severian 16978 Napisano Februar 19, 2023 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da u sledećih nekoliko nedelja dolazi iz Češke ili Slovačke i želi da mi ponese mali paket za Srbiju? U pitanju su spušteni fuzasteri poznate češke manufakture, paket je težine oko 400-500gr sa pakovanjem i veličine npr. knjige. (možda i manje). Ako je neko rad da pomogne, može na PP. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam trenutno u Češkoj pa ako mogu da pomognem nekako... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Februar 21, 2023 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan U razgovoru sa kolegom, shvatio sam da nisam bio dovoljno jasan... Ustvari, meni treba neko ko ima adresu u Češkoj ili Slovačkoj + uskoro dolazi za Srbiju. Ja bih onda naručio fuzastere na tu češku/slovačku adresu (od jedne češke male firme), a ako taj neko uskoro dolazi za Srbiju, poneo bi mi iste. U tom smislu, ako je neko rad da pomogne -> pomoć je i dalje potrebna. Hvala!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Februar 23, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja, imam adresu u Slovačkoj, i dolazim često za Srbiju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Mart 1, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2023 at 6:41 PM, Yanco said: Mogu ja, imam adresu u Slovačkoj, i dolazim često za Srbiju Kofolu ne donosis ?!? Pitam za druga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 2, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Grnca je napisao: Kofolu ne donosis ?!? Pitam za druga Već sam ubacio jedan paket za ćaleta, obožava to da pije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razumem kako to nekom može biti dobro.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Mart 2, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Interceptor BP said: Ja ne razumem kako to nekom može biti dobro. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Nisi ti bio zedan - eto Inace kad nam tako ponekad stigne Kofola - tucemo se !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je BecherovkaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Grnca said: Nisi ti bio zedan - eto Inace kad nam tako ponekad stigne Kofola - tucemo se !!! Žedan,ne žedan meni iskreno nije dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Mart 2, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Interceptor BP said: Žedan,ne žedan meni iskreno nije dobra. Vikend motoGP u Brnu, ceo dan zujimo motorima, sve nam lepo i interesantno, dan (dok se vidi) zavrsavamo na jezeu gde je bio kiosk sa tocenom Kofolom. Mi iscrpljeni i zedni jedva sacekali nesto da se osvezimo - taj momenat, kako mi je leglo, prajsles !! Instant ljubav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Žena me napada da kupimo tepih koji trenutno može da se nađe samo u Češkoj, ima li neko predlog kako to da izvedem a da je ne posednem u kola i zapucamo za Češku. Tepih je 2*3 i košta 150ak evra ali žena se zaljubila a kod nas nema u toj dimenziji. Izvinite što upadam u temu ali eto, slobodno me ignorišite. :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se i javno zahvalim kolegi Yancu, njegovom dobrom energijom i zalaganjem, kao i milošću bogova kurirskog transporta, deo koji je naručen prošlog petka iz češke garaže, u beogradu je bio već danas. Hvala druže i da, praviš opako dobre motore! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...