grdoje 24 Napisano April 30 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Milanezi said: Danas pazario 800-ku RE verzija, nadam se u toku sledeće nedelje preuzimanje. Gde si je kupio? U Eurosumaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano April 30 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod našeg @slobasuper9, najjači trgovac u okolini, a i šire 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 13 Napisano April 30 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećno!Bićeš zadovoljan motorom. 16000km za 1god i 8 meseci bez ikakvih problema. Grejanje desne noge me jedino živcira ali navikao sam.Sent from my REA-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano April 30 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ovo mi je peti V-Strom, znam šta da očekujem otprilike, klasičan primer Japanskog motora. Vozio sam 800-ku, ono što je falilo na 650 ovaj to ima, unapredjen svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 24 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2026 at 9:05 AM, Milanezi said: Da, kod našeg @slobasuper9, najjači trgovac u okolini, a i šire Super. I ja planiram tamo da ga kupim. Kad sam bio u prodavnici pred moto sajam, nisam upoznao Slobu (bar mislim da to nije bio Sloba), vec neki mladji momak koji mi je isto sve lepo objasnio i dao opcije za kredit. Tada nisam uzeo motor jer su bili, kako je rekao, u putu i da ce biti tek u maju u prodavnici. Pricam o 800 RE verziji. Koliko kontam, sad su ih vec dobili i mogao bih se opet "prosetati" do njih. Bas ti je lepa boja motora i da te sluzi bez ikakvih problema . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano Maj 3 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate! Ima još 2 boje za ovu road verziju, mat siva-crna sa fluo detaljima i silver. Ja sam odmah znao da ću ovu crvenu, volim kad su "jače" boje na motoru, a i nisam imao crvenog :)) Sloba je isto mladji momak, k'o tinejdžer :)) Sa srećom, da pazariš što pre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano Maj 15 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Odvezoh ga danas, doduše u kombiju Sutra rega i kačenje opreme, a onda vožnjaaaa. Hvala Andriji i Slobi na svemu, maksimalno korektni kao i uvek, svaka preporuka Hvala i mom drugu @Наш koji je bio od pomoći ceo dan. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23805 Napisano Maj 15 Integrisan, 7700 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 193 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Срећно ти пресељење у ову тему Да те рага служи као и мања јој браћа и да те увек срећног и насмејаног врати кући! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2237 Napisano Maj 15 Drug član, 933 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke nek te služi ko stare 650 ke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 460 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Pridruzujem se cestitkama. Evo vec druga sezona na plavom 800, doslo vreme i za nove gume Ako te sta interesuje slobodno pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 13 Napisano Maj 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Šta planiraš da staviš?Kod mene sam pre mesec dana montirao Road 6.Sent from my REA-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 24 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj masini :-). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 460 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Kosovic Upravo te Do sada sam vozio Anaky Adventure, Pilot 4, Pilot 5...ali 6 jos ne. Kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 13 Napisano Maj 19 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lično sam oduševljen.Moguće da je zato što su nove ali baš lepo drže, nisam imao nigde osećaj da će da mi klizne motor (sa starima je već bilo da gas u krivini hoće da zaigra).Sent from my REA-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano Nedelja u 20:05 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Prodje 10-ak dana od preuzimanja, registrovao sam ljubimca prošle nedelje (36 000 din), a ovaj vikend sam iskoristio da se malo bolje i bliže upoznamo. Juče sam imao slobodno prepodne pa napravih krug nekih 200 km, a danas sam mu posvetio malo više vremena i odvezosmo 450 km. Obišao sam Goč, Kopaonik i još ponešto izmedju i sa strane Nakupio sam malo i gradskih kilometara, mislim da smo sveukupno na nekih 800, još malo do prvog servisa. Malo o utiscima, šta mi se svidelo, šta nije i kako sam ga ja doživeo. V Strom 800 je bio moj drugi izbor za kupovinu, prvi je bio Guzzi V85TT kojeg sam pošao da kupim taj dan i posle još jedne test vožnje (1.5h) odlučio da ipak neće u garažu. Zasmetalo mi je ponovo par stvari kod njega i nisam želeo da se navikavam i pravim kompromise. Ali Gucika nije tema pa se vraćam na Stromčeta. Njega sam imao prilike da probam, na kratko svega par km ali mi se sa prvim kilometrima svidela agilnost i snaga i on je bio taj drugi pik. Elem, 800-ka je u većini stvari doradjeni 650 iako i nemaju nekih sličnosti, kako mehaničkih tako i estetskih. Ali je kao celina unapredjen na svim poljima. Agregat je ono što se meni najviše svidelo kod ovog motora. Tako je elastičan i vuče bukvalno iz svih obrtaja i stepena prenosa. Serpentine i spore okuke lagano prolazi 3-om brzinom, namerno ga zagušim, dam gas i on razvuče kao žvaku, odeee. Neverovatno kako su ga dobro napravili, ceo dan sam se igrao sa gasom I ostatak motocikla je odličan, upravljivost kao i na 650 izuzetna, sa lakoćom se obara i vozi. Kočnice takodje odlične, vidim da se razlikuju na ovom običnom modelu i DE verziji. Zaštita od vetra je onako, i na 650 sam vozio sa fabričkim vizirom (182cm), mislim da ću i na ovom ostaviti fabrički, za sada. Vibracije koje se spominju postoje ali meni nisu vredne pažnje. Osete se na desnom fuzasteru malo ali kažem ništa da bi mi zasmetalo. Ono što mi je zasmetalo najviše je zamućenje na retrovizorima od tih vibracija. Vibracije se osete i na ručicama kvačila i kočnice, ja držim po 2 prsta na obe poluge i osetim da ima tih sitnih vibracija. Bilo je reči i oko grejanja,u farmericama sam osetio u gradskoj vožnji kod desnog fuzastera toplotu, ništa strašno. U moto pantalonama tek nisam osetio niti da mi je zasmetalo. Ventilator se pali relativno često, minut rada u mestu i upaliće ga. Na 650 je upalio možda 5 puta za skoro 15 godina. Položaj vozača je takodje dobar iako mi se u početku nije tako činilo. Kao da vozim naked-a, najpribližniji položaj kao na traceru 900, možda ću dodati podizače od 3 cm. Instrument tabla je odlična, lako čitljiva, ima više modova i podešavanja iako sam više ljubitelj analognih satova. Gume su neke Dunlop, solidne. Nabacio sam mu tank torbu, centralni štender, nosač za telefon. Planiram još zadnji kofer i to mu je to za sada. Želim da se vozim što više Uglavnom, prezadovoljan sam izborom i mislim da je prava zamena za 650 Pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 24 Napisano Ponedeljak u 06:05 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Milanezi said: Prodje 10-ak dana od preuzimanja, registrovao sam ljubimca prošle nedelje (36 000 din), a ovaj vikend sam iskoristio da se malo bolje i bliže upoznamo. Juče sam imao slobodno prepodne pa napravih krug nekih 200 km, a danas sam mu posvetio malo više vremena i odvezosmo 450 km. Obišao sam Goč, Kopaonik i još ponešto izmedju i sa strane Nakupio sam malo i gradskih kilometara, mislim da smo sveukupno na nekih 800, još malo do prvog servisa. Malo o utiscima, šta mi se svidelo, šta nije i kako sam ga ja doživeo. V Strom 800 je bio moj drugi izbor za kupovinu, prvi je bio Guzzi V85TT kojeg sam pošao da kupim taj dan i posle još jedne test vožnje (1.5h) odlučio da ipak neće u garažu. Zasmetalo mi je ponovo par stvari kod njega i nisam želeo da se navikavam i pravim kompromise. Ali Gucika nije tema pa se vraćam na Stromčeta. Njega sam imao prilike da probam, na kratko svega par km ali mi se sa prvim kilometrima svidela agilnost i snaga i on je bio taj drugi pik. Elem, 800-ka je u većini stvari doradjeni 650 iako i nemaju nekih sličnosti, kako mehaničkih tako i estetskih. Ali je kao celina unapredjen na svim poljima. Agregat je ono što se meni najviše svidelo kod ovog motora. Tako je elastičan i vuče bukvalno iz svih obrtaja i stepena prenosa. Serpentine i spore okuke lagano prolazi 3-om brzinom, namerno ga zagušim, dam gas i on razvuče kao žvaku, odeee. Neverovatno kako su ga dobro napravili, ceo dan sam se igrao sa gasom I ostatak motocikla je odličan, upravljivost kao i na 650 izuzetna, sa lakoćom se obara i vozi. Kočnice takodje odlične, vidim da se razlikuju na ovom običnom modelu i DE verziji. Zaštita od vetra je onako, i na 650 sam vozio sa fabričkim vizirom (182cm), mislim da ću i na ovom ostaviti fabrički, za sada. Vibracije koje se spominju postoje ali meni nisu vredne pažnje. Osete se na desnom fuzasteru malo ali kažem ništa da bi mi zasmetalo. Ono što mi je zasmetalo najviše je zamućenje na retrovizorima od tih vibracija. Vibracije se osete i na ručicama kvačila i kočnice, ja držim po 2 prsta na obe poluge i osetim da ima tih sitnih vibracija. Bilo je reči i oko grejanja,u farmericama sam osetio u gradskoj vožnji kod desnog fuzastera toplotu, ništa strašno. U moto pantalonama tek nisam osetio niti da mi je zasmetalo. Ventilator se pali relativno često, minut rada u mestu i upaliće ga. Na 650 je upalio možda 5 puta za skoro 15 godina. Položaj vozača je takodje dobar iako mi se u početku nije tako činilo. Kao da vozim naked-a, najpribližniji položaj kao na traceru 900, možda ću dodati podizače od 3 cm. Instrument tabla je odlična, lako čitljiva, ima više modova i podešavanja iako sam više ljubitelj analognih satova. Gume su neke Dunlop, solidne. Nabacio sam mu tank torbu, centralni štender, nosač za telefon. Planiram još zadnji kofer i to mu je to za sada. Želim da se vozim što više Uglavnom, prezadovoljan sam izborom i mislim da je prava zamena za 650 Pozdrav Lepo si ga opisao. Citam opremu koju ces da dodas, je l' si kontao roll barove da stavis? Kolika ti je bila potrosnja? Jeste da je motor jos uvek u razradi, ali cisto koji ti je bio prosek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2797 Napisano Ponedeljak u 06:36 Drug član, 1662 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam planirao crash bar da stavim. Zaboravih da pomenem potrošnju, još jedan plus za 800-ku. Troši mi identično kao i 650, oko 4.5L neke normalne vožnje. Mislim da je bila i nešto niža. Razradjujem ga, par puta sam ga i pustio u obrtaje ali i nema neke potrebe, za magistralne puteve na 5000-5500 je sasvim ok. Jesi li ti pazario? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 460 Napisano Ponedeljak u 09:04 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @MilaneziSlazeme se sa opisom i potvrdjujem iz licnog iskustva sve napisano. Obrati paznju na OEM gume, menu su bile ok do 5k km. Posle toga su bas pocele da klizaju u krivini, toliko da sam resio da ih zamenim ranije nego bilo koje druge. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...