Skittles 4135 Napisano Februar 5, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio 05. 01. u Maxmomentu. Nisam uklopio lepo taj autfit, prodajem sve i uzimam komplet. Farmerke su praktično nove. Veličina US38 EU48. Cena 120€ 0605002354 Nemanja Promenio Februar 5, 2023 član Skittles Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano April 2, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Otvoren za ponude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Jul 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može i za 10.000 RSD ili najbolja ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam uzeo pantalone i ovo stoji. Jel treba ikome, ima neko da mu odgovara veličina a nema nikakve pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 10, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neko me pitao za protektore, ima i na kolenima i na kukovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 13, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Javilo se jedno 5-6 ljudi koji su svi po preko 190cm i 100+kg fazon. Ja sam 183/88 recimo. Može to malo plus minus, ali rekao bih prilično neka prosečna visina. Uglavnom nosim L stvari, mada je ovo malo veće zbog struka (pivski stomačić). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5354 Napisano Septembar 13, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Skittles je napisao: Ja sam 183/88 recimo. Uglavnom nosim L stvari Jednostavno : KAKO ? Ja sam 175/81 i "prerastao" sam L ili kako moja žena kaže : - Jel se ti nekad pogledaš u ogledalo ili slušaš šta ti devojke kažu ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 13, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, dobro pitanje. Ovaj Rev'it set mi je jakna L a pantalone XL, zbog struka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izgleda neka abnormalija za veličine. I pantalone nisu samo XL, nego XL long. Možda ovim visokim ljudima i odgovara (@AcoHonda i @VIRGO) Sada je bio @doctore da pogleda, i kaže njemu dugačke, a on visok 187. I uporedimo se, i moj kaiš iznad njegovog. Tako da sam izgleda nogatiji u odnosu na ostale ljude koji su 183, čak i od ljudi koji su 187, i sve šta mi je viška od kg je tu oko pojasa. Premerio sam i farmerke i obim je oko 100 (mislim da je meni struk 100, i nisu mi tesne), spoljašnja nogavica oko 102, unutra 76 recimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Septembar 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ode @goshy, dugo i lepo ga služile, nikad ne isprobavao protektore! I on je za jedno glavu viši od mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...