rokiNS 7 Napisano Mart 14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC750XA Prijavi odgovor kao problematičan Treba li nekom? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rokiNS 7 Napisano Mart 14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC750XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Dzigibau je napisao: Koja je cena? 350e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Novo, korišćeno? Ne mogu da ocenim po slikama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rokiNS 7 Napisano Mart 14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC750XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Dzigibau je napisao: Novo, korišćeno? Ne mogu da ocenim po slikama.. Korišćen ali kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16398 Napisano Mart 15 Integrisan, 9418 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepši zvuk od Akrapa ima, Ok cena posto ide sa sabirnom cevi. Srecna prodaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 681 Napisano Mart 15 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 493 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično pašu Acerbis handguards. Promenio Mart 15 član SQTR 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2730 Napisano Mart 16 Slow rider, 955 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/14/2025 at 7:54 PM, rokiNS said: Treba li nekom? Jel pasuje bez ikakve prepravke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Yanco je napisao: Jel pasuje bez ikakve prepravke? Recicu ti kad preuzmem za koji dan Eto i to resih da uzmem i zavrsim s tim, cuo sam ih dosta i svidja mi se zvuk, jos crn kao što bi inace uzeo. Hvala kolegi @rokiNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 21 Napisano Mart 16 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje, lik je skinuo sa svog motora kad je prodavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve pase, ovo je bas za 21-24 god. Cak ima i u knjizici broj pod kojim je i kod njih na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Mart 16 Drug član, 1034 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan NC kvalitetno grmi s tim topom, drugi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onako me komsiluk ne voli zbog auta sad nece ni zbog motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 221 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Okači video kada ga budeš montirao, da čujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tek posle prvog kad prodje tehnički, da ne radim dva puta u par dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 681 Napisano Mart 16 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 493 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazis tehnicki bez pitanja, samo da ima brojke na šelni, a ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Videcu onda cim ga pokupim da montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2730 Napisano Mart 16 Slow rider, 955 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, RankoBg87 said: Recicu ti kad preuzmem za koji dan Eto i to resih da uzmem i zavrsim s tim, cuo sam ih dosta i svidja mi se zvuk, jos crn kao što bi inace uzeo. Hvala kolegi @rokiNS Hvala, uštedeo si mi 350e 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Mart 16 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ustedeo a sebe oterao u minus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2730 Napisano Mart 16 Slow rider, 955 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Tebi ustedeo a sebe oterao u minus Još nije kasno da se povadiš, ali sad su okolnosti drugačije... nudim ti 250e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Četvrtak u 18:51 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo malo pre lonac, al je ono lagano Al cu u nedelju da nerviram komisije, subota rezervisana za auto a u nedelju cu motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Petak u 18:57 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi se svidja, ima onu dubinu sto sam rekao da fali, sutra ce da padne test vožnja, naravno da sam skinuo Db 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1520 Napisano Petak u 21:08 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, i ja već duže vremena lomim, hoću-neću, hoću-neću..... i večeras stiže jedna baš lepa, kupljena prošle godine u Delti, 6000 km na satu.. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4250 Napisano Petak u 21:24 Drug član, 957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lutka! Jedina mana je što ta kamera napred snima avio saobraćaj, ispravi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1520 Napisano Petak u 21:36 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo tako izgleda. Gledao sam na navigaciji kad prebacim na kameru, sve lepo snima ispred mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...