QmBGD 4517 Napisano April 11 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kada ovo spominješ, da li kamera ka gradu snima žutu traku ili samo brzinu? Opet da potvrdim da kamere za segmentnu prosečnu brzinu na AP prema Subotici rade - stigla mi kazna 4 meseca nakon prekršaja, za avto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 489 Napisano April 11 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je nekom stiglo i za zutu traku ka gradu, ali pre par godina. Ovo je bila brzina u pravcu NBG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1695 Napisano April 13 Drug član, 1135 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da snima i od nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12275 Napisano Ponedeljak u 12:45 Ne silazi, 2849 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem u temu... Stigla danas čestitka. Vraćajući se iz Obrenovca 13.aprila, toliko sam bio umoran od prethodnog dana, da nisam čak ni na piće otišao sa drugarima, kako nam je inače i običaj. Jedva se dovukao do kuće... Danas stigla kazna, ćapio me radar na 106 gde je 80, ostružnički most, pravac Obrenovac - Beograd. Znam, bahat sam... Možda je bio i presretač, ko zna. Sve je to za ljude, ne bunim se, samo mi nije jasno, koliko sam svesno celim putem vozio polako, zbog umora. 10 kd, platio pola, jbga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2726 Napisano Ponedeljak u 16:58 Drug član, 894 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo pare? Dobro si i prošao. Kod nas je za 20+ zabrana 1-4 mjeseca, mada ja nisam čuo da je neko dobio više od 1 osim ako je redovan prekršitelj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12275 Napisano Ponedeljak u 17:20 Ne silazi, 2849 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam proveravao šta kaže zakon, ovo je ipak bilo van naseljenog mesta. A da budem iskren, ne pamtim kada sam platio neku kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11654 Napisano Ponedeljak u 17:48 Ne silazi, 2529 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si vozio ?Auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12275 Napisano Utorak u 05:25 Ne silazi, 2849 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Motor. Nikada nisam pokrivao tablicu, ne "divljam"... Maksimalna brzina bilo kog mog motora / skutera me ne interesuje, ali volim malo oštrije da "zavrnem", na kratko. Jbga...neko se izduva do tridesete, ja počeo u 56-oj... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14674 Napisano Utorak u 05:40 Cool tip, 3106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Blaza je napisao: Motor. Nikada nisam pokrivao tablicu, ne "divljam"... Maksimalna brzina bilo kog mog motora / skutera me ne interesuje, ali volim malo oštrije da "zavrnem", na kratko. Jbga...neko se izduva do tridesete, ja počeo u 56-oj... Blazo ne lagi, ti si stari divljak, svi smo te provalili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10199 Napisano Utorak u 08:33 4_tocka_i_karoserija, 2088 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa slikanjem na autoputu u Nemačkoj? Sevnuo mi blic u jednom momentu pre skoro mesec dana, pa sve čekam čestitku. Ne znam ni koliko je bilo ograničenje (nisam video znak, bio sam ubeđen da je deonica bez ograničenja), ni koliko sam vozio (140-150) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12275 Napisano Utorak u 08:40 Ne silazi, 2849 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da si prekoračio ? Po Republici Srpskoj ima tih bliceva na raznim mestima, blicaju i kad ideš po ograničenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2726 Napisano Utorak u 08:45 Drug član, 894 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kao što reče Blaža, možda je kamera za pojas/mobilni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2498 Napisano Utorak u 11:59 Drug član, 876 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Ima li neko iskustva sa slikanjem na autoputu u Nemačkoj? Sevnuo mi blic u jednom momentu pre skoro mesec dana, pa sve čekam čestitku. Ne znam ni koliko je bilo ograničenje (nisam video znak, bio sam ubeđen da je deonica bez ograničenja), ni koliko sam vozio (140-150) Mene je jednom samo sevnuo za neko malo prekoračenje - tipa 115 na 100, mislim 2022. ili 2023. godine, ali mi nikada nije stigla čestitka. Sledeći put kada sam išao istim kolima su me pojurili odmah sa granice da me zaustave, ali sam im utekao, ne znam da li je bilo vezano za radar ili su hteli da me zaustave nasumično. Još nekoliko puta sam bio tim kolima i nije bilo problema, mada me nisu ni zaustavljali. Posle sam promenio kola. Poenta je da mislim da ne šalju na kuću, barem za manje prekršaje. Možda bi ti naplatili ako dobiju obaveštenje od sistema da postoje neplaćene kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3133 Napisano Utorak u 12:05 Drug član, 744 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blaza said: Po Republici Srpskoj ima tih bliceva na raznim mestima, blicaju i kad ideš po ograničenju... Da li neko zna da pojasni ovu pojavu? Da li sevanje blica znači prekršaj ili prosto je takva kamera? Ovo sam i ja primetio sa skorog putovanja. Slikalo me barem 5-6 kamera u Republici Srpskoj. Od tih možda sam na jednoj bio u prekoračenju do 10km/h. Sve ostale u okviru, čak i ispod ograničenja, ali blic samo seva. Propisno vezani, telefon i kada koristim radim to preko bluetooth-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12275 Napisano Utorak u 12:14 Ne silazi, 2849 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, možda je i brojanje saobraćaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10199 Napisano Utorak u 12:44 4_tocka_i_karoserija, 2088 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Jesi li siguran da si prekoračio ? Po Republici Srpskoj ima tih bliceva na raznim mestima, blicaju i kad ideš po ograničenju... Nisam siguran, ali mi domaćini rekoše - ako je sevnuo blic, nema šta da se misliš, bio si u prekršaju 100%. 'Bem li ga. A ne znam ni za te po Srpskoj - ja prolazim pored par komada, ali znam gde su, pa usporim, i nikad me nisu slikale, i nikad nije ništa ni sevnulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2726 Napisano Utorak u 15:24 (promenjeno) Drug član, 894 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, max80 je napisao: Da li neko zna da pojasni ovu pojavu? Da li sevanje blica znači prekršaj ili prosto je takva kamera? Ovo sam i ja primetio sa skorog putovanja. Slikalo me barem 5-6 kamera u Republici Srpskoj. Od tih možda sam na jednoj bio u prekoračenju do 10km/h. Sve ostale u okviru, čak i ispod ograničenja, ali blic samo seva. Propisno vezani, telefon i kada koristim radim to preko bluetooth-a. Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ko zna, možda je i brojanje saobraćaja... Pre 2 sati, zaludan je napisao: Nisam siguran, ali mi domaćini rekoše - ako je sevnuo blic, nema šta da se misliš, bio si u prekršaju 100%. 'Bem li ga. A ne znam ni za te po Srpskoj - ja prolazim pored par komada, ali znam gde su, pa usporim, i nikad me nisu slikale, i nikad nije ništa ni sevnulo. To su kamere za pojas/mobilni. Nema veze sa prekršajem, blic ide za svako vozilo. Ne bih znao zašto nisu uzeti uređaji sa IC blicem. Promenio Utorak u 15:24 član miki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...