rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ajde da prebacim i link onda... Kineski Kove 450 rally, živo me interesuje šta vi mislite i nek ostane u temi jednog dana nam može biti zanimljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan ...ajde da prebacim i link onda... Kineski Kove 450 rally, živo me interesuje šta vi mislite i nek ostane u temi jednog dana nam može biti zanimljivo I mene bas zanima... Mada ja ne znam nijedan motosport (ali i sire od samog sporta) gde je kineski proizvod postigao i osrednji uspeh. Mozda je samo moja neinformisanost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, rastkojokic je napisao: I mene bas zanima... Mada ja ne znam nijedan motosport (ali i sire od samog sporta) gde je kineski proizvod postigao i osrednji uspeh. Mozda je samo moja neinformisanost. Recimo poslednje je da je CF ušao u moto3 šampionat... https://www.pruestelgp.com/en/cfmoto-revved-to-start-new-moto3-adventure-with-prustel-gp-alliance/ ranije je recimo TT racing bio zastupljen sa njima. Dosta ih ima u Engleskoj u šampionatima. cf moto racing – Road Racing News ROADRACINGNEWS.CO.UK Imaš i priču sa kvadovima... Team Achievements | CFMOTOTRT WWW.CFMOTOTRT.COM Ima ih...lagano razvijaju tehnologiju ispod radara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Realno nad tim takmicenjima u bilo kom motosportu monopol su drzali zapadnjaci, sto kvalitetom, sto i sponzorima ali poslednju deceniju Kinezi izranjaju iz anonimnosti. Siguran sam da znaju sloziti dobru masinu ali da li ce im se i kockice sloziti to je nesto drugoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uh vidis ja sam nesto permutovao da je CF moto Francuski o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Matthias Walkner je ipak bio taj koji je pomogao (ne Toby Price kao sto sam inicijalno napisao) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima li žeensikg, ima li sve? Laia na 4 točka. Cf kvad je čini mi se po licenci l kanađana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano Januar 2, 2023 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nema na 2 tocka. Competitors - Dakar WWW.DAKAR.COM Official website of the Dakar Rally (ex Paris Dakar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pobednici današnje etape broj 2 Ako se ne varam, mališi je ovo prvi Dakar? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Generalni plasman: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Generalni plasman: Jbt na 10 sati voznje prvih pet je u 2-3 min!Jos voze po raznim krsinama... Fascinantno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nego imam pitanje, ako stanu da pomognu povređenom kolegi, posle im se "izgubljeno" vreme skine? Nisam uspeo da nađem nigde kako je Sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Slomio je ključnu kost i završio učešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, rastkojokic je napisao: Matthias Walkner je ipak bio taj koji je pomogao (ne Toby Price kao sto sam inicijalno napisao) Matthijas je extra dečko....sjajan vozač....a izgleda i vrhunski čovek najdirektnija konkurencija....ljuti rivali....ali stao je....sačekao medicinsku ekipu....pomogaooo ljudi je puno...ali retko ko je i čovek ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže ovaj naš, jesu bili neki prasići? 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže ovaj naš, jesu bili neki prasići?xxxxxxx) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5365 Napisano Januar 2, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo Dakar reli 2023 - Posle prve dve etape, Klajn vodi! BJBIKERS.COM Uoči početka nove godine zvanično je započeo 45. Dakar reli. Posle prologa i dve etape vodeću pozcijiu drži mladi vozač Mejson Klajn. Promenio Januar 2, 2023 član Jovan Ristic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 2, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gabiki je rikno kratkotrajni motor. Ume on to da sprzi . Zvarsio prvu etapu 120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Januar 2, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, plumber.ns je napisao: Gabiki je rikno kratkotrajni motor. Ume on to da sprzi . Zvarsio prvu etapu 120. pre 23 minuta, plumber.ns je napisao: Gabiki je rikno kratkotrajni motor. Ume on to da sprzi . Zvarsio prvu etapu 120. 127. i 120 nije isto. Šardron koji je bio 120. je imao zaostatak od dva sata i 19 minuta, a naša "legenda" nepuna tri sata tačnije dva sata i 52 minuta, odnosno duplo veći od Franka Pika (106) rođenog 1955. godine, da bi Piko u drugoj etapi bio 93 i tako popravio generalni plasman za devet mesta. O Sandri Gomez 71. u generalnom plasmanu izlišno je i govoriti. Promenio Januar 3, 2023 član Arso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Januar 3, 2023 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jos postoji? Jel ucestvuje Gabor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5365 Napisano Januar 3, 2023 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Motorcyclist je napisao: Ovo jos postoji? Jel ucestvuje Gabor? Kako misliš ovo još postoji? Neće se čuveni Dakar ukinuti, odličan je to reli. Pokazalo se da Saudijska Arabija nije mačji kašalj. Gabor si dobro napisao "učestvuje". Nikad konkurentnija startna postava, plus nova pravila za bonus vreme za one koji prvi startuju etapu i vode kroz bonus sektore. Žao mi je što je Sanderlend odmah na početku zaradio povredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Januar 3, 2023 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je toliko propraceno da skoro pa nisam ni video nigde... Pogotovo o njemu. A dobro, nije bas ni da me zanima on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I mene bas zanima... Mada ja ne znam nijedan motosport (ali i sire od samog sporta) gde je kineski proizvod postigao i osrednji uspeh. Mozda je samo moja neinformisanost.Fantic je kineskih ruku djelo, yamaha licenca, talijansko ime….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...