matori351 291 Napisano Decembar 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče okupljanja pre vrtića - benzinska pumpa na početku Ugrinovačke je meni OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Decembar 9, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se za odlazak u vrtić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja mozda stizem za vrtic, malo mi je frka zbog posla, a i skroz sam na drugom kraju grada tako da je dolazak pod znakom pitanja. Isao sam danas u motoland i ostavio donaciju, a odelo reciklirao od prosle godine, nema potrebe da se baca pa uzima novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Decembar 11, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne mogu da se pridruzim voznji do vrtica zbog posla ... Ostavila sam juce donaciju u Dukatiju ali nisam uzela odelo jer imam haljinicu .. ako nekom treba dodatno neka uzme i pozove na Gordanu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Decembar 11, 2022 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dodatno da uzmem haljinicu? Ne znam kako bi se uvukao u nju 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Decembar 11, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan malo je rano za radovanje ali nadamo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10135 Napisano Decembar 11, 2022 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne pada jaka kiša. Nije isto pokisnuti na +20°, 30 ° C, i na +4°, 5° C. O snegu da ne pričam... Inače, ne smeta mi minus, samo da je suvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Шта се дешава са БЈ Бикерс журком? Јел ће бити ове године? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Decembar 12, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2022. at 9:43, Arakis je napisao: Dodatno da uzmem haljinicu? Ne znam kako bi se uvukao u nju Neeeeee haljinicu nego odelo dobri čika Rajko ali dam ti je da probas ako želiš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Decembar 12, 2022 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Blaza je napisao: Samo da ne pada jaka kiša. Nije isto pokisnuti na +20°, 30 ° C, i na +4°, 5° C. O snegu da ne pričam... Inače, ne smeta mi minus, samo da je suvo. Realno koga zabole kakvo ce vreme da bude. Idem vec duze vreme npr od 2012god i bilo je svakakvog vremena sto svakako nije bio razlog da se neide. Dakle taj dan se i negleda kroz prozor, Zena i ja obucemo odelca i polako :-) cilj je jedan, ne da se ja vozikam i niko me nepita da li mi se ide taj dan vec da se stavi osmeh na lice onoj mucenoj deci. A ostatak godine i celu sledecu godinu se onda pitam koji dan hocu a koji necu da idem 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3767 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Onda @Arakismora da brije noge. Promenio Decembar 12, 2022 član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Decembar 12, 2022 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 12, 2022 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, VR46 je napisao: Шта се дешава са БЈ Бикерс журком? Јел ће бити ове године? Ove godine, na žalost, nećemo imati žurku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Decembar 12, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.12.2022. at 10:25, Zombi011 je napisao: Pošto mi je ovo prvo učestvovanje, interesujeme šta se dešava ako krene kiša/sneg? Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Za prve ili druge moto Deda Mrazove je bilo pola metra snega i minus 5. Pokušaću da nađem neku fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobih zeleno svetlo za izlazak s posla za Četvrtak za akciju vrtić. Otićiću ranije na posao, ostati duže posle, svima dobro. Izostaću s akcije baš ako bude neki potop, kiša. Jer ni zimsku opremu nemam, a kamoli kišnu. Ostaje da se skupimo u dnu Ugrinovačke na maloj NIS pumpi? Vreme? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Decembar 13, 2022 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, radim vrlo vazan sastanak bas u cetvrtak pa ne mogu doci. Zelim vam toplo vreme i suv asfalt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10135 Napisano Decembar 13, 2022 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, the_doctor je napisao: Ostaje da se skupimo u dnu Ugrinovačke na maloj NIS pumpi? Vreme? I ja se nadam da ću doći. Meni je problem što u 5 ujutro treba da sednem na motor, odem na posao, "pokušam" da se izvučem posle 8... Ako je sastanak u vrtiću u 09:30 h, da se nađemo u 9. A šta ćemo za poklone, za vrtić ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 13, 2022 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za vrtić treba samo neke sitne slatkiše da ponesemo, tipa bananice... Oni će po nama da pošalju svoje poklone za decu u Sremčici. Svakako javljam sutra u toku dana satnicu i lokaciju gde se nalazimo ujutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 13, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 24. 12 ispred skupstine, k'o i obicno. Donacija uplacena. Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Decembar 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pablo je napisao: Za vrtić treba samo neke sitne slatkiše da ponesemo, tipa bananice... Oni će po nama da pošalju svoje poklone za decu u Sremčici. Svakako javljam sutra u toku dana satnicu i lokaciju gde se nalazimo ujutro. bananice spremne ... a i ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Decembar 14, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto neko rece zivim blizu ali radim daleko ali ipak cu se izvuci u cetvrtak. Dolazim i ja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Decembar 14, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan E jel sutra za vrtic nosimo odela deda mraza i kad i gde se skupljamo? Zna li se na kraju koliko nas ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10135 Napisano Decembar 14, 2022 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam i ja 50-tak bananica, nisam (zbog posla) imao vremena da tražim neke kese za paketiće. Predaću onom ko bude vođa puta, u kutiji, ili kesi. To znači da sam spreman da se sutra pojavim na NIS pumpi do 9 ujutro, samo da mi se nešto ne zakomplikuje na poslu. To je ona mala pumpa kod tehničog Sunce ? Tehnički Pregledi SUNCE https://maps.app.goo.gl/T4gPS9NRsQwcEoqA6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 14, 2022 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onda u 9h da se nađemo na toj NIS pumpi i da krenemo u 9:20h pošto je vrtić na 5-6 minuta odatle. U vrtiću će biti oko 60tak dece, tako da treba da im ponesemo poneki slatkiš (bombona, bananica) koje ćemo im dati direktno. Dopišite se na spisak ko dolazi sutra: 1. Pablo 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...