filipfg 844 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege i koleginice, Sa velikom tugom i zaljenjem vas obavestavam da nas je jutros u 7 sati napustio nas kolega i prijatelj Pedja. Pedja, bio si dobar i iskren covek, neka ti je laka zemlja i nadam se da u ces u carstvu Bozijem raditi ono sto si najvise i voleo da radis - a to je da vozis motor i druzis se sa ljudima. Sahrana je u petak 2.12. u 11:30 se napušta kapela na groblju Lešće. Promenio Novembar 30, 2022 član filipfg 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre čoveče? Šta pričaš? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Nole Bg said: Kako bre čoveče? Šta pričaš? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Pedja je jos 19.Jula imao izliv krvi u mozgu... Od tada je bio u komi i u teskom stanju, borio se sve do sada ali nazalost nije uspeo da se izvuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan O jbt, zbogom Pedja, nadam se da i gore voziš tvoju Yamahu nebeskim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Auu jbt da li je moguće. Zakleo bi se da sam ga video negde krajem leta dole u Marini u kafanici. .Laka ti zemlja dobri čoveče i široki putevi nebeskiPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je u petak 2.12. u 11:30 se napušta kapela na groblju Lešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 30, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Novembar 30, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Greote, fin je covek bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Novembar 30, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jbt u soku sam, bas smo bili dobri, retko dobar covek i majstor. Laka ti zemlja druze moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nažalost umiru ljudi a da ne dočekaju ni starije doba. Promenio Novembar 30, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4689 Napisano Novembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru dobri covece... Nadam se da si na nekom boljem mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 30, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10135 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj duši, široki mu putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakole 13 Napisano Novembar 30, 2022 U prolazu, 29 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Kawasaki 450LTD Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru prijatelju, ne mogu da verujem. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Peđu sam upoznao još dok je funkcionisala "Moto laboratorija", a i kasnije su nam se putevi često ukrštali. Prošle godine u Trebinju smo se baš lepo družili par dana, a poslednji put smo se sreli maja meseca ove godine. Neka mu Gospod podari večni spokoj. Promenio Novembar 30, 2022 član zika56 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Decembar 1, 2022 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Upoznali smo se jednom prilikom kad sam svratio u Moto laboratoriju. Retko fin čovek. Neka ti je laka zemlja, počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Decembar 1, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od kada vozim putne motore mislim da na prste jedne ruke mogu da nabrojim kada mi Pedja nije nameštao gume. Išao sam preko celog grada ne zato što nije bilo gde bliže, nego zato što sam voleo naše priče. Početkom jula mahnuli smo jedan drugom, ispade poslednji put. Ne znam šta da kažem, krivo mi je sto te nisam zagrlio tad, onako kako smo se pozdravljali uglavnom. Teška, teška vest... Ako je uteha, velika planirana putovanja si odvezao i stigao da pričaš o njima. Mnogo teška vest... Baš mi pada teško. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao, ali kad pogledah sliku sjetih se da smo se par puta zadesili "za stolom" na moto susretima..Naočare na vrh nosa, odavao je utisak vrlo smirenog čovjeka..Počivao u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 1, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem?! Neka mu je laka zelja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Neka je Pedjoniju laka zemlja, i siroki putevi nebeski. Porodici iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Decembar 1, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 1, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, hvala na uvek toplim recima, zanimljivim pricama, savetima... Hvala na svemu. Laka ti zemlja. Najbližima iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom dobri moj, hvala na svemu... Laka ti zemlja, saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...