R3MAX1989 64 Napisano juče u 13:58 U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze savet od iskusnih? Narucio sam ove maglenke koje vuku 90w, a negde sam procitao da je max 22w za NC750. https://share.temu.com/cDnzfzyunDB Da li smem da ih kacim da ne opteretim instalaciju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2573 Napisano juče u 17:02 Skuteras, 3810 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi svasta pisu da bi delovalo mocnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 64 Napisano pre 16 sati U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/23/2025 at 3:29 PM, deki77 said: Molim vas za informaciju kod vas na NC 750x,moze li se teg na kormanu okretati u mjestu i je li lijeva gumena rucica zaljepljena skroz do tega ili je ta lijeva gumena rucica sto prelazi sa kormana na teg odvojena tj nije zaljepljena na tegu? Ja kolko znam nije zalepljena i može se skinuti. I da okreće se u mestu, nije fiksna i stegnuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 64 Napisano pre 16 sati U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, muljaz said: Kinezi svasta pisu da bi delovalo mocnije Znači da montiram to bez mnogo razmišljanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 463 Napisano pre 10 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 605 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2025 at 2:33 PM, RankoBg87 said: Ovaj ekran je na kuglu pa ne vidim neko bolje resenje za kacenje da bude blize viziru, ako neko zna bolje nek kaze da uzmem. Kolega, ni ja ne volim kačenje na kuglu pa sam improvizovao...vrlo jednostavno a čvrsto rešenje ...i bliže je viziru nego sa kuglom Promenio pre 10 sati član Lucky George 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5614 Napisano pre 9 sati Drug član, 2699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to lepo, kod mene se kugla ne skida tako da sam osudjen da bude dalje, dobio sam na koriscenje tako da od secenja kugle nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 353 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, R3MAX1989 je napisao: Znači da montiram to bez mnogo razmišljanja... Ja sam stavio Intercom dodatna svjetla led 10w svaka sijalica/reflektor. Kazu da se 1w led mnozi sa 7-9w klasicnih (kako koji izvor informacija) Prema ovome ja na Hondi imam 20w led = 180w klasicnih ukupno. Ima na ovoj sekciji foruma bolje upucenih od mene u ove vrijednosti ali sada samo prenosim svoje iskustvo i praksu. Dakle ta dodatna svjetla pretvaraju noc u dan i vec 4 sezonu nema nikakvih tehnickih problema. Nota Bene: Pregledaj dobro sta/kako pise. Da li su led ili obicne ili nesto trece, koja je "toplina" ako su led, da li je vrijednost za jednu ili oboje...itd Jer miner (a povremeno i elektricar) samo jednom grijesi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 64 Napisano pre 8 sati U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kazu kinezi LED, ukupno sve 90 vati. evo slike. A da nije obrnuto, jer kolko znam 1w kod halogenih je jaci nego kod LED pa je mozda 1w obican = 10w led… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 353 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nije obrnuto. Ovo je kineska kopija puig dodatnih svetala kojih ima mnogo po internetu svuda se provlace. Ako je neko stavljao od raje ovo isto moze ti bolje reci. Mozda su ok? Iz ovog tehnickog opisa ja licno ne mogu saznati nista. Kada procitam, na kraju teksta shvatim samo da sam gluplji nego na pocetku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 64 Napisano pre 3 sati U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih postavim videcemo, vazno da osvetle put kako treba… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 164 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovim gumama? Koje su jos preporuke? Verovatno se dosta vec i pisalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2573 Napisano pre 1 sat Skuteras, 3810 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znas koliki je led od 90w. Nema ga ulicna rasveta. Ovi napisali 90, a tamo na petoj slici neki presek kabla i pise max 65… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 64 Napisano pre 1 sat U prolazu, 96 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ma realno daj boze 1,25w ukupno. Ali shvatam, ohrabrili ste me. ja istripovao 22w max po uputstvu a 90w ove, reko ima da SPRZIM elektroniku skroz… https://youtu.be/ATW5QKfe6Dc?si=ep1GFVRRCScJ7P7T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...