Raša 54 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sta drugo reci... nek` mu je laka crna zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tragièan je svaki gubitak. Smrt je nenadoknadiva. Upravo sam se vratio sa Ušæa, odakle je krenula kolona motora. Loš sam u procenama, usudiæu se da kažem oko 250 motora. Ispraæaj... Neka mu je laka zemlja... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 6, 2006 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 6, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan r.i.p,dok sam citao nisam mogao da poverujem da je to stvarno on,dok nisam ugledao njegovu sliku,bio je stvarno ljudina :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mislim da Najzli nije pogresio u proceni broja motora, a ako jeste, onda i ja gresim. Defile ako se tako moze nazvati je prosao kroz najstrozi centar grada bez ikakvih incidenata koliko mi je poznato pa je to mozda i najdostojanstveniji nacin da se nekoga kome su motori toliko znacili u zivotu isprati poslednji put. Bilo bi lepo da je unutar BJB-a postojao neki dogovor oko odlaska predstavnika sto bi bilo sasvim kulturno i za bilo kakve voznje, ove i nekih srecnijih motiva, ubuduce. Bili su momci iz Brckog, Bijeljine, Cacka, Palanke, Novog Sada, Indjije, Mitrovice itd. pa je bilo lepo primetiti koliko je ljudi poslo na taj poslednji ispracaj bez obzira na udaljenost. Eto, od Usca do Lesca, ume da zazvuci kao opomena kada par puta ponovis u sebi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 6, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio sprecen da dodjem na poslednji ispracaj, ali je bilo BJB predstavnika u svakom slucaju... R. I. P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, bilo je predstavnika ali samoinicijativno, ja sam mislio na taj deo price. Uvek je neko sprecen ali neko i nije, vazno je znati da je neko dosao u ime to i to, na to sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' da, bilo je predstavnika ali samoinicijativno, ja sam mislio na taj deo price. Uvek je neko sprecen ali neko i nije, vazno je znati da je neko dosao u ime to i to, na to sam mislio.[/quote'] To je vec neka druga tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu se nisam ovako najezio kao sad kad sam video ove slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i ja i Yoman jos slika sa Lesca i Usca. Nazalost ja nisam poznavao Pecu licno ali sam ipak otisao da ga ispratim na poslednju voznju. BJB je bio zastupljen u solidnom broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan po mojoj nekoj slobodnoj proceni bilo je oko 700 motora... ja sam vezivala crne trakice i po nekoj racunici bilo je oko 700 motora sa svih strana ne samo iz srbije (a da nekazem da je trakica pola sata pred polazak nestalo )a motori su nastavljali da stizu.... VIDELO SE KOLIKO JE BIO VELIKI COVEK povorka kroz grad je bila jeziva vristanje motora i svima neka ogromna tuga na licu ... na samoj sahrani ja ... mislim da nema ko nije zaplako po nasoj nekoj standardnoj proceduri ....kad su spustali sanduk ... nekoliko motora su zavrnuli MOTORI SU ZVUCALI KAO DA JECAJU !!!!!!!! taj zvuk i prizor necu nikad zaboraviti jos jednom peca je bio velika ljudina (na svoju ruku sasav ) al je bio najpozitivniji lik koga sam ja znala..... nek mu je laka zemlja i prostrani putevi nebeski POCIVAJ U MIRU "pecoo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam znao decka, u svakom slucaju mi je veoma zao. Svaka cast za poslednji ispracaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 7, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imate u danasnjem kuriru celu stranu o njegovoj sahrani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 7, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan imate u danasnjem kuriru celu stranu o njegovoj sahrani http://www.naslovi.net/rd/207699/moto-sahrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 8, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Slike govore sve, ispracen je uz najvece pocasti, dalji komentar je nepotreban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Septembar 8, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iskreno. Nisam otisao na sahranu zbog tog sto je celavi joxa zaboravio da mi kaze a bio je tamo kada je poginuo.Ne kontam Bio sam sinoc...sam. Zao mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Chitao sam u nowinama. Strashno. Kewa mi reche da je donesen u urgenti u polu-ziwom stanju,i da stwarno nishta nije moglo da se uradi. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo proslo je malo vremena, a ja sam tek sada vidio ovo... Uzasan dogadjaj koji je svim motoristima izazvao tugu i jad. Moje iskreno saucesce svima koji su ga poznavali... Ovo je prestrasno... Nadam se da ste makar malo olaksali porodici ove uzasne trenutke, time sto ste u tako velikom broju bili na sahrani. Ovi koji su ga znali, kazu da je pomagao ljudima, i zato treba vidjeti da li se i njegovoj porodici treba pomoci sada kada su ostali obezglavljeni... Sto se tice vozaca automobila, sto je jedan forumas rekao, ne treba ga napadati, jer se to moglo bilo kome od nas desiti. U 23 sata kada vozite na zadnjem tocku, niko ispred vas ne vidi vasa svijetla, jer su ona uperena u nebo... Nadam se da ce mladi vozaci izvuci neke pouke iz svega ovoga, jer nas niko ne stiti, ako mi sami sebe ne zastitimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam obavesten u subotu je na Adi huji memorijalni skup i videcemo na licu mesta o sakupljanju pomoci Pecinoj porodici.Bar sam ja tako zamislio,uostalom videcemo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjela 0 Napisano Septembar 30, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: USA Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da je Peca poginuo! Sedela sam sa njim u Asteriksu 2 dana pre nego sto sam otisla za Ameriku. A Spale nije hteo da mi kaze da je poginuo, nego mi je samo nagovestio, rekavsi da je dosta ljudi poginulo i to onih koje znam (sam znala)! Neka mu je laka zemlja!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Danas se navrsava godinu dana od kako nas je napustio Peca. Jos uvek si sa nama, nazalost samo u nasim secanjima. Neka ti je laka crna zemlja. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja.... a danas videh jednog koji vozi na jednom tocku oko 120... sa suvozacem... a kolona ko za svadbu... cuvajte se ljudi i pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pochivaj u miru,druzze! Secanje ne bledi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lara 0 Napisano Septembar 3, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd (Srbija) - Brisbane (Australia) Prijavi odgovor kao problematičan Prijateljtvo ne bledi.Neka ti je laka crna zemlja!Uvek ce te voleti "SNAJKA" i drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...