Jump to content

Moto Zajednica

Moto sport vesti za sezonu 2023

Recommended Posts

• Ne silazi, 6515 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ja mislim da japanci jednostavno ne žele da učestvuju u "bivšim" stvarima...i da odavno imaju projekte i rešenja za 21. vek. Na kraju krajeva puno toga je već u upotrebi, a to što se više ne ističu u trkanju, to je jednostavno rezultat slabije zainteresovanosti. Suzuki je bio iskren (koliko to japanac može da bude) pa presekao sekirom preko panja..

Livio Suppo je u jednom skorijem intervjuu provukao tezu da postoje velike šanse da GP izgubi i Hondu i Yamahu...naročito ako sva ta muka više ne interesuje nikoga.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Supo je ovo pričao poslije jedne trke a sad poslije još dvije trke se vidi da je isapo budaletina. Po njegovoj računici je do sad trebalo pola da ih izgine a druga polovina da bude nepokretna. Ima i tačnih stvari koje su činjenice kao uticaj aerodinamike a ove njegove pretpostvke su kao i bidžejbajkerska palamuđenja, ostario..

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Pošto??

Edit:
Screenshot_2023-04-18-21-09-43-948_com.android.chrome.thumb.jpg.1abdc829075cd58b5ea024a5864f8d05.jpg
Prošle godine je smeštaj u šatoru bio 270e karte čini mi se i skuplje

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000
Pre 4 sati, dvlns je napisao:

Misano je bacanje para ici na tribinu. Idi na travu ko covek em sedis na njojzi em oko tebe ljudi puse istu :) 

Meni lično je glupost bacanje para na tribine. Na travi je bolja i opuštenija zabava a pogled ništa lošiji....čak ume biti i bolji.

U Muđelu smo za nedelju platili 90 eura ulaz, bili na brdu kod Casanove. Atmosfera za 10, pogled na (cele) krivine 4,5,6,7,8,9,10, 11 i 15 a za ostalo ima ekran. Sada je cena za 2 dana 160 eura.

A sa tribine Poggio Secco vide krivine 2,3 i 4 a ostalo preko ekrana. A cena 270 eura.

Za šta? Za plastične stolice? 

Meni lično, to je čisto "pomodarstvo". Dođu na trku u cipelicama i košuljicama, smeste cenjena dupeta u plastične stolice, metalna konstrukcija im daje divan hlad i sa uživanjem isprate celu Gp trku. 

Tako je barem bilo te godine kad smo bili u Mugelu. Na brdu gužva od jutra za sve klase, a tribine prazne do 13h. Uživanje, kuliranje i druženje na brdu bilo ekstra. Čak smo imali i ekstra ribu - komšinicu koja se do podneva napila pa je posle bljuvala više puta. Kažem, atmosfera čista 10  :haha1:

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Integrisan, 8299 postova

Meni je to sve oko trke, zanimljivo skoro kao i trke. A toga nema ni 5% na tribinama. 

Edit : ovim ne sprečavam ktm da mi pokloni 2 karte za tribine za red bull ring! :D

Promenio član severian
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 825 postova
  • Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1

Sve je to istina, ali hajde se ti usudi da razocaras zenu koja ti kupi za rodjendan karte za tribinu misleci da je to najbolja varijanta :D 

• Integrisan, 8299 postova

Što je najgore, sada moraš i trku da gledaš sa njom ;)

... 

Zezam se, u mom slučaju žena je 3x veći zaljubljenik, prati sve kategorije svih takmičenja, karijere zna od ruki kupa, svaku trku nw tv gleda u dresu svog pulena, kada bih samo dao ideju da ne mora možda na vreme da se stigne na stazu za fp1 po velikoj kiši, dobio bih durenje ceo dan i tako... 

• Sviđa mi se 2
  • Haha 3

• Drug član, 2982 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
On 4/19/2023 at 4:03 PM, Djeneral said:

Meni lično je glupost bacanje para na tribine. Na travi je bolja i opuštenija zabava a pogled ništa lošiji....čak ume biti i bolji.

U Muđelu smo za nedelju platili 90 eura ulaz, bili na brdu kod Casanove. Atmosfera za 10, pogled na (cele) krivine 4,5,6,7,8,9,10, 11 i 15 a za ostalo ima ekran. Sada je cena za 2 dana 160 eura.

A sa tribine Poggio Secco vide krivine 2,3 i 4 a ostalo preko ekrana. A cena 270 eura.

Za šta? Za plastične stolice? 

Meni lično, to je čisto "pomodarstvo". Dođu na trku u cipelicama i košuljicama, smeste cenjena dupeta u plastične stolice, metalna konstrukcija im daje divan hlad i sa uživanjem isprate celu Gp trku. 

Tako je barem bilo te godine kad smo bili u Mugelu. Na brdu gužva od jutra za sve klase, a tribine prazne do 13h. Uživanje, kuliranje i druženje na brdu bilo ekstra. Čak smo imali i ekstra ribu - komšinicu koja se do podneva napila pa je posle bljuvala više puta. Kažem, atmosfera čista 10  :haha1:

Od trke u Brnu jedino mi je u sećanju ostao kamp uz stazu ta 4 dana .. ono je na nivou naučne beletristike. 

• Integrisan, 13017 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Interesovanja u mladih su se generalno (u zapadnom i "zapadnom" svetu) jako promenila. Vozila su prestala da budu predmet žudnje i interesovanja. Mladi u Japanu čak ni za seks nisu zainteresovani već isključivo za samoprezentaciju na digitalnim platformama. Motori, automobili, trke... apsolutno nerazumljivi pojmovi. 

• Podržavam 2

• Integrisan, 13017 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Možda može još po nešto da se iscedi iz globalnog juga ali bi potezi morali brzo i precizno da se povlače jer i tamo stiže sterilizacija.

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow
Pre 2 sati, to crank je napisao:

... Arapi, Crnci i Kinezi...

A u kafanu 

• Andragog, 4958 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS
pre 53 minuta, BRACO je napisao:

A u kafanu 

.... ...... ћуту пушу пролазнике гледу

Promenio član srbac

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja