viktor1986 173 Napisano Decembar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Vec neko vreme mi se motala u glavi ideja da posetim Golubac na TOMOS motoru. S'obzirom da sam bio na godisnjem odmoru, imao sam vremena da ispunim sebi zelju i posetim Golubac, tacnije Golubacku tvrdjavu. Krenuo sam ujutru oko 08h ovom rutom Sam put je bio u solidnom stanju. Bilo je tu nekih deonica koje su bile losije, kao ona kod Smedereva, ali generalno je OK. Krenuo sam ujutru, negde oko 07h. Kako sam se priblizavao Kovinu, tako je kisa pocela da pada te sam morao potraziti zaklon i stao na pumpu dok nije proslo. Nakon kise sam krenuo dalje, medjutim problem je bio sto kamioni i automobili podizu kisu i sve bacaju na motor i mene. Srecom, sunce je izaslo te je osusilo sve vrlo brzo. Negde oko 11h sam stigao do Golubca te sam posetio tvrdjavu . Iskoristio sam priliku da napravim ovu sliku, pronadjite uljeza! U povratku sam svratio u restoran Zlatna Ribica na riblju corbu i ribu. Riblja corba im je onako neutralna, nije zacinjena pa cete sami morati da miksujete a riba je generalno OK. Cene su vece nego u Beogradu a iznenadilo me to sto nema nekih specijaliteta, tipa riblji gulas ili paprikas. Generalno, vise preferiram riblju corbu iz restorana hotela Golubacki grad, za klasu ukusnija riblja corba, jedino sto je ambijent malo losiji. Sve u svemu dan je protekao savrseno, lep dan za voznju bez jakog vetra. Ko je vozio Tomos-a dobro zna sta znaci kada duva vetar! U pitanju je mala kubikaza motora i svaku uzbrdicu ili vetar oseti! U tom danu sam presao oko 250km i svima bih savetovao da posete Golubac. Promenio Decembar 11, 2022 član viktor1986 36 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5338 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, viktor1986 said: Motor ti je perfekcija, a ova slika je pobedila 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Decembar 11, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Petnaja je do jaja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Decembar 12, 2022 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2022. at 20:14, viktor1986 je napisao: Ko je vozio Tomos-a dobro zna sta znaci kada duva vetar! Znam da si uživao. Što je motocikl manji i stariji to je iskustvo intenzivnije. Vožnju od 20 minuta, osećaš kao da je 60... Dok se snaga od 3,09 kW prenosi na put. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 12, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si uzivao. Dobro mi je poznat taj osecaj kada duva vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspomene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Decembar 13, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za petnaju, na takvoj sam polagao nekada davno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Decembar 16, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima.Nadam se da ce i u Novoj biti jos ovakvih avantura na Tomos-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 16, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Viktore da nisi slucajno sam radio restauraciju tog apn? Niklovao i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5338 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Astral jeste. Ima i vrlo lepa tema o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Decembar 18, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Da,licno rasklapao i sklapao. Jedino nisam farbao...Doduse jesam farbao ali samo male delove u crno. Kupio sam nove niklovane delove(korman, obruce tockova, auspuh, zadnji paktreger), a aluminijumske delove sam sam polirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura i jos lepsi motor. Lepo si me podsetio da i ja na prolece napravim nesto slicno. Inace imam APN4 '81god. kojeg mi je otac kupio kao novog, jos malo pa ce biti 42 godine u mom vlasnistvu. Mozda cemo se negde zajedno provozati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da hocemo. Svake godine imamo okupljanja, nekad u Vrscu, nekad u Subotici, Novom Sadu, Valjevu...Sredi motor pa da se vozikamo. Imamo jednog clana iz Panceva, verovatno si ga i video u gradu, vozi zeleni APN. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Decembar 27, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.12.2022. at 10:17, viktor1986 je napisao: Svake godine imamo okupljanja, nekad u Vrscu, nekad u Subotici, Novom Sadu, Valjevu...Sredi motor pa da se vozikamo. Neke od ovih, sigurno, znaš. Promenio Decembar 27, 2022 član feniks 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 35 Napisano Januar 6, 2023 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao klinac jedva sam čekao da me komša provoza neki krug na njemu. Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Februar 3, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.12.2022. at 10:17, viktor1986 je napisao: Nadam se da hocemo. Svake godine imamo okupljanja, nekad u Vrscu, nekad u Subotici, Novom Sadu, Valjevu...Sredi motor pa da se vozikamo. Imamo jednog clana iz Panceva, verovatno si ga i video u gradu, vozi zeleni APN. Jel postoji neka grupa na drustvenim mrezama? Kako da se informisem gde i kada su okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 3, 2023 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se temi... Ja sredjujem APN 6 84g za ove stvari i Colibri 59. g...tj radi ih clan Simon 69 pa se gledamo na skupovima. Inace mi se spremamo sa APNovima na prolece put Bihaca...u posetu aerodromu Zeljava 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Februar 5, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Postoji facebook grupa tomos forum srbija, na toj stranici cete naci informacije u vezi planiranih skupova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...