radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan CABERG DRIFT EVO LB29 FLUO - Garage Moto Shop WWW.GARAGE.RS Idealan odnos cene i kvaliteta!!! 100% carbon skoljka!!! DRIFT EVO je kaciga vrhunskog kvaliteta i preformansi... Ili EXO-520 AIR COVER Red kaciga | Maxmoment MAXMOMENT.RS Scorpion vam nudi novu senzacionalnu kacigu, EXO-520 AIR, naslednik modela EXO-510 AIR. Novog agresivnog... Ili EXO-491 FABIO 20 kaciga | Maxmoment MAXMOMENT.RS More thank you ask. If you are in a search for a cool, stylish looking full face helmet, yet versatile Tražim kacigu da je tiha za putovanja van grada....ne idem nesto puno ali valja imati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 10, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za tišinu preporučujem čepove za uši a kacigu uzmi da je knap i da ne pritiska i ne žulja nigde. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri koji ti je oblik glave i raspitaj se kakav kalup ima svaka od gore navedenih da posle ne bi imao tacke na kojima te pritiska i iritira. Ne kupuj veliku kacigu vec tacno svoje velicine i za svoj oblik glave jer i to utice na buku u samoj kacigi. Kao sto rece kolega iznad, cepici su najbolje resenje. Dugo sam koristio one klasicne industrijske sundjeraste ali problem kod njih je sto blokiraju sve zvukove cak i one koje bi trebalo da cujes u voznji. Poslednjih godinu dana koristim Alpine MotoSafe Tour cepice i prezadovoljan sam. Blokiraju samo visoke frekvencije koje najvise ostecuju sluh i smetaju u voznji. https://www.fc-moto.de/en/Alpine-MotoSafe-Tour-Ear-Plugs?gclid=CjwKCAiA85efBhBbEiwAD7oLQGaz7eqhjXa6H8MU0mIEpk8WqsL-pDKpjd8F6IBk9bPLleoSmWPnbRoCuxgQAvD_BwE Promenio Februar 10, 2023 član DeusExMachina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima dje kod nas da se uzmu ti cepici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh da ima ali su dosta skuplji.. Mada deluje kao da su 2 para u pakovanju pa ako imas sa kim da se istalis nije strasna razlika u ceni.. Moto Delovi MOTODELOVI.COM Promenio Februar 10, 2023 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Nema sad sam zvao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Februar 10, 2023 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: https://www.audiopro.rs/kategorije/studio-recording/dodatna-oprema-i-pribor?idkat=100&brend=468 Nemaju konkretno MotoSafe Tour ali vidim da imaju druge modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Ima ove pro kaze da su još bolje od ovih...idem sad da ih uzmem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan te imam ja, dobije se 3 gumena čepića (jedan je znači rezervni), i dobiju se 3 filtera. ja stavio srednji, jako dobar odnos smanjenja buke i da čujem okolinu. Sa najjačim filterom, kao gluv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi čovek da ima tri filtera o da stavim po potrebi....dobije se valjda i kliner čistač sa njima i torbica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Februar 10, 2023 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos bolja varijanta. Pazi samo kako ih stavljas da ne budes u situaciji da ne mozes da ih izvadis kao ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Februar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Kakve sam sreće nebi me cudilo... :-)))) Kad sam to uzeo sad kupujem onda scorpion exo 520 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, radovanbracanovic je napisao: Kaze mi čovek da ima tri filtera o da stavim po potrebi....dobije se valjda i kliner čistač sa njima i torbica.... torbica da, to ćeš svakako koristiti. Kliner se potroši, ali ništa što topla voda i sapunica ne rešavaju posle svakog korišćenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...