SaleKg 1248 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sa magnetima, razdvojio poklopac frunka i zalepio izmedju dva magneta. U vožnji ne mrda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 17 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Verzija 2, Pao mi u mestu pa sam sad napravio malo duzi, blago je pipnuo izduv pa reko daj da produzim bar malo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 19 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno stručno pitanjCe, kumu je na 6000 I kusur kilometara upalila "draga" check engine lampicu i utronjao se od straha momentalno Prekontrolisao je ulje i pomazio je I u strahu je šta je kao BMW-a da vozi.Ja sam ubeđen da Japancu nema sta da fali i gađam da ga možda alarmira za servis drugi (jer je prvi uradio na 1000 i kusur), ali da se ne bih pravio pametan jer mu je miljenica u pitanju ajd da pitam vas dal imate objašnjenje za ovu pojavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 19 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je lose gorivo, nek ode u servis od sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, saxi je napisao: Jedno stručno pitanjCe, kumu je na 6000 I kusur kilometara upalila "draga" check engine lampicu i utronjao se od straha momentalno Prekontrolisao je ulje i pomazio je I u strahu je šta je kao BMW-a da vozi. Ja sam ubeđen da Japancu nema sta da fali i gađam da ga možda alarmira za servis drugi (jer je prvi uradio na 1000 i kusur), ali da se ne bih pravio pametan jer mu je miljenica u pitanju ajd da pitam vas dal imate objašnjenje za ovu pojavu Honda ne objavljuje serivs na displeju ni u kakvoj formi. Upaljena lampica mashine je rijedak slucaj i statistcki prije da ce biti neka lagana tema nego teshka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 19 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, saxi je napisao: Jedno stručno pitanjCe, kumu je na 6000 I kusur kilometara upalila "draga" check engine lampicu i utronjao se od straha momentalno Prekontrolisao je ulje i pomazio je I u strahu je šta je kao BMW-a da vozi. Ja sam ubeđen da Japancu nema sta da fali i gađam da ga možda alarmira za servis drugi (jer je prvi uradio na 1000 i kusur), ali da se ne bih pravio pametan jer mu je miljenica u pitanju ajd da pitam vas dal imate objašnjenje za ovu pojavu Mnogo detaljnije moras dat zbivanje da bi mogli prognozirati. Godište, vruć, hladan, u voznji ili na leru, jel dct ili manuelni menjač, jel vrteo točak na centralnom stenderu ili nije i td. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 19 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, elem 2023 godište, manuelac, u vožnji se pojavio, pa je ugasio i opet upalio ali se lampica nije isključila. Ostavio je motor da odmori malo više, upalio I lampica više ne gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 19 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhh može biti svašta, samo bi lupio kad bi bilo šta napisao. Ako se pojavi ponovo lampica....pravac dijagnoza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Maj 19 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se vratim kod moje braće NC-ovaca i da pustim koju sliku nove makine koja mi je stigla prošle nedelje i zamenila voljeni NC (koji je i dalje u srcu). Mrša sa DCT-om. Tako reći u krvnom srodstvu sa NC-om…samo na ozbiljnim steroidima po pitanju potezanja. Prešao nekih 300-350 km do danas. U odnosu na NC prvo mi je delovala zastrasujuce (ispaljuje kao metak), visoka, nestabilna, teška…Posle 24h vec malo lakse. Danas vec kao da se zabavljamo dugi niz godina Troši kao Kajen Turbo S. Dalji utisci slede. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Maj 19 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Braja24 said: Evo i ja da se vratim kod moje braće NC-ovaca i da pustim koju sliku nove makine koja mi je stigla prošle nedelje i zamenila voljeni NC (koji je i dalje u srcu). Mrša sa DCT-om. Tako reći u krvnom srodstvu sa NC-om…samo na ozbiljnim steroidima po pitanju potezanja. Prešao nekih 300-350 km do danas. U odnosu na NC prvo mi je delovala zastrasujuce (ispaljuje kao metak), visoka, nestabilna, teška…Posle 24h vec malo lakse. Danas vec kao da se zabavljamo dugi niz godina Troši kao Kajen Turbo S. Dalji utisci slede. E da. I nudi besplatnu depilaciju donjeg dela nogu paljenjem dlaka posto greje kao TA peć. Promenio Maj 19 član Braja24 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je ova lampica (po korisničkom uputstvu) multifunkcionalna, da li neko zna SVE funkcionalnosti koje ona obavlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 20 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svasta nesto, pogledaj klip, moze da menja boje u zavisnosti koji stepen prenosa, treperi kada treba da se salta, koji mod voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao... priča o svemu, ali prelazi preko toga usput i ne bavi time, a trebao bi jer je najveća lampica i sasvim je logično da ima bitnu funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan A na stranu sve... zar nije logično bilo da naprave posebno lampicu koja svetli zeleno kad si u optimalnim obrtajima, žutu kad izlaziš i crvenu kad je vreme za šaltovanje? Ne treba uputstvo, iz keca je sve jasno. Druga, odvojena lampica da bude za temperaturu i ćao. Carevi su da zakomplikuju nepotrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Maj 20 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je delovalo da je najkorisnija kada staviš na "eko" mod - tada svetli zeleno kada je najniža potrošnja, mislim da se pali negde oko 3L/100km... A mislim da će i tako preći u narandžasto kada poteraš obrtaje na tamo oko 5k rpm, nisam to baš često radio Svakako joj se menja funkcija u zavisnosti od moda vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad hoću da se vozim na "eko", onda idem biciklom Ali hvala ti svakako. Ne zameri za šalu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ja cim dam kontakt prebacim na sport, pa onda palim masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan O tome ti pričam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 20 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prebacim i ja na User al mi lampica menja boje u zavisnosti od prenosa i treperi kad treba da se salta, to mi podeseno na neke tamo obrtaje na koje ne obracam paznju al reko nek svetli kad vec moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Maj 20 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako hoćete sport, kako da vam kažem, menjajte motor u potpisu, neko ko je terao NC na Navak Ne zamerite za šalu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Maj 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mi je to jasno, itekako sam svestan namene NC-a, ali je u sportu življi malo, ali po meni, vrlo vrlo malo. U ovom trenutku, NC mi je optimalno rešenje sa svim svojim ograničenjima, jer sam ja veće ograničenje od motora. Kada NC bude postao ograničenje, onda menjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 20 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nc za grad i za neki put je odlican motor, mala potrosnja, lako se vozi, moglo je malo biti mekse vesanje al sta da se radi, kad god vozim zabava, ne planiram da vozim suvozaca tako da ima snage dosta, pretekne se sve bez problema, uzeo sam ono sto mi bas treba. Potrosnja dokle god nije veca od 5l super, 4l ne prelazi, cak mi i mali auto po gradu trosi 5.5l dizela a Nc 3.8l ne pralazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 20 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan NC je odlican, svestran motor. Honda pre svega. Snage ima dovoljno, obrtni momenat odlican. Frunk najbolji izum posle tocka. Ja sam je merkao pri kupovini i jedini minus mi je bilo to ogibljenje. CB500X i Africa su na ovim nasim krndzavim putevima kao auto na vazdusnim jastucima, samo plivaju... Nema treskanja, nema skakutanja... NCov agregat se ne vrti puno do nekih 7.5k rpm ali i nema potrebe da se vrti vise jer mu je obrtni momenat nisko sto znaci da cak i sa 50tak konjica na autoputu krstari 130 bez problema, nisko u obrtajima, bez drame... All day long... Definitivno ima svoje adute. Sad zavisi ko sta trazi... Da u okolini imam puteve u boljem stanju, uzeo bih NC u razmatranje. Smaralo bi me da se treskam svaki put kad se uputim negde i dok se dokopam autoputa ili magistrale... Mozda za 2025 izbace NC sa upside down vilama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Maj 20 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je trenutak da predstavim i ja jos jedan primerak NCa. Uzet je pre mesec dana, 2021 presao nepunih 12000km. Lepo se vozi. Za sad jedina mana cuje mi se poklopac frunka kada predjem preko neravnine. Ne znam da li se to jos nekome desava? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 20 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sretno, pusti poklopac, uzivaj u voznji Cuje se i meni nekad al bukvalno ne obratim paznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...