markommarko 1119 Napisano Nedelja u 15:40 Zainteresovan, 463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imate milijardu tema, valjda sam ubo pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6754 Napisano Nedelja u 19:24 Nemanja Stojanović, 1839 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi, ovo je noviji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1119 Napisano Nedelja u 19:59 Zainteresovan, 463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan ahaha, a jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 729 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 510 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Comfort sedište (oba) 280 eur u Delti. Bele Brembo plocice ca Carpimoto 40eur, stizu dhl-om, zamena nek vam bude izazov, svako bi trebao da zna da ih zameni sam. Brembo disk na Carpimoto je 100eur, kažu da je mnogo bolji od fabrickog, zajeb je slanje. Da li ga je neko kupio, voleo bih da znam? Afrikanac mi reče da je čovek kom ga je ugradi prezadovoljan. Nije nazubljen kao fabrički. Ako vam baguje prekidač DCT-a, zameniće vam ga u Delti ako je motor u garanciji. DID lanac zlatno crni sa zamenom 12 000din kod Afrikanca. Metzeler roadtec 1 330 eur, odlične, pravi malo zvuk prednja ali ga vise ne čujem. Servis u Hondi na 12000km 18000. Prednji amortizeri da se urade i "unaprede" 150 eur , zadnji 250 eur kod Teša u GM. Mora da mu se odnesu ili pošalju. Promenio pre 14 sati član SQTR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 269 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana odradjen servis u Stojanovu 21000 (na 12.000 km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 729 Napisano pre 13 sati Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 510 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi nisu menjali dct filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na svaki drugi servis ide filter dct… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1336 Napisano pre 12 sati BJB Maxi scooter club, 1717 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2026. at 10:17, Predator016 je napisao: Meni je to komfor sedište nešto sumnjivo jeftino. Skuplje je da preradiš sedište kod bilo kog majstora, nego ovo novo. Maltene isto koštaju i štitnici ruku... Treba proveriti to, za svaki slučaj.. EDIT: Sad tek vidim da je posebna cena za vozačevo, a posebno za suvozača. To već ima smisla... Ja pre 2 godine sebi iz FR narucom sediste,127e confort. Top cena...Kad ono medjutim, samo navlaka. Vratio,10tak e UPS slanje i zavrsio pricu. Stativa je bila,zamalo i precka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1336 Napisano pre 12 sati BJB Maxi scooter club, 1717 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR ne razumem sta im je tesko. Fuseraj. Isto ulje vrte oba filtera,kad su vec u 'butiku' treba oba zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1796 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 354 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, SQTR je napisao: Comfort sedište (oba) 280 eur u Delti. To komfort sedište je predvidjeno za model '25. Da li paše na model '21. i da li je udobno, zna li se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...