucom sediste,127e confort. Top cena...Kad ono medjutim, samo navlaka. Vratio,10tak e UPS slanje i zavrsio pricu. Stativa je bila,zamalo i precka. 😁

@SQTR ne razumem sta im je tesko. Fuseraj. Isto ulje vrte oba filtera,kad su vec u 'butiku' treba oba zameniti. 

• Zainteresovan, 356 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X
Pre 12 sati, SQTR je napisao:

Comfort sedište (oba) 280 eur u Delti.

To komfort sedište je predvidjeno za model '25. Da li paše na model '21. i da li je udobno, zna li se?

Ima i za 21-24

08R71-MKW-D70ZA 

08R72-MKW-D70ZA

, na YouTube imas review.

13 hours ago, DaliborBP said:

Ja pre 2 godine sebi iz FR narucom sediste,127e confort. Top cena...Kad ono medjutim, samo navlaka. Vratio,10tak e UPS slanje i zavrsio pricu. Stativa je bila,zamalo i precka. 😁

Original Hondino?

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21

Drugovi, imam centralni kofer SH48 i potrebu za bočnim koferima a tu nastaju nedoumice, kako izabrati optimalne kofere uzevši u obzir:
- zapreminu (oko 35l (u obzir dolaze SH35, KAPPA KVC35, ako imate neku alternativu); eliminisao sam opciju SH23+torbu na sedište jer nije praktično za točenje goriva),
- širinu motocikla (SH36 je eliminisan zbog širine; u obzir dolazi sve što nije šire od SH35)
- cena (ne skuplji od SH35).
Imate li iskustva, predloge...

Hvala

• Ne silazi, 3361 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Pregledaj temu u nazad, kod mene su po 33l i nikakav problem, malo vise pažnje kad se bas na usko provlači al za 95% nista im ne smeta. 

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: NC750xd

Ja imam sh35 i unutrasnje torbe sa temu-a. Sasvim smo ok nas dvoje sa te dve torbe. Gornji kofer ostavimo za jednu kacigu a prednji za sitnice koje nam trebaju tokom putovanja. Ja sam moje uzei preko e-planete i izasli su skoro 10.00p jeftiniji sa 3P nosacima nego u Platneru a oni su ih isporucili.

Ja sam imao givi,msm da su 35l bocni. Evo kako stoje. 

@SQTRmislio sam da je org.hondino sediste,a to je bila samo navlaka za sediste. Uspeo sam vratiti robu i dobiti novac. 

20230813_144505.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21
8 hours ago, midnightdk said:

Ja imam sh35 i unutrasnje torbe sa temu-a. Sasvim smo ok nas dvoje sa te dve torbe. Gornji kofer ostavimo za jednu kacigu a prednji za sitnice koje nam trebaju tokom putovanja. Ja sam moje uzei preko e-planete i izasli su skoro 10.00p jeftiniji sa 3P nosacima nego u Platneru a oni su ih isporucili.

Meni gornji služi da na pauzi ostavim kacigu i jaknu, eventualno neka klopa, flaša vode. Razmišljam da na dužim turama kacigu vežem uz motor.
Video sam to sa Plattnerom i E Planetom, ne kapiram im štos.
Sada je taj kofer 49.000din na E Planeti a našao sam u X Moto u Subotici MP cena 44.748din a VIP cena 41.547din (VIP kartica važi 12 meseci i košta 2.470din). Koferi sa VIP karticom izađu 44.017din i naravno luft za ostale kupovine u roku od godinu dana.

• U prolazu, 43 postova
8 hours ago, DaliborBP said:

Ja sam imao givi,msm da su 35l bocni. Evo kako stoje. 

@SQTRmislio sam da je org.hondino sediste,a to je bila samo navlaka za sediste. Uspeo sam vratiti robu i dobiti novac. 

20230813_144505.jpg

Koferi deluju duboki ali nosači prate siluetu motora.

• U prolazu, 43 postova
On 5/16/2026 at 1:15 PM, midnightdk said:

Ja imam sh35 i unutrasnje torbe sa temu-a.

Naručio sam danas SH35 iz Subotice a nosač 3P iz Plattnera. Vezano za unutrašnje torbe, jesi li uzeo univerzalne neke ili imaju tipske za SH35? Nisam našao za SH35, imaju neke za Givi V35 a u nazive ubacuju marke motocikala, hm.

Kako lako rešiti tank torbu, obzirom da nema magnet, ni rezervoar?

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: HONDA NC750X DCT
24 minutes ago, Мркс said:

Naručio sam danas SH35 iz Subotice a nosač 3P iz Plattnera. Vezano za unutrašnje torbe, jesi li uzeo univerzalne neke ili imaju tipske za SH35? Nisam našao za SH35, imaju neke za Givi V35 a u nazive ubacuju marke motocikala, hm.

Evo ti za tank torbu

IMG_2154.png

IMG_2153.png

• U prolazu, 43 postova
5 minutes ago, R3MAX1989 said:

Evo ti za tank torbu

IMG_2154.png

IMG_2153.png

Hvala. Video sam da ima sa tim umetkom ali sam se nadao da ima caka sa vezivanjem. Vrvtn Honda išla rezonom, dajemo ti 20l ispod, šta će ti i tank...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: NC750xd

@R3MAX1989 torbe su neke univerzalne ali su po velicini i obliku pravljene za sh35. sedaju u kofer taman kako trebaju.

Sad sam gledao da li mogu da okacim link sa Temu ali nema tih koje sam porucio

• Zainteresovan, 356 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X
Pre 14 sati, Мркс je napisao:

Ja sam razdvojio poklopac frunka i zalepio dva magneta u unutrašnjosti tako da se ne vide a drže tank torbu sa magnetima.

Screenshot_20260519_115607_Gallery.thumb.jpg.484ca68298c3f0bba8c14cfba9d8cb2d.jpgScreenshot_20260519_115551_Gallery.thumb.jpg.6e1e76f92254fad706fa707fbd410d59.jpg

Ako budeš lepio, pazi da lepak ne bude agresivan na plastiku da ti ne bi deformisao tu masku na poklopcu ftunka.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja