Bojan82 8655 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su sanse 0,1% al nikad se ne zna. Naucio sam na tezi nacin da je pas u teranju nezaustavljiv,i da iskoci iz boksa 1.8m. Posledice toga su ovi preslatki stenci,2 m i 1 z ostali,jedna z udomljena. Stari su 40tak dana,ocisceni od parazita,zdravi i veseli. prve dve slike su muzjaci,jedan ce biti ocigledno jako krupan pas.Poslednja je zenka,i ona je poveca,izgleda ko da ima 3 meseca. Murdza,Panda i Galina 17 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Up! Dovozim na adresu,ako neko želi štene.Gde god! Mogu vikendom iskljucivo. Mali poklon uz psića takodje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Januar 26, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nema boljih prijatelja nego ovih koje usvojite. Biće vam zahvalni do kraja života i pružiće vam mnogo radosti. Nemam mogućnosti da prihvatim još nekog kucova (imam ih trenutno 12 koje sam pokupio pored puta i udomio kod sebe). 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Žiko,tebi svaka čast. Ja ne mogu da ih zadržim, finansijski je neizdrživo. Jedu kao mećava već sad. Još malo pa vakcinacija 3 kucova 40e pa revakcina, pa buster pa sterilizacija. Drugo, ovo gde živim nije moja kuća i jebaće mi sve živo zbog 4 kera u dvorištu, ima da se svadjam non stop radi njih. Plus, treba da ozidam još par bokseva, napravim termoizolovane kućice Promenio Januar 27, 2023 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jedno ako mi ostane nije problem, Al po svemu sudeći ostaće mi svi, najebo sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Januar 27, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Bojan82 je napisao: Žiko,tebi svaka čast. Ja ne mogu da ih zadržim, finansijski je neizdrživo. Jedu kao mećava već sad. Još malo pa vakcinacija 3 kucova 40e pa revakcina, pa buster pa sterilizacija. Drugo, ovo gde živim nije moja kuća i jebaće mi sve živo zbog 4 kera u dvorištu, ima da se svadjam non stop radi njih. Plus, treba da ozidam još par bokseva, napravim termoizolovane kućice Ma sve mi je jasno kakvi su problemi. Lepo bi bilo da se jave kolege i da usvoje po neko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 29, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Osoba koja je juc etrebala da preuzme gospodjicu se predomislila 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nasla vlasnika,sutra putuje tu blizu,Bg-Šumice bolid,meni sad žao što ide Muzjaka sa prve slike ostavljam sebi definitivno, ima jak karakter,stabilan i upija sve kao sundjer. Ne samo blato i vodu,vec i uci brzo,i jako je poslusan. Ima jednu trepavicu belu,drugu crnu Promenio Februar 1, 2023 član Bojan82 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5559 Napisano Februar 2, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Кад је већ постоји тема да не отварам другу. Ја их имам 7 комада плус мајка. Имам старе слике од пре 20ак дана, до сад су већ порасли. Месанци, нижег раста, мислим да је 6 мужијака и 1 женка. Ако ко буде заинтересован или зна неког ко хоће штене, много би ми помогао, јер још мало нећу знати шта ћу са њима. Слике шаљем током дана или за викенд. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ostala zenkica sa slike 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Up.Primila prvu vakcinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...