BokyBoy 17689 Napisano Januar 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Eol je napisao: @BokyBoymenjao si kawu? Nisam, tu je i Kawa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Januar 5, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Nisam, tu je i Kawa... Ova Hayabusa mi poznata,mozda sam je jednom video .....vozi je mozda Vule... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17689 Napisano Januar 5, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Eol je napisao: Ova Hayabusa mi poznata,mozda sam je jednom video .....vozi je mozda Vule... Da, jos uvek se vodi na njega Nego, šta kažu za vreme za Božić, hocemo neku reprizu 1.Januarske voznje? Promenio Januar 5, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Januar 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Da, jos uvek se vodi na njega Radionica mi je bila pored njegove bivse firme.....super lik...pozdravi ga ako se vidite Promenio Januar 5, 2023 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tačno ove godine sve bilo extra, nije bilo onog manijaka kao prosle što divlja po Raljama.. @Bole37 - JeRi taako, Bolence Salence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17689 Napisano Februar 11, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 4.1.2023. at 21:39, yogibear je napisao: Treba mi samo slobodnog vremena da sve pregledam i izmontiram. Biće... ...čekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10623 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 1. 2023. at 12:57, Nenadbg88 je napisao: Video sam nekoga da prolazi pored kolone na autoputu kada smo krenuli i snima celu kolonu. Imamo li taj snimak? Imamo Ovaj Jutub definitivno sve više masakrira (smanjuje) snimke. Video sam postavio u 4K rezoluciji, tako da u podešavanju na Jutubu izaberite najveću ponuđenu opciju za najbolji kvalitet produkcije. On 11. 2. 2023. at 20:07, BokyBoy je napisao: ...čekamo... Nisam zaboravio, samo je manjak slobodnog vremena u pitanju. Često sam i "preko", a za ovakve stvari mi treba laptop u kojem mi je sve. U ovom videu sam brzinski postavio samo auto-put i okretanje Kod Ikee jer je previše materijala za samo jedan video. Ostali snimci slede uskoro... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4049 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 1017 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja propustio ovo dešavanje za 1.1.2023.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6095 Napisano Februar 15, 2023 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si bio 'vaki: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šesta, komotno sada već mogu da kažem i tradicionalna vožnja će ostati upamćena po pristojnom broju motora, nestvarno lepom danu, druženju... ali i po tome što je jednom od nas to bila poslednja BJB novogodišnja vožnja. Pre samo nekoliko dana, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio i zauvek nas je napustio naš mladi kolega i prijatelj @davidloki. Iskreno, razmišljao sam da li je baš sada trenutak da postavljam video sa pomenute vožnje? David se pojavljuje na 03:45, video je propraćen muzikom... a sve je tako sveže. Možda ne zvuči racionalno, ali sam mišljenja da je izgubljeno samo ono čega se odrekneš ili na šta zaboraviš. Tako je i sa ljudima. U to ime, iako se video bavi novogodišnjom vožnjom, voleo bih da ga posvetim Davidu, koji je uz sve vas, svojim prisustvom uveličao ovaj tradicionalni skup. Široki mu nebeski putevi bili. A vama kolege, puno srećnih i bezbrižnih kilometara želim! Ako ne ranije, vidimo se sledećeg prvog januara u novoj BJB novogodišnjoj vožnji. 24 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5735 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1412 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 2. 2023. at 20:44, yogibear je napisao: Šesta, komotno sada već mogu da kažem i tradicionalna vožnja će ostati upamćena po pristojnom broju motora, nestvarno lepom danu, druženju... ali i po tome što je jednom od nas to bila poslednja BJB novogodišnja vožnja. Pre samo nekoliko dana, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio i zauvek nas je napustio naš mladi kolega i prijatelj @davidloki. Iskreno, razmišljao sam da li je baš sada trenutak da postavljam video sa pomenute vožnje? David se pojavljuje na 03:45, video je propraćen muzikom... a sve je tako sveže. Možda ne zvuči racionalno, ali sam mišljenja da je izgubljeno samo ono čega se odrekneš ili na šta zaboraviš. Tako je i sa ljudima. U to ime, iako se video bavi novogodišnjom vožnjom, voleo bih da ga posvetim Davidu, koji je uz sve vas, svojim prisustvom uveličao ovaj tradicionalni skup. Široki mu nebeski putevi bili. A vama kolege, puno srećnih i bezbrižnih kilometara želim! Ako ne ranije, vidimo se sledećeg prvog januara u novoj BJB novogodišnjoj vožnji. Јуче смо испратили Давида. Мук, тишина, туга неописива. Извињавам се што пишем овде, али некако не бих уопште желео да се она тема више појављује. Сећајмо се Давида у свим другим темама, по сликама, путописима, дружењима... Почивај у миру. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 20.2.2023. at 20:44, yogibear je napisao: Šesta, komotno sada već mogu da kažem i tradicionalna vožnja će ostati upamćena po pristojnom broju motora, nestvarno lepom danu, druženju... ali i po tome što je jednom od nas to bila poslednja BJB novogodišnja vožnja. Pre samo nekoliko dana, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio i zauvek nas je napustio naš mladi kolega i prijatelj @davidloki. Iskreno, razmišljao sam da li je baš sada trenutak da postavljam video sa pomenute vožnje? David se pojavljuje na 03:45, video je propraćen muzikom... a sve je tako sveže. Možda ne zvuči racionalno, ali sam mišljenja da je izgubljeno samo ono čega se odrekneš ili na šta zaboraviš. Tako je i sa ljudima. U to ime, iako se video bavi novogodišnjom vožnjom, voleo bih da ga posvetim Davidu, koji je uz sve vas, svojim prisustvom uveličao ovaj tradicionalni skup. Široki mu nebeski putevi bili. A vama kolege, puno srećnih i bezbrižnih kilometara želim! Ako ne ranije, vidimo se sledećeg prvog januara u novoj BJB novogodišnjoj vožnji. Baš je super što je David snimljen,da bude tu zauvek!Laka ti zemlja momče,idi u Raj... Kao i uvek kolega Yogi,na visini zadatka...nego čiji je ono motocikl što je zumiran na 04:05,sa znakom S,kako je leeep??!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Mart 1, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, shoyyka je napisao: Baš je super što je David snimljen,da bude tu zauvek!Laka ti zemlja momče,idi u Raj... Kao i uvek kolega Yogi,na visini zadatka...nego čiji je ono motocikl što je zumiran na 04:05,sa znakom S,kako je leeep??!! Od neke pobegulje,pa sad oće da ga proda.Eee,ako sam ti reko. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...