NONAN 0 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имам пин лок и опет магли визир.Може неко мишљење,искуство или савет. Promenio Novembar 2, 2022 član NONAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Novembar 2, 2022 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ti je gumica lepo nalegla uz vizir celom povrsinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem ljude koji su ga i kontra montirali tako da i to proveri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NONAN 0 Napisano Novembar 3, 2022 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Проверићу све само ми није јасно то да је пре све било у реду и задњи пут кад сам возио,додуше била је магла,тотално замаглио визир и цуре капљице са унутрашње стране.Скроз немогућа вожња.Јуче по сувом времену у граду замаглио а на отвореном путу ништа. Promenio Novembar 3, 2022 član NONAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3184 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Проверићу све само ми није јасно то да је пре све било у реду и задњи пут кад сам возио,додуше била је магла,тотално замаглио визир и цуре капљице са унутрашње стране.Скроз немогућа вожња.Јуче по сувом времену у граду замаглио а на отвореном путу ништа.Oštetio se ivični silikonski prsten koji naleže na vizir i sprečava da vazduh struji kroz taj deo.U principu zreo je za zamenu...Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NONAN 0 Napisano Novembar 3, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mick je napisao: Oštetio se ivični silikonski prsten koji naleže na vizir i sprečava da vazduh struji kroz taj deo. U principu zreo je za zamenu... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Osim dihtovanja postoje jos dva faktora koje retko ko spomene sto se tice pinlocka. #kvalitet: - Pinlock 30 is the entry level of fog resistance and is great for the occasional rider. - Pinlock 70 is better suited for commuting riders as it offers longer and higher performance. - Pinlock 120 is the top of the line of Pinlock’s lenses and offers their best performance for fog resistance. This is the go-to Pinlock for some of the biggest names in MotoGP, WSBK and Isle of Man TT competitions. #potrosenost - sam hemijski premaz zahvaljujuci kojem najvise sprecavamo magljenje se potrosi od pranja/brisanja/vlage. Kada se pere pinlock on se ceo kao "smezura", to je reakcija tog hemijskog premaza. Proizvodjac takodje preporucuje susenje od minimum 4h pre voznje ako ste prali pinlock. U prevodu dihtovanje samog pinlocka (izolacija i spravljenje dzepa) je samo jedan deo price i to bar a bar sa ova dva druga faktora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ovde pitam... Koliko pinlock deformiše sliku? Ipak je to još jedna površina za prelamanje svetla. Ionako sam ćorav, pa još jedna prepreka mi baš ne bi prijala. A čist vizir bi mi prijao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Decembar 1, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, misa-pei je napisao: Ajd da ovde pitam... Koliko pinlock deformiše sliku? Ipak je to još jedna površina za prelamanje svetla. Ionako sam ćorav, pa još jedna prepreka mi baš ne bi prijala. A čist vizir bi mi prijao Iz mog iskustva, ne deformiše nimalo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se sa Zikom - ne deformise, osim ako nije pokvasenSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei U većini slučajeva ne deformiše, ali postoje kacige, odnosno viziri koji su takvog oblika da može doći do pojave deformiteta, prelamanja svetlosti, duginih boja itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2022. at 0:13, misa-pei je napisao: Ajd da ovde pitam... Koliko pinlock deformiše sliku? Ipak je to još jedna površina za prelamanje svetla. Ionako sam ćorav, pa još jedna prepreka mi baš ne bi prijala. A čist vizir bi mi prijao Nisam primetio bilo kakve deformacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4569 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 12/1/2022 at 11:41 PM, stegula said: Osim dihtovanja postoje jos dva faktora koje retko ko spomene sto se tice pinlocka. #kvalitet: - Pinlock 30 is the entry level of fog resistance and is great for the occasional rider. - Pinlock 70 is better suited for commuting riders as it offers longer and higher performance. - Pinlock 120 is the top of the line of Pinlock’s lenses and offers their best performance for fog resistance. This is the go-to Pinlock for some of the biggest names in MotoGP, WSBK and Isle of Man TT competitions. #potrosenost - sam hemijski premaz zahvaljujuci kojem najvise sprecavamo magljenje se potrosi od pranja/brisanja/vlage. Kada se pere pinlock on se ceo kao "smezura", to je reakcija tog hemijskog premaza. Proizvodjac takodje preporucuje susenje od minimum 4h pre voznje ako ste prali pinlock. U prevodu dihtovanje samog pinlocka (izolacija i spravljenje dzepa) je samo jedan deo price i to bar a bar sa ova dva druga faktora. Ja vozim s pinlock 30 već nekoliko godina i nikad nisam imao potrebe da ga skinem i perem, ne znam zašto bi to iko radio. Što se tiče goreizlistanih kategorija, nisam znao za njihovo postojanje. Ali znam da nikad od kad sam stavio pinlock nisam imao problema sa magljenjem ni po kiši ni po hladnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...