Skittles 4188 Napisano Januar 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U više tema sam video da ljudi hvale ovaj model. Daytona Daytona Arrow Sport GTX Kurz Stiefel WWW.LOUIS.DE Daytona Daytona Arrow Sport GTX Kurz Stiefel günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Pored merenja uvek je dobro i realno iskustvo. Pa da pitam sada pre nego što poručim, ljudi koji ih imaju, da li ste uzeli isti broj obuće koji i inače nosite ili nešto +-? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinama koristim Daytonu i mogu da potvrdim da su bez greske ,medju najboljim . Nosim 42 ali uvek kupujem broj vece 43 . Letos sam uzeo njihove patike (jos krace) i njih sam kupio broj vece ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Januar 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ja inače nosim 43, ali sam poručio 44. Jako je mala razlika u brojevima, 4mm svega, tako da i da sam omašio, nisam mnogo. Između 42 i 43 je 9mm razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno vrlo malo hodamo u njima tako da je razlika neznatna ....Nadam se da ces biti zadovoljan kupovinom Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Januar 20, 2023 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim Daytona čizme već godinama, ukupno 3 para imam.Kupujem uvijek broj veće od civilne obuće.Nikad drugu obuću za motor ne bih uzeo osim Daytona.Moje su sa gorotex membranom, nikad nisam osjetio hladnoću, kišu ili znoj na mojim nogama.Za hodati su udobne poput adidaski, mogu u njima satima hodati a da nisam uopće svjestan da hodam u moto čizmama.Osim toga, ako ti bilo šta popuca ili se pokvari u tvornici rade sve za sitnu paru.Ja sam svoje jedne, umjesto da ih bacim, poslao na popravku kod njih i dobio za 70€ nove čizme, sve na njima uradili, pokrpali, đonove zamjenili, nove uloške ubacili, ma sve….Koja ti treba veličina?Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Januar 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, obično nosim obuću 43, ali zahvaljujući @Petartdm sam odlučio da uzmem čizme 44. Već poručeno, na nekoj akciji su 270€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Novembar 25, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Znam da je tema odavno zavrsena, ali me zanima da li si pogresio sto si kupio broj vece. Posto sam ja sada u istoj dilemi. Nosim 42, pa razmisljam da li da kupim 43 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1367 Napisano Novembar 26, 2023 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2023 at 3:10 PM, marinko.jovanovic said: @Skittles Znam da je tema odavno zavrsena, ali me zanima da li si pogresio sto si kupio broj vece. Posto sam ja sada u istoj dilemi. Nosim 42, pa razmisljam da li da kupim 43 Pozdrav Naslućujem odgovor, obzirom da su čizme kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @maza1 pa onda od tebe mogu dobiti odgovor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Novembar 26, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešio sam, prosledio čizme @maza1, ja uzeo druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 102 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @marinko.jovanovic Nema veze ako si porucio 43,to je moj broj.Послато са SM-A336B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1367 Napisano Novembar 27, 2023 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, marinko.jovanovic said: @maza1 pa onda od tebe mogu dobiti odgovor? Ja nosim redovnu obuću 44, i ove čizme su 44, identičan broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Februar 7, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Update: ako neko bude kupovao ove cizme, broj koji nosite u redovnoj obuci je isti i za ove cizme. Jako su udobne. Jedino treba da se naviknete na povisen djon kad hodate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 521 Napisano Septembar 22, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2024 at 8:16 AM, marinko.jovanovic said: Update: ako neko bude kupovao ove cizme, broj koji nosite u redovnoj obuci je isti i za ove cizme. Jako su udobne. Jedino treba da se naviknete na povisen djon kad hodate Zar djon nije povišen na Max izdanju a ne na ovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Septembar 23, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, maxmladen said: Zar djon nije povišen na Max izdanju a ne na ovima? Na ovima je povisen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Septembar 23, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, marinko.jovanovic said: Na ovima je povisen Izvini @maxmladen na Max modelu je povisen: https://www.fc-moto.de/en/Daytona-Max-Sports-GTX-Motorcycle-Boots 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 521 Napisano Octobar 4, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Ustupam ovakve nove Daytona čizme! Upravo stigne iz Louis-a Austrija Daytona Arrow Sport GTX Short Boots br. 45. Medjutim jedan broj su mi veće. Ipak su true size, nosim 44 a naručio sam broj veči 45. Greška! Ko nosi 45 a hteo je Daytona čizme evo prilike da ih dobije za super cenu. Kupljene na akciji i plaćene pre par nedelja svega 278 EUR! Bile 345, pa 295, Meni ih navatali na 278, a sada opet 295 EUR. Nudim ih po ceni plaćanja 278 EUR- račun je medju fotkama. Fontana, Novi Beograd. Mladen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Octobar 4, 2024 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet izrade, zaštita noge, udobnost - za sve najviša ocena. To su vrhunske čizme koje cenu opravdaju (uz ostalo napomenuto) trajnošću. Moje Arrow Sport ne izgledaju više baš ugledno ali su i dalje upotrebljive posle 15 godina nošenja. Da ne ciljam sada drugi njihov model, otkupio bi ih. Ko ih kupi neće se pokajati. A zanimljivo da si ti drugi ove godine koji greši broj na istom modelu. Njihove turing čizme neće osvojiti nagradu na konkursu lepote, ali su komotno krojene i nema potrebe uzimati broj veće. Neki modeli se rade i u široj varijanti za one sa izraženo patkastim stopalima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12906 Napisano Octobar 5, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daytona je Rols Rojs među čizmama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 5, 2024 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Daytona je Rols Rojs među čizmama. Potvrđujem, imam tri para različitih Daytona modela.Jedne sam nedavno slao u fabrikat na zamjenu đonova.Vratile se kao nove, uglanvane, sve ostalo na njima pregledano i popravljeno.Preporuka Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Octobar 5, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da potvrdim, imam isti model koji kolega prodaje malo vise od godinu dana. Vrhunske cizme, udobne i za voznju i za setnju, noga se ne znoji i u kombinaciji sa adekvatnim carapama (vuna) na duzim turama nema frke od neprijatnih mirisa. Testirane na kisi dosta puta nikad nigde propustile. Svaka preporuka, a i cena je dobra! Promenio Octobar 5, 2024 član DarkoB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...