slave74 5832 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2023 at 7:20 PM, cikamike said: Samo da potvrdim ovo, ti statusi su uglavnom vezani za Madjarsku i da dodam da se te UA...HU posiljke nikad nece ni moci pratiti u Srb, jer se radi o neregistrovanim posiljkama. Ja sam ih davno batalio (kad sam skontao da moze i po 2 meseca da prodje do isporuke). Dobra je vest da se AE Standar Shipping vratio i to cesto bude i Free. Salju ga isto na Madjare, ali kao registrovanu posiljku LA...HU. Sa njima nema problema, stizu za 2 do 3 nedelje kao nekad preko stare dobre SG poste.. Uglavnom ne idu na carinu i statusi se mogu se pratiti preko sajta Poste. Prate se te posiljke preko alija i onda preko posta pracenje tek kad udju u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom1 19 Napisano Octobar 29, 2023 We make noise, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Honda 80 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, slave74 je napisao: Prate se te posiljke preko alija i onda preko posta pracenje tek kad udju u Srbiju. Kao sto smo vec spomenuli, prate se samo LA..HU posiljke i vidljive su na sajtu nase poste dok ove UA..HU ne, one su neregistrovane posiljke i ne mozes ih pratiti ovde u Srb niti iz poste dobiti informacije o njima (vise puta pokusao u lokalnoj posti i glavnoj posti u Bg-u da saznam gde mi je UA..HU) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Fantom1 said: Kao sto smo vec spomenuli, prate se samo LA..HU posiljke i vidljive su na sajtu nase poste dok ove UA..HU ne, one su neregistrovane posiljke i ne mozes ih pratiti ovde u Srb niti iz poste dobiti informacije o njima (vise puta pokusao u lokalnoj posti i glavnoj posti u Bg-u da saznam gde mi je UA..HU) U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1190 Napisano Novembar 14, 2023 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Cekam 10tak paketa vec mesec i po dana. Posta strajkuje pa verovatno zato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6129 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene 19 na cekanju, nadam se da ce stici i da posta nece zajebati nesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4185 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče stigao jedan (od 10ak) paket, ni oni u pošti ne znaju kako....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3978 Napisano Novembar 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja za Dan samaca 11.11. poručio za 700€ kamere za auto i motor, valjda će da stignu do kraja godine Edit: Nisam našao opciju za skuplju poštarinu ili sam je prevideo,a nisam ni znao da pošta štrajkuje. Promenio Novembar 14, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 14, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobio poruku da je jedan paket u paketomatu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Novembar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigao jedan paket od 6-7 koje imam, nisam se nadao dok je štrajk.. i kad nije štrajk poštari budi diskutabilni, jednom me je drugar zvao da dodjem po 12 paketa koje su gurali u ormarić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad bila do pošte, kažu imaju 10 vreća, jedna po jedna se otvara, tako da ono, kad dođem na red, tad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Novembar 14, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni stigao jedan paket, od 5 koji su stigli, pre desetak dana - paketoman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce i meni cekam "oridjidji" masku za iphone i jos neke sitnice. A racuni nam stizu kako kad. Evo dva stigla za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Novembar 14, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, doktor je napisao: Upravo dobio poruku da je jedan paket u paketomatu. Kako dodjes do toga da ostave u paketomatu? Jel ima opcija ili posta svojevoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pošta svojevoljno. I pošalju ti obaveštenje na broj koji je naveden na paketu.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2103 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 785 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Тако и мени стиже, две ми донесу, па ми стигне порука за пакетомат, па једну донесу, две поруке за пакетомат. Како им се ћефне тако раде, изгледа… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 15, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, ser said: Kako dodjes do toga da ostave u paketomatu? Jel ima opcija ili posta svojevoljno? Evo @Bokes je odgovorio. Danas mi je stigla poruka za još jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan U NS nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 pošiljki čeka 7 dana na disput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Novembar 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Немања said: Тако и мени стиже, две ми донесу, па ми стигне порука за пакетомат, па једну донесу, две поруке за пакетомат. Како им се ћефне тако раде, изгледа… Zavisi ko je kada u pošti. Oni što su na neodređeno, štrajkuju i ne rade. Oni što su pod ugovorom od 6 ili 12 meseci, moraju da rade, jasno vam je i zašto. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: 2 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U bre. Stizale su mi stvari i posle 5 meseci… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I meni, al se lako navikli da brzo stize sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1561 Napisano Decembar 7, 2023 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca stigao paket danas, bar je krenulo. Na čekanju još 5-6 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 7, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Narucio 2 paketa u oktobru,jedan stigao prosle nedelje ali stim sto postar je odneo nekom tamo liku u drugoj ulici,sreca,pa lik posten pa me zvao da mi javi da je paket kod njega,a drugi stigao pre 2dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...