Tumbe 3243 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2023. at 19:20, Skittles je napisao: Ti onda prvi na dole I stavi ličnu kartu u zube... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 10. 2023. at 22:01, ПИпезос je napisao: Ако уклопим Potrudi se ako možeš. Stvarno je specifična priča ta Ostrvica. Jedinstvena. Totalno drugačije od ostalih moto druženja. I sve je nekako opušteno... Šarolik profil ljudi, dosta naših kolega koji su sedma decenija, ali sa dečačkim osmehom i entuzijazmom... Vredi sve istrpeti (kišu, hladnoću, ma sve) zarad toga dana provedenog tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eeee... Gde baš 11.11... Nakon slika od prošle godine čekam kada će se ponovo ići Uživajte, ko bude išao, nadam se u velikom broju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Tumbe je napisao: Potrudi se ako možeš. Stvarno je specifična priča ta Ostrvica. Jedinstvena. Totalno drugačije od ostalih moto druženja. I sve je nekako opušteno... Šarolik profil ljudi, dosta naših kolega koji su sedma decenija, ali sa dečačkim osmehom i entuzijazmom... Vredi sve istrpeti (kišu, hladnoću, ma sve) zarad toga dana provedenog tamo. Знају поједини са форума у ком сам ја проблему (супругино здравствено стање), па ми је се то још уско везано са послом да ли могу обезбедити радну замену за суботу ако супруга не буде била радно способна да издржи цео дан на послу а пошто сам још из новог сада баш ми није мило да се возикам толику трасу у новембру па онда морам да си обезбедим и замену за петак поподне да дођем до места за ноћење, ноћио бих свакако код кумова у Стублинама, то ми је неких 33 км од места окупљања па уз остало дневно возикање ми се уклапа у оно што се може поднети ... да није болести а женче ми је јако флексибилно и има разумевања, било би оде ја до кумова и тамо мало по околини Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 26, 2023 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Više godina unazad razmišljam o ovom događaju i nikako da se slože kockice. Okupljanje je, uglavnom, dosta rano a meni je daleko da krenem iz Sombora u 6 ujutro. Uglavnom je, dve godine unazad, ujutro bila magla. Nadam se da će ovo lepo vreme da potraje do tog 11.11.pa da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je iz Novog Sada potaman. Krenem u 7:00h i eto me. Samo da vreme dozvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zainteresovan, gde je start - tj. okupljanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Octobar 26, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, pajja je napisao: i ja sam zainteresovan, gde je start - tj. okupljanje ? Dis-ov parking Lazarevac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kada je obično povratak / kraj druženja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se pojedu ustipci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompanijsku proslavu sa nekih 50ak žena i ne smem da propustim. Ako se razilazimo u neko ok vreme (za mene), možda se priključim ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti Ostrvicu, hajmo na proslavu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 26, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, QmBGD said: Imam kompanijsku proslavu sa nekih 50ak žena i ne smem da propustim. Ako se razilazimo u neko ok vreme (za mene), možda se priključim ipak. Biće Ostrvica i sledeće godine, dolazimo na proslavu! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1814 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih jako voleo da se priključim. Ali ne mogu obećati u ovom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, QmBGD je napisao: Imam kompanijsku proslavu sa nekih 50ak žena i ne smem da propustim. Ako se razilazimo u neko ok vreme (za mene), možda se priključim ipak. А не зовеш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Octobar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da sad nije problem da se penješ Promenio Octobar 26, 2023 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jel definitivno datum 11.11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak ne mogu tada. Sad se setih da je rodjenoj sestri tada slava. Velika steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ske je napisao: Jel definitivno datum 11.11? Jeste drug. Dugo već je 2. subota u novembru. Moram sutra javiti Lalajku da se oglasi zvanično... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Smarate.Nisam tu.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, m.milivojevic je napisao: Smarate A voleo bi da jesi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Za dan dva će sve pojasniti Lalajko. Tako mi napisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Octobar 27, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, m.milivojevic je napisao: Smarate. Nisam tu. Sent from my iPhone using Tapatalk Onda ćemo pojesti i tvoj deo uštipaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Octobar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kako se bre penjete gore u čizmama, pogotovo Race? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2597 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Smarate.Nisam tu.Sent from my iPhone using TapatalkNikakva šteta, jedan problem (bmw) manje Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...