RaS 1745 Napisano Januar 28, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nego, mi drvimo ovde, a nema @miinja, nema @aca-ks ,da nije došlo do neke robnonovčane razmene u međuvremenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Januar 28, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sada vozim dizela, automatic, 4x4, 1.700 kg, preko 200 ks, i 400 Nm, 7.6s do 100, i potrošnja je oko 8l u proseku, bez neke štednje. Ne smem ni da pomislim koliko bi trošio neki benzinac tih performansi. Jeste da brunda, nije uglađen, ali nisam ni ja Rokfeler, auto mi treba pre svega zbog prevoza, ali vollim da bude udobno. @lemy, koji to auto? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Januar 28, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koji je auto. A matke92 brate, ti si samo na razliku u gorivu dao više para nego on na sve kvarove i servise. A realno, zalomio mu se loš primerak sa svim noćnim morama i plašilima za kupce dizela. Realno, novi turbo benzinci su popravili upotrebljivost benzinaca, a jedino šta bih stavio u obzir su metan i elektro. Mada to sve nije za ovu temu gde čovek kupuje auto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1745 Napisano Januar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan edit: Slave74 zaboravio BMW-a k'o Novak Cicipasa... Il' je izneverov'o zbog potrošnje. Promenio Januar 28, 2023 član RaS 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...