Boki Krupanj 5 Napisano Decembar 12, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, mnogo dobra destinacija i pisanje koje je docaralo u najboljoj meri vase uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 9.12.2022. at 20:26, Vroc-Kapo je napisao: Super mi je ovo, i ja bi s vama negdje :-) I ja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Doktorove putopise čitam u dahu, odjednom, sačekam da ga završi, jer ne mogu iščekivati nastavak. Doktore, malo je reći da vam je bilo fantastično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ostali tvoji putopisi fenomenalno odusevljava me kad je veca grupa tako dobro organizovana.Melem za dusu za ove hladne dane ,hvala sto si nam omogucio da uzivamo i podelimo radost sa ovog puta a imamo utisak kao da smo i mi bili deo grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan evo i treći put pročitah... bravo za celu ekipu... moju ekipu a bez mene ovog puta... bravo za putopis... dočarao si kao i uvek suštinu ture i moto priče i stila života 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 14, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra putopis,zbog posla morao sam ga malo ubrzati sa citanjem,ali cu ga sigurno procitati još jednom na tenane Dok pisem ovo citati, telefon pise provozati,,pa verujem da će i toga biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Decembar 18, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, tvojim putevima treba ići. Sta se sprema za 2023? ps. javi se ako te put nanese u Ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, svaka čast! Prvenstvo skidam kapu što ste uspeli 15oro da se uklopite, zatim organizacija za taj broj a onda ovaj putopis sa sve slikama i opisima sunčane grčke, što bi reko drugarov deda "prosto čuješ kako miriše" Doktorski, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Januar 27, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 27, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan potsetili ste i mene na 2009. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Za 20 dana se selim sa porodicom na Krit. Sluzba zahteva tako. Vas putopis cemo iskoristiti kao neki osnovni vodic sta obici u pocetnih par nedelja/mesec - dva dana. Hvala! Mozda i ja otvorim temu za godinu - dve, zavisi kada cemo nas boravak tamo okoncati, i pokusati detaljnije da priblizim ostrvo i zivot na njemu...ali sve u svoje vreme. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Cime se bavis,da zavrsim jos koji zanat,planiram penziju tamo provesti ali daleko,daleko jos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Niko u nekoj od ranijih tema sam odgovorio jednom od kolega...kako sam pasivni ucesnik foruma - aktivno citam, ali ne i doprinosim diskusijama, sigurno je vecini kolega promaklo to sto sam tada napisao, sto je sasvim ok i normalno. Master inzenjer elektrotehnike sam, specijalizovao se u oblasti energetike. Radio skoro 9 godina u nasem drzavnom preduzecu za prenos elektricne energije, a sada vec preko 3 godine u inostranstvu, skoro 4 - sto kao frilenser, sto kao stalno zaposleni. Trenutno sam inzenjer za testiranje i pustanje u rad HVDC (High Voltage DC) postrojenja i kao takav idem na Krit, jer se tu trenutno gradi veliko postrojenje za prenos elektricne energije sa Atike (poluostrvo na kom se nalazi Atina) na Krit, a u buducnosti u kontra smeru - sa Krita ka Atini, a u jos daljoj buducnosti i ka Kipru, pa preko Kipra ka mozda Izraelu ili Egiptu (EuroAsia i EuroAfrica Interconnector). Ako Vas zanima, na Google-u cete naci sve o tome. Tako da kao zaposleni i predstavnik multinacionalne kompanije idem na Krit, a i moja porodica sa mnom, naravno ...a i ovo cime se bavim sada mu dodje ko neki zanat, tako da samo napred 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5356 Napisano Avgust 12 Drug član, 1915 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zaljubićeš se u Krit! Ni jedno drugo grčko ostrvo ne može se porediti sa njim. Proveo sam tamo dva puta po par meseci, i jedva čekam da se opet vratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 652 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @živke iz Vasih usta u Bozije usi! Nadamo se da ce biti tako. Da smo supruga i ja sami, sigurno bi bilo tako, ali imamo i dva sina - 2 godine i 6 meseci, tako da nam je malo zao zbog njih sto se selimo. Nije tajna, zivimo u Svabiji, i tu gde smo trenutno je zona bez automobila u krugu od 1km, sa oko 10ak raznih parkova i igralista, prepuno zelenila, ozbiljna suma nam je na 500m od stana, vrlo lagan i miran zivot, apsolutno predvidiv. Stariji sin nam je odrastao u takvom okruzenju sa potpunom slobodom kretanja i bez ikakve bojazni da ce neko slucajno da naleti. Na Kritu nismo bili nikada, ali u ostatku Grcke kao i vecina nas - preko 10, 15 puta, tako da ocekujemo istu haoticnost, neuredjenost, ludnicu Ali kako zivimo neki polu - nomadski zivot vec duze vreme, spremni smo na sve izazove i radujemo im se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, saxomofon said: @živke iz Vasih usta u Bozije usi! Nadamo se da ce biti tako. Da smo supruga i ja sami, sigurno bi bilo tako, ali imamo i dva sina - 2 godine i 6 meseci, tako da nam je malo zao zbog njih sto se selimo. Nije tajna, zivimo u Svabiji, i tu gde smo trenutno je zona bez automobila u krugu od 1km, sa oko 10ak raznih parkova i igralista, prepuno zelenila, ozbiljna suma nam je na 500m od stana, vrlo lagan i miran zivot, apsolutno predvidiv. Stariji sin nam je odrastao u takvom okruzenju sa potpunom slobodom kretanja i bez ikakve bojazni da ce neko slucajno da naleti. Na Kritu nismo bili nikada, ali u ostatku Grcke kao i vecina nas - preko 10, 15 puta, tako da ocekujemo istu haoticnost, neuredjenost, ludnicu Ali kako zivimo neki polu - nomadski zivot vec duze vreme, spremni smo na sve izazove i radujemo im se Isto tako,samo meni kasno za inzinjerstvo,odavde pravo u penziju tamo,najkasnije.Hvala za info i cekamo utiske,srecno u nove pobede @saxomofon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @saxomofon moj dozivljaj Krita je da Krićani nisu grci Vredni, radni, ranoranioci, veseli, nasmeajni i tradicionalni. Zavidim ti na toj relokaciji, ako vam zafali IT kadra piši da se selim i ja. Ono je raj. Videćete i sami, jednostavno severna grčka i krit su nešto sasvim drugačije. Pocev od infrastrukutre, putevi, ljudi, nemam reči, oduševljen sam. Plaža koliko želiš, velikih, mali, urbanih, neurbanih, jug ostva je jedna takva nirvana koju moraš da doživiš. Jedino šta ume da bude nezgodno to je vetar. Ono što mi zovemo superćelijska oluja oni kažu "ah it's a windy today" Za pocetak je dovoljno da skines windy app i da upamtis da "raki" ide posle obroka a cipuro pre obroka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...