balkanlover70 690 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.6.2022. at 0:10, attila79 je napisao: U potrazi za nosačem telefona ,na korman ne ...gledao na KP ali bez uspeha ... Sent from my SM-N985F using Tapatalk Koji model trazis? mozda imam nesto što bi ti odgovaralo…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav nosač za BMW 1100 rt? Motor nema klasičan okrugli korman (cevasti) nego je debeo i nepravilnog oblika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 123 Napisano Jul 2, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan Koji model trazis? mozda imam nesto što bi ti odgovaralo….Hvala ti na ponudi ,u medjuvremenu posle uzaludne pretrage naručio Quad Lock Fork Stem Mount PRO pa sad čekam carinu da prodje samo. Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам купио прошле године на купујем продајем .Преузео сам носач изнад славије поред зграде комуналне полиције у Београду метални носач на корман GUB . Има више боја мој је црни са никлованом ручицом на шрафљење то јест дотезање до жељене ширине телефона . Све похвале може и да се ротира итд. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4361 Napisano Jul 6, 2022 Nemanja Stojanović, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/27/2022 at 11:13 PM, balkanlover70 said: Koji model trazis? mozda imam nesto što bi ti odgovaralo…. Tražim i ja, za iPhone 12 mini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1637 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Lidlu torbicu za korman za bicikl. Stavio sam tako da mi je jedan deo zaklonjen iza vizira. Presao do sad oko 1000 km sa njom i nije pokazala manjkavosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Skittles je napisao: Tražim i ja, za iPhone 12 mini? Koliko je “ ekran ? imam ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paksi 13 Napisano Jul 7, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli BN125 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim i ja, za iPhone 12 mini?Ja sam na aliexpress uzeo ovaj, dobijes masku za telefon i sam nosac nije losa stvarcica nesto nalik quadlock-u US $15.63 41% Off | Motorcycle Phone holder For iPhone 13 12 11Pro XsMax 8Plus SE Mountain Bike/Moto Mount Cell Phone Bag Stand With Shockproof Casehttps://a.aliexpress.com/_mrv4NHkSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 123 Napisano Jul 11, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4361 Napisano Jul 12, 2022 Nemanja Stojanović, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2022 at 6:24 PM, balkanlover70 said: Koliko je “ ekran ? imam ovakve Mislio sam da neko prodaje quad lock ovde Ali vidim da ću i ja da naručujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temuHitno potreban adapter za GPSZnam da ima u loisu, Aliexoressu itd ali ako mogu odmah da nadjem, moze i nesto slicno ovomeStefan0691081989 Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv uporedni test quadlock-a i jeftine verzije sa alija. Kome je engleski slabiji. Ispade da je sam drzac kopije bolji od originalnog quadlock-a. Vecu silu povlacenja je istrpeo. Ali je zato quadlock-ova nalepnica koja ide na fotrolu / telefon jaca od lepka na jeftinoj nalepnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim kineski quadlock, nikad bolji nosač nisam imao. Kopija verna originalu.. za duplo manje para.. Ja prezadovoljan..Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 31, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim kineski quadlock, nikad bolji nosač nisam imao. Kopija verna originalu.. za duplo manje para.. Ja prezadovoljan..Sent from my SM-A515F using TapatalkDaj link sa ali express a Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Avgust 31, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio sinoć ali nema više na stanju u toj radnji, evo ovaj ima na primer Universal Telefon Halterung Für MTB Fahrrad Mountainbike Mobile Halten Motorrad Roller Lenker Halterung Ständer Einstellen Sicherheit Lock| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Stefan Lone Wolf je napisao: Daj link sa ali express a Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Einfache Motorrad Fahrrad Telefon Halter Stehen Verstellbare Unterstützung Moto Quick Lock Fahrrad Lenker Halterung Für Xiaomi iPhone|Handy-Halter & Ständer| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ovde ima, ja poručio odavde. Stigao za 20 dana, a posle sam poručio i dodatne adaptere za telefon... Vrhunska stvar, jedino je malo nezgodno što moraš da nalepiš taj adapter na masku telefona. Jeste ona tanka, ali opet smeta kad nosiš telefon ovako. Zato sam ja kupio posebnu masku za quadlock, a posebnu za regularnu upotrebu telefona.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 179 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem korektan, a jeftin nosač za sraf na samoj vili za Hondu CBR650R posto me svi na forumu savetuju da ne nosim svoj telefon na motoru, a i na bolje opcije kao što je Quad lock ili SP svakako ne mogu jer nemaju futrole za Fold 3, pa onda a uzmem neki stari telefon samo za navigaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 179 Napisano Decembar 6, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ima kolega koji koriste nosac za telefon koji se kači na centralni sraf kao sa ove fotografije pa me zanima sta su opcije koje mogu da se koriste na sportskim motorima, a da budu praktične i sigurne zbog problema sa OIS i da ne zaklanjaju cajgere? Nigde nisam uspeo da pronađem ova iskustva pa rekoh da pokrenem temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8395 Napisano Decembar 6, 2022 Solo Rider, 3214 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imao na hondi cbr1000f. Iskustvo što moraš baš da oboriše pogled ako hoćeš nešto da vidiš. Baš loše tj. loš položajPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Mart 17, 2024 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas koristi neki nosač za one problematične telefone, tipa noviji Iphone i slično , kojima crkava optička stabilizacija ?Ja i dalje ne smem da ga stavim na nosač, a imam bar 5 razlicitih, uključujući i kineski quad lock. Svi su mi super radili na prošlom telefonu, ali nekako nemam poverenja u njih da stavim novi iPhone. Ima li neko provereni nosač koji koristi duže vreme i nema problem sa tim kvarom?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...