idanijel 1595 Napisano April 9, 2023 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan,još sko si ispod 175 cm extraSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 9, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, idanijel said: Odličan,još sko si ispod 175 cm extra Sent from my RMX2202 using Tapatalk 183cm. Ali opet nisam fan V2 zvuka Da li bi hornet600 ili cbr600f3-f4 bio bolja opcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sv zaista lep i isplativ motor. Univerzalan. Nije bas tako mali, mogu da ga ljudi i vislji voze. Da li su i vama ovi novi suzukijevi modeli ruzni sa tim zasiljenim farom u naked varijanti. Prosto mi ne ide mozda sam staromodan, ali ranije su bili mnoogoo lepsi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: 183cm. Ali opet nisam fan V2 zvuka Da li bi hornet600 ili cbr600f3-f4 bio bolja opcija? Hornet definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 9, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Zarkela said: Meni je sv zaista lep i isplativ motor. Univerzalan. Nije bas tako mali, mogu da ga ljudi i vislji voze. Da li su i vama ovi novi suzukijevi modeli ruzni sa tim zasiljenim farom u naked varijanti. Prosto mi ne ide mozda sam staromodan, ali ranije su bili mnoogoo lepsi Meni je Hornet 2005 najlepsi. Uboli su far + instrument tablu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zarkela je napisao: Hornet definitivno Ne ide mi nikako agregat sa unicam sistemom za Horneta. Nema snage dole, nema gore. Okej je za Transalpa, ali za naked motocikl koji treba da ima koliko toliko sportske performanse, jok. To je sistem koji se dobro pokazao na off road i turing motorima, na naked, ne ide mi baš uz to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2238 Napisano April 9, 2023 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ok, niža nego u cenovniku koji sam dobio na sajmu. Šta je sa GSX-S 950, vidim Atila ima u ponudi (za tri meseca stiže)? Da, niža je ipak nego na sajamskom cenovniku.Za GSX S 950 nemam pojma još šta se dešava, proveriću sutra. Fabrika malo pomera rokove isporuke pa ne izlazimo i dalje sa preciznim informacijama, sve je na bazi najave, trebalo bi itd. Kad se pojave prvi primerci na fabričkom lageru,proizvedeni, lako se dopreme do BG za 10-15 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 9, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Jovan Ristic said: Ne ide mi nikako agregat sa unicam sistemom za Horneta. Nema snage dole, nema gore. Okej je za Transalpa, ali za naked motocikl koji treba da ima koliko toliko sportske performanse, jok. To je sistem koji se dobro pokazao na off road i turing motorima, na naked, ne ide mi baš uz to. Pricas za stari hornet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Pricas za stari hornet? Za novi. Stari je bio sprava i po! Naked sa pravim sportskim agregatom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zarkela je napisao: Meni je sv zaista lep i isplativ motor. Univerzalan. Nije bas tako mali, mogu da ga ljudi i vislji voze. Da li su i vama ovi novi suzukijevi modeli ruzni sa tim zasiljenim farom u naked varijanti. Prosto mi ne ide mozda sam staromodan, ali ranije su bili mnoogoo lepsi to je diplomatski rečeno a u slengu ,,baš su žnaru,, . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano April 9, 2023 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan JovanristićJel si ti pogledao koji video sa novim hornetom? Ništa manje divlji od nekog ktm. Evo ti jedan iz bivše Yuge 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 9, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Jovan Ristic said: Za novi. Stari je bio sprava i po! Naked sa pravim sportskim agregatom. Ok posto pricam o starom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano April 9, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zarkela said: Da li su i vama ovi novi suzukijevi modeli ruzni sa tim zasiljenim farom u naked varijanti. Prosto mi ne ide mozda sam staromodan, ali ranije su bili mnoogoo lepsi Od trenutnih suzukijevih modela su mi lepi 3 (nova busa, strom 1050 i gsxs 1000 gt, kojeg bi rado posedovao, a jednog dana verovatno i hoću). Ovi modeli od 800 kubika su nekako šiljati napred sa onim farovima od kockica, jednom rečju bljak. Kao da su ih dozajnirali pijani i drogirani u isto vreme. Zaista ne mogu da shvatim kome je ono lepo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 10, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek su imali generalno najruznije modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 10, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taman kad sam pomislio da ne može ružnije od nove Yamahe MT07-09 , eto ga Suzuki sa Gsx950s i Gsx 8s 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 10, 2023 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Motorcyclist je napisao: Meni je Hornet 2005 najlepsi. Uboli su far + instrument tablu. Jeste. I odlican je motor. Za moj ukus je premekan "ram" koji bas i nije ram, ali nije bas ni napravljen za ekstremnu voznju realno. Slab je sa niskih obrtaja naspram L2, ali je gore mnooogo jaci. I jedan od najlepsih zvukova, pogotovo sa Mivv-om. Fantasticna sprava. Vozao sam ga paralelno uz SV, tako da sam imao realno poredjenje. Ja i dalje naginjem ka SVu, vise mi lezi, ali da sad kupujem, bila bi borba koji od ta dva. Pisem o starijim modelima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GSX-S750 Meni više radi nego hornet. U USA cena je $8550 (7880€) a Z model (ABS) $8950 (8255€) Promenio April 10, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 10, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Suzuki 4 cilindra, ne bih se razmisljao koji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MOTOM je napisao: GSX-S750 Meni više radi nego hornet. U USA cena je $8550 (7880€) a Z model (ABS) $8950 (8255€) E ovo je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2023 at 8:27 PM, Motorcyclist said: Zainteresovan sam za SV650 samo nikada nisam probao jedan Javi se kad dođeš kući, možeš da probaš prvu gen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano April 12, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ZoranP said: Javi se kad dođeš kući, možeš da probaš prvu gen. Hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano April 12, 2023 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moj biviši sv odličan je bio.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki info da uskoro SV 650, tj. V-twin odlazi u istoriju. Suzuki možda od sledeće godine planira paralel twin, dižu cc na 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem, s obzirom da već postoji 800-tka sa novim paralelnim twin agregatom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko misli da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...