Bobanfox 5602 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno sam se zagrejao ali za ovaj model NT 700 V Deauville . Ovaj model motora je neopravdano zanemaren kod nas u Srbiji, ja ga tako reći nigde nisam video a ono što pokazuju slike i testovi je stvarno za respekt. Prvo i najbitnije ima kardan. Ogroman je i konforan kao Pan Evropa, sedište kao kod BMW R1200 RT. Zaštita od vetra odrađena odlično, čak ulazi u kategoriju do 750 kubika i manja je registracija. Ima 65 konja koja vuku . Pošto sam zagrejan za motor za putovanja mislim da ovaj motor zadovoljava sve moje potrebe. Cena je osnovnog modela 8600 evra. plus ABS 600 evra ili Travel Paket (dva veća kofera + topcase) svetla za maglu i još neke plastike kao dodaci. Evo i par slika tek da se vidi kako motor izgleda ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor i meni se veoma sviđa. Koliko vidim po Nemačkoj, drži cenu i ni polovan nije baš jeftin . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan N nemačkom katalogu za 2008 je taj motor 8600 eur. U "Centar S" rade popis i neznaju još cenu ! Sad treba izdraži i čekati sajam automobila u BGD-u. Ali kako da čekam kad sam se napalio na ovaj motor ko jazavac ;D Hteo bi da pitam vlasnike Deuvilla kako se motor ponaša pri većim brzina 120-140 kmh. Dali je bučan, da li se javljaju neke vibracije... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kako je nastao taj motorin ima ovdje ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Januar 8, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam to hteo da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25493.msg342492#msg342492 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11600.msg155865#msg155865 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas love i ne jurca ti se /nesto posebno/ kupuj, sjajan spoj udobnosti i racionalnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Gde me nađe s ovim čudom, to mi je san! Deauville je majka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan aprila punim četiri banke, pa sad ti vidi. Doduše, nisam se ja navozio sportski i vuče me neka brža mašina, ali žena je tu da mi otvori oči i kaže da dolazi u obzir samo putnički motor ili nijedan, tako da 99% posto ću uzeti Deauville, to je definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma godine nemaju veze, meni se sad sa 44 kupuje neki RRRRRR :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma bež' bre Mišo, kakav RRR...neki čoper, pa da jezdiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ma godine nemaju veze, meni se sad sa 44 kupuje neki RRRRRR :D ovo je pravi duh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam od jednog drugara koji vozi Hondu Varadero 1000, da je u prirodi mnogo RUZAN i rogobatan ovaj model. Na fotografijama izgleda veoma lepo, a s obzirom da sam fotograf znam da na slikama moze mnogo toga da se ulepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam od jednog drugara koji vozi Hondu Varadero 1000, da je u prirodi mnogo RUZAN i rogobatan ovaj model. Na fotografijama izgleda veoma lepo, a s obzirom da sam fotograf znam da na slikama moze mnogo toga da se ulepsa. a gle ovaj što kenja...jeeee ;D ne... Kawasaki VN800 je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u zivo i veruj da je lepsi nego na slici!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim solidan motor ako planiras posle njega pan europu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,nisam ni znao da postoji ovako neki model od honde..ali sad kad sam pogledao stvarno prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se po Parizu toliko nagledao ovog Hondinog modela,da sam se pitao da li oni uopste sta drugo voze Mozda su modeli od 650ccm,ali to ne menja bitno koncepciju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zamalo kupio "starijeg brata" NT 650, a.k.a. Revere. Za zimu (kardan), na posao (kroz guzvu) i sve ostale potrebe kad moram motorom. Ali sam naletio na XJ900 za 1/3 para, a to nisam smio propustiti. Sad mi je drago, jer ipak je XJ 30 i kusur konjica vise, a nije nesto pretjerano ziv..... Ukusi su razliciti. Taj motor je daleko od ljutine, ali je zato neunistiv i mega praktican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u zivo i veruj da je lepsi nego na slici!!!! Ja samc ga video iz daljine odpozadi pa pomislio da je maxi skuter, kad sam prisao,ma cudo,ima sve...Mnolo lep i verujem praktican motor... Ja se ne bi premisljao mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam dosta googlao i pročitao svašta. sad navodno motor prizvodi neke čudne vibracije preko 120 km. Vetrobransko staklo mi navodno vibrira zbog velike površine, sad dali je vetrobran ili nešto drugo nisam baš dobro razumeo. Bez obzira što sam napisao da sam 99% za Deauvilla, Varadero mi ne da mira. Posle Afrike, Varadero bi bio logičan nastavak, ali nem pojma... videću još. Aj predložite, polovan Varadero 2007 godište, očuvan, 5000 km, ili novi Deauville ? oba su tu negde oko 9500 evra ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre Varadera. Veci je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma godine nemaju veze, meni se sad sa 44 kupuje neki RRRRRR :D Generacijo, ti si car... Citas mi misli... Ako Bog da u ovu sezonu ulazim sa XX-om ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle Afrike ce ti se NTV vjerovatno doimati slabasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...