grdoje 24 Napisano April 30 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Milanezi said: Danas pazario 800-ku RE verzija, nadam se u toku sledeće nedelje preuzimanje. Gde si je kupio? U Eurosumaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2786 Napisano April 30 Drug član, 1660 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod našeg @slobasuper9, najjači trgovac u okolini, a i šire 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 12 Napisano April 30 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećno!Bićeš zadovoljan motorom. 16000km za 1god i 8 meseci bez ikakvih problema. Grejanje desne noge me jedino živcira ali navikao sam.Sent from my REA-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2786 Napisano April 30 Drug član, 1660 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ovo mi je peti V-Strom, znam šta da očekujem otprilike, klasičan primer Japanskog motora. Vozio sam 800-ku, ono što je falilo na 650 ovaj to ima, unapredjen svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 24 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2026 at 9:05 AM, Milanezi said: Da, kod našeg @slobasuper9, najjači trgovac u okolini, a i šire Super. I ja planiram tamo da ga kupim. Kad sam bio u prodavnici pred moto sajam, nisam upoznao Slobu (bar mislim da to nije bio Sloba), vec neki mladji momak koji mi je isto sve lepo objasnio i dao opcije za kredit. Tada nisam uzeo motor jer su bili, kako je rekao, u putu i da ce biti tek u maju u prodavnici. Pricam o 800 RE verziji. Koliko kontam, sad su ih vec dobili i mogao bih se opet "prosetati" do njih. Bas ti je lepa boja motora i da te sluzi bez ikakvih problema . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2786 Napisano Maj 3 Drug član, 1660 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate! Ima još 2 boje za ovu road verziju, mat siva-crna sa fluo detaljima i silver. Ja sam odmah znao da ću ovu crvenu, volim kad su "jače" boje na motoru, a i nisam imao crvenog :)) Sloba je isto mladji momak, k'o tinejdžer :)) Sa srećom, da pazariš što pre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2786 Napisano Petak u 14:41 Drug član, 1660 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Odvezoh ga danas, doduše u kombiju Sutra rega i kačenje opreme, a onda vožnjaaaa. Hvala Andriji i Slobi na svemu, maksimalno korektni kao i uvek, svaka preporuka Hvala i mom drugu @Наш koji je bio od pomoći ceo dan. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23690 Napisano Petak u 14:47 Integrisan, 7662 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 193 Napisano Petak u 15:06 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Срећно ти пресељење у ову тему Да те рага служи као и мања јој браћа и да те увек срећног и насмејаног врати кући! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2226 Napisano Petak u 15:23 Drug član, 928 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke nek te služi ko stare 650 ke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 451 Napisano juče u 05:55 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Pridruzujem se cestitkama. Evo vec druga sezona na plavom 800, doslo vreme i za nove gume Ako te sta interesuje slobodno pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 12 Napisano juče u 05:59 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Šta planiraš da staviš?Kod mene sam pre mesec dana montirao Road 6.Sent from my REA-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 24 Napisano juče u 07:44 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj masini :-). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 451 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Kosovic Upravo te Do sada sam vozio Anaky Adventure, Pilot 4, Pilot 5...ali 6 jos ne. Kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 12 Napisano pre 7 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lično sam oduševljen.Moguće da je zato što su nove ali baš lepo drže, nisam imao nigde osećaj da će da mi klizne motor (sa starima je već bilo da gas u krivini hoće da zaigra).Sent from my REA-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...