Jump to content

Moto Zajednica

Samo brda

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: tražim

Zdravo ekipa. Dobio sam kritiku da se nisam predstavio pre postavljanja prve teme, pa da vidim da li će ovo ispraviti grešku u koracima. 

Rođen sam dok je Tito bio živ. Adresa mi je Beogradska ali mnogo sam u južnoj Srbiji kada nisam u tuđini. Motorom želim ići u avanture, isključivo tamo gde ne mogu kolima, a to je po njivama, šumama, brdima, planinama, ali prinudno nešto malo i po asfaltnim putevima koji spajaju te njive, šume, brda...

Do sada sam vozio samo skutere na letovanju u Grčkoj (više stotina kilometara), i ove jeseni 140km Apencem offroad.  APN sam kupio za upoznavanje sa kvačilom i offroad vožnjom, i prevazišao sam njegove mogućnosti u manje od 10 dana, tako da sada tražim neki lagani ali žilavi enduro koji može da izdrži maksimalno maltretiranje kome će biti izložen od strane mene surovog i nezasitog avanturiste. 

Promenio član djg
  • Sviđa mi se 6
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 330 postova
  • Motocikl: Downtown 300i

Pozdrav i dobrodosao. 

Ima ljudi ovde koji  voze off, nadam se da ce ti se javiti. Do tad mozes pogledati recimo CRF 300L Hondin. Sa njim mozes ici asfaltom dokle treba, a onda ga terati po brdima. Ima i dosta informacija o njemu na forumu. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2972 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Dobro dosao i ne zamjeri, ima likova koji udju na forum samo da bi uzeli neku korisnu informaciju za njih i cao. Kada zelis da od nekog nesto uzmes red je i da bar znamo kome pomazemo, a ako i ti nekome pomognes jos bolje. Da nije tako ne bi bilo ni smisla ulaziti na forum.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja